Poznáme sa už nejaký čas, z určitých dôvodov sa pravidelne stretávama lebo musíme dôvod prečo neprezradím aby ma niekto neodhalil :-)
Zo začiatku som ju bral ako len jednú z mnohých známych, časom som začal cítiť niečo viac, potom určitý čas som ju znenávidel z nejakého dôvodu lebo ma srala svojím správaním, ale teraz ju asi zase milujem až po uši. Teším sa kedy ju znova uvidím, kedy sa stretneme, kedy sa s ňou bude môcť rozprávať, dívať sa jej do očí,vidieť ju sa usmievať, počúť jej hlas, cítiť vôňu jej tela, vôňu jej prítomnosti, jej ja.
Ale som hanblivka a neviem ako svoje správanie zmeniť tak aby to pochopila že mi už ide o niečo viac. Aby vycítila môj záujem o ňu. Aby zistila že sa k nej správam inak ako k ostatným babám.
Čo treba robiť? Ako postupovať? Ako zmeniť správanie a v čom?
Dík vopred :-)
Ako jej dať najavo že k nej cítim niečo viac ako len kamarátstvo, ako? ako? ako? Prosím poraďte!
Takze ju mas za hlupu.
Lebo sam pises, ze si vypisujete, ze ju chodis otravovat v robote. To pochopi aj dement..
Co podla teba si mysli ona o tebe? Podla mna daco tusi.. a hovori si, boze nech ma uz tento trapko neotravuje, alebo, boze nech sa uz tento trapko nejak vykokce a zavola ma niekam..
Pises len o sebe, ale ako reaguje ona na teba, o tom vobec nie. Tak skus pospominat..
Zajtra, alebo nabuduce ked pojdes zanou zavolaj ju von, a dobre. Tam ti pise Adria co kam kde ako, zabudla prechadzku (so psom napr - tiez chcem psa "pod s nim von" - to sa dost tazko odmieta).. ja by som do wellshit, kino a koncert nesiel na prvy krat..
A bud ta odfajci, alebo nie. Nikto ti nikdy neda radu, ako ju mas zbalit tak, ze to budes mat na 100%. Ak po nej hned nepojdes a budes len okolo nej lietat ako mucha okolo hovienka (ako teraz), bude s teba len dalsi kamarat, alebo ti ju niekto iny ukradne.
"Ako jej dať najavo že k nej cítim niečo viac ako len kamarátstvo, ako? - povedz jej ze je pekna, alebo daco pochval a tak podobne, neprehanaj to.. (nie cez fb, sms, do oci najlepsie, odpoved necakaj..)
"Ako zmeniť správanie a v čom?" - Tvoje? V NICOM - nehraj sa na niekoho kym niesi. (snad len aby si sa nebal prilis.. dobre viem ake to je, a mne sa to dosralo vtedy uplne vsetko, zabity rok zivota!!!, rataj zo vsetkymi moznostami)
Tak bud chlap teraz a sprav co mas.
Rataj s tym ze ta moze aj odmietnut, ale neboj sa, sam nebudes, ak nahodou, tak budeme dvaja.
To som zvedavy, ze co spravis.. potom daj vediet ako to dopadlo..
