Ako jej dať najavo že k nej cítim niečo viac ako len kamarátstvo, ako? ako? ako? Prosím poraďte!

Príspevok v téme: Ako jej dať najavo že k nej cítim niečo viac ako len kamarátstvo, ako? ako? ako? Prosím poraďte!
po uši zamilovaný

Poznáme sa už nejaký čas, z určitých dôvodov sa pravidelne stretávama lebo musíme dôvod prečo neprezradím aby ma niekto neodhalil :-)
Zo začiatku som ju bral ako len jednú z mnohých známych, časom som začal cítiť niečo viac, potom určitý čas som ju znenávidel z nejakého dôvodu lebo ma srala svojím správaním, ale teraz ju asi zase milujem až po uši. Teším sa kedy ju znova uvidím, kedy sa stretneme, kedy sa s ňou bude môcť rozprávať, dívať sa jej do očí,vidieť ju sa usmievať, počúť jej hlas, cítiť vôňu jej tela, vôňu jej prítomnosti, jej ja.
Ale som hanblivka a neviem ako svoje správanie zmeniť tak aby to pochopila že mi už ide o niečo viac. Aby vycítila môj záujem o ňu. Aby zistila že sa k nej správam inak ako k ostatným babám.
Čo treba robiť? Ako postupovať? Ako zmeniť správanie a v čom?
Dík vopred :-)

jankohraško

Hlavne k nej nebuď cukrík lebo to skončí tak že spadneš do friendzone a už sa z toho len tak nevykopeš a spraví si z teba IBA kamaráta. Ženy chcú vždy zlých chlapcov, tým ale nemyslím aby si ju bil alebo čo treba sa s ňou len vedieť hašteriť a tak trošku raz za čas do nej rýpať treba ale vedieť ako, aby sa neurazila... a aby sa to vždy obrátilo na srandu aby jej s tebou bolo dobre, treba byť zdravo drzý a sebavedomý musíš to ale vedieť aby to nebolo umelé a aby si pri tom bol sám sebou. Tým že k nej budeš milý a sladunký ako ti tu radia dosiahneš len toho že si z teba spraví iba dobrého kamaráta ktorého začne využívať a ty budeš z toho len sklamaný. Ženy nechcú cukríkové bábovky, ženy chcú chlapov! :D

xyz11

preco jej to nemozes povedat priamo? mozno tvoje naznaky nevidi.. ale ak sa k nej chovas inak ako k ostatnym babam tak to musi vycitit
otazka je, ze ako sa k nej chovas ? ty to mozes vidiet inak, ale niekto proste nejake naznaky nechape

.. :)

Zaujímaj sa o ňu,buď s ňou často v kontakte. . stretávaj sa s ňou,trávte proste spolu viac času :) a robte niečo čo vás baví,koľko máš vlastne rokov,ak sa môžem spýtať ?

Kýčera

Ale áno! Myslím to smrteľne vážne! ;) Pozri, mne sa niečo podobné stalo, tak prečo nie Tebe? Ak miluješ, nie je čo riešiť, či? Tak nech sa zadarí aj Tebe!!! :)

po uši zamilovaný

Kyčera to snaď nie!? :-D
Tak skoro? Postupne predsa. Kytica a žiadosť o ruku má ešte čas. Neviem či to s ňo vôbec dotiahnem až do takého levelu ?:-D
Myslel som skôr ako nato aby si všimla že po nej idem a neberiem ju už len za kamarátku a jednu zo známych.

po uši zamilovaný

Kyčera to snaď nie!? :-D
Tak skoro? Postupne predsa. Kytica a žiadosť o ruku má ešte čas. Neviem či to s ňo vôbec dotiahnem až do takého levelu ?:-D
Myslel som skôr ako nato aby si všimla že po nej idem a neberiem ju už len za kamarátku a jednu zo známych.

Kýčera

Kúp kyticu, nahoď kvádro, kľakni si pred ňou, povedz, že ju miluješ a požiadaj ju o ruku. Priprav sa však na alternatívu, že povie áno, aby ste obidvaja nezostali v šoku...