Veľmi ťažko sa mi z toho robí nejaký návod čo by si presne mal spraviť, ja to mám proste v povahe som také 24 ročné decko ktoré si rado dovoľuje a poviem si hocičo takže stále prosím ťa ber do úvahy že som o 6 rokov mladší ja sa tiež pokúsim brať do úvahy že budeš mať 30 aby si si z toho mohol niečo zobrať :D čo konkrétne by si mal urobiť no v prvom rade záleží strašne od situácie a od okolností za akých sa stretávate či si s ňou sám či nie a aj od povahy tej baby, strašne tažko sa mi hodnotí niekto koho vôbec nepoznám musíš to proste z nej vycítiť čo si môžeš dovoliť a čo už je moc ty ju poznáš najlepšie... a ak ti nevadí také podpichovanie a dvojzmysly tak by som sa toho vôbec nebál ono napríklad keď som sa dostal na VŠ (mal som vtedy 21 rokov stále to berte do úvahy :-D) dostal som sa do študijnej skupiny kde nás bolo 10 a bol som tam sám chalan a neplánoval som si tam nikoho hľadať, bol som po rozchode, nechcel som... tak som si k tým babám všeličo dovolil uvedomoval som si že mi to môže byť jedno šak sú to len kamošky max sa na mňa zdujú a to mi bolo jedno tak som si dovoľoval dvozmyselne som rýpačil a bavili sme sa o hocičom od sexu až po sociálny život neandrtálcov a smiali sme sa na všetkom ale bolo hlavne vďaka tomu že sme si ako kolektív rozumeli a nehanbili rozprávať sa o hocičom a dovolili zaviesť tam takú morálku a povedať im hocičo nech to bolo akokoľvek sprosté a drzé a s jednou z nich aktuálne stále chodím a klape to takže ja osobne si myslím že netreba sa hanbiť treba si vedieť dovoliť a komunikovať v podstate to čo ti napísal Filip TT ak ti na nej záleží tak nejako ten "vzťah" najprv rozviť nikam sa neponáhľať... Musíš ale ty vedieť odhadnúť čo všetko si k nej môžeš dovoliť, snaž sa o to si ju vždy nejako vtipne doberať aby vám bolo spolu fajn neskôr časom kľudne aj dvojzmyselne keď si budeš viac veriť aby to bolo zdravo drzé a dôležité je aby ti to ona vždy vrátila, keď ti to nevráti tak sa buď hanbí alebo jej to nie je príjemné.. Ale tak vezmi si že ti tahá na 30 ja viem že vek je len číslo ale tak tiež si myslím že už asi bude od teba očakávať trochu iný možno zodpovednejší postoj ako od 24 ročného.. neviem trhanie vecí z rúk som zrovna na mysli tou drzosťou a rýpaním nemal skôr som myslel to dvojzmyselné rýpanie a podpichovanie... slovne, ktoré ti radí aj adr1a možno som sa zle vyjadril ale adr1a ti to fakt parádne poradila skús ju vytiahnuť niekam von nech si s ňou sám
Po usi zamilovany. Sorry. No ty mas pred 30tkou a chces sa spravat ako 13rocny adolescent?? Kde vo vyvine si zaspal? Brat jej veci z ruk, plieskat ju po rici ai? Najnormalnejsie ti radil Filip.
Preco sa s nou viac nerozpravas, nekomunikujes, niekam ju zober von na nejaku akciu program, vymysli nieco kde budete hl. len vy dvaja (korculovanie bicyklovanie turistika splav, vylet zoo kultura umenie koncert kino wellness ai ai). Tam potom uz aj mozes "blbnut", odviazat sa, pritiahni si ju k sebe blizsie, pohlady usmevy, naznac o nu zaujem, treskni kludne ak sa to tam bude hodit aj inteligentnejsie no hlavne zabavne "dvojzmysly", rozosmievaj ju, sem tam dotyk obtretie aby si aspon videl ako reaguje ci sa neodtahuje, ci jej je s tebou dobre, bud galantny zabavny aj kus zleho chlapca maj kludne v sebe. Zaujimaj sa o nu, ak vies co ju bavi skus k tomu nieco vymysliet-spolocny program, a potom kludne bozk vziat ju za ruku ked budes vidiet ze sa k tebe ma. To pochopi aj blby ze to uz nie je len o kamaratstve. Ale capat ju po zadku a brat veci ked ju chces ziskat??) Vsak si pomysli ze je opat na zakladke ci zas na strednej))
Normálne jej to povedz narovinu. Nemáš čo stratiť. Buď povie áno alebo nie, ale aspoň budeš vedieť na čom si a aspoň už bude za tebou tá neistota, ktorú pociťuješ teraz.
plesknutie po zadku jej povie ze ide uz o nieco viac a nieco k nej citis? no neviem...bude si mysliet ze to robis zenam bezne, takze to si nechaj na potom, ked uz budete spolu...len aby ste boli nepretahuj to tak
ked spolu normalne komunikujete, nechapem naco riesis ako jej dat najavo nieco...len jej to nepis cez fb
mne to pride ze mate obaja tak 15...
Presne tak Filip, zbytočne si dral klávesnicu...
Hanblivka a ide plesknúť po zadočku......niekto pred 30 a ide jej trhať veci z ruky, čo si na základnej škole, že jej ideš robiť zle?
Ale tak veď skús, možno je taká ako ty. Potom daj vedieť, ako si dopadol, keď sa vyberieš takou cestou.
Filip TT nie aj to čo si ty napísal je fajn a dobré, to aj robím ale ja ju chcem nakopnúť že tu ide o niečo viac ako len kamarátstvo. Aj píšem si s ňou cez fb.
Ach jo, naco som dral klavesnicu....
Zdravím, tak som späť. K vaším radám.
Cukríky, čokoládky a podobné prkotinky jej nebudem zatiaľ kupovať, niesom zase taký sladký chlapec a ona nieje 10 ročné dievča. To až neskôr v prípade žeby sme už tvorili zaľubený pár :-D
K otázke ktorú tu ktosi položil že prečo som ju určitý čas nenávidel. Lebo ma jednoducho povedané srala svojím ignorovaním voči mne a pôsobila namyslene. Neskôr som však zistil že to bolo len zdanie a očný klam a že ona je v skutku fajn baba. Ignorovala ma a ja ju ešte viac. Neskôr som však zistil že ma k nej niečo ťahá a donútil som ju aby so mnou komunikovala :-D Podarilo sa :-D
Kolľko mám rokov ja a ona? Nebudem spresňovať úplne len uvediem približný vek. Ja niečo pred 30 a ona niečo po 25 :-D
No a k tým návrhom, najlepšie sa mi vidí tip od Janka hraška tuším to bol on ak sa mýlim tak soráč, čo mi radil byť k nej istým spôsobom drzý a podrývačný či ako to napísal. To by šlo. To mi ide. Ale bojím sa ako to ona pochopí či sa nebude urážať zato že budem k nej taký. A otázka na Janka hraška. Čo konkrétne mi navrhuješ. Mám jej plesknúť po zadočku jej? Alebo jej niečo zobrať z rúk alebo čo? Ako u kamošoch a kamošiek si to viem predstaviť ale baba na ktorej mi záleží ehm.. no neviem. Daj prosím nejaký tip , nejakú situáciu ako asi by to malo vyzerať. Dík moc.Budem čítať a prípadne reagovať.
Priame oslovenie a vyjavenie, ze ides po nej je dobre v situacii, ak uz vies, ze ti da sancu. Ak to nie je iste, tak sa moze stat, ze budes pocut nie a budes tam kde si nechcel byt.
Podla mna najlepsie je zariadit situacie tak, aby ste boli spolu co najviac. Vymyslaj zamienky, "nahodne" ju stretavaj, chodievaj na akcie a podujatia, kde chodi ona, poziadaj ju o priatelstvo na FB a podobne. Rozvijaj rozhovory o tom, co ju bavi a ake ma na co nazory.
Tak sa stanete blizkymi kamaratmi aj bez toho, aby si vyslovne nieco povedal. Nebudete oficialne spolu chodit, ale v skutocnosti sa vas vztah bude prehlbovat. Ak sa aj zene nepacis na prvy pohlad, mozes v nej lasku vzbudit tym, ako sa k nej chovas, ako sa u nu (ohladuplne a nevtieravo) zaujimas, ako ju vies podrzat a pochopit. Ked uz jej toto vsetko ukazes, potom jej povedz ze ju chces. To uz mas dobru sancu, ze budes pocut ano.