Ako jej dať najavo že k nej cítim niečo viac ako len kamarátstvo, ako? ako? ako? Prosím poraďte!

Príspevok v téme: Ako jej dať najavo že k nej cítim niečo viac ako len kamarátstvo, ako? ako? ako? Prosím poraďte!
po uši zamilovaný

Poznáme sa už nejaký čas, z určitých dôvodov sa pravidelne stretávama lebo musíme dôvod prečo neprezradím aby ma niekto neodhalil :-)
Zo začiatku som ju bral ako len jednú z mnohých známych, časom som začal cítiť niečo viac, potom určitý čas som ju znenávidel z nejakého dôvodu lebo ma srala svojím správaním, ale teraz ju asi zase milujem až po uši. Teším sa kedy ju znova uvidím, kedy sa stretneme, kedy sa s ňou bude môcť rozprávať, dívať sa jej do očí,vidieť ju sa usmievať, počúť jej hlas, cítiť vôňu jej tela, vôňu jej prítomnosti, jej ja.
Ale som hanblivka a neviem ako svoje správanie zmeniť tak aby to pochopila že mi už ide o niečo viac. Aby vycítila môj záujem o ňu. Aby zistila že sa k nej správam inak ako k ostatným babám.
Čo treba robiť? Ako postupovať? Ako zmeniť správanie a v čom?
Dík vopred :-)

zuzi74

Ja by som dala v prvom rade na ocny kontakt. Myslim taky ten zdlhavy, priamy. A taky letmy dotyk by mi mozno nieco naznacil. Myslim samozrejme dotyk na rameno, alebo na pazu nie hned kade tade:-)
Inak neviem si celkom predstavit, aby mi muz, ktoremu sa pacim vyplazil jazyk, ale tak mozno ina by po takom isla:-) Mne vie niekedy vyplazit jazyk moj kolega, ale to je na kamaratskej urovni a vobec mi to neprekaza. Samozrejme vzdy opatujem:-)

Kýčera

Janko Hraško, to Ti trvalo... A ja som ani nespala, tak som čakala na Tvoju odpoveď. ;) Ty si názorná ukážka toho, ako sa dá niekomu napraviť hlava. Ďalší správny postreh, len tak ďalej... Ešte pár rokov a tá Tvoja urobí z Teba poriadneho človeka! Neskončí to len pri cukríkoch, čokádke a kvetoch, to mi ver! Tak najbližšie... A konečne si idem pospať! : D

jankohraško

vidíš Kýčera čo si si z psíka vychovala to máš hovorí sa aký pán, taký krám :) psík za to nemôže že je potvora :D

Kýčera

Milý malý Janko Hraško a pritom taký srdnatý! Ak to malo byť ospravedlnenie, tak príjmam. Mám Ťa celkom rada, bo mi pripomínaš moju čivavu. Tiež potvora, z ničoho nič začne brechať a nevie prečo, ale aj tak ju mám rada. ;)
Aby si si nemusel namáhať svoju pamäť ohľadne môjho rodu a vlastných reakcií :

www.zdravie.sk

jankohraško

ježíš kýčera musíš sa veľmi nudiť, mimochodom v tomto topicu si o sebe nehovorila nič v ž.r. nemal som si to ako domyslieť, že si žena a kvôli tebe nebudem lajstrovať celé fórum aby som si to zistil, takže smola no ti to veľmi nevyšlo s tou slovenčinou možno nabudúce... žily mi to netrhá a je mi to na smiech, čo zas trepneš na moju adresu, nudíš ma. :D

Kýčera

@ Po uši zamilovaný, tak ako? Čo máš nové? Ešte si stále zamilovaný? Žiadne rady nepomohli? Ani ten odporúčaný jazyk od Janka Hraška?

@ Janko Hraško, nezabudla som na Teba! Ako si čítal tie moje príspevky, há? A pozor na hodinách slovenčiny si tiež nedával, keď nevieš, že som ŽENA! Premýšľala som nad tou Tvojou radou, a vieš čo, musím uznať, aj keď si maličký, že máš pravdu! Keďže ja som dávala väčší pozor na SJ, tak som si spomenula nato, prečo opakuješ stále ten vyplazený jazyk :

"No, najjasnejší kráľ," hovoriu už teraz Hraško, "hlava bez jazyka byť nemôže. Opýtajteže sa už teraz toho hlavnieho mladieho zaťa, kde podeu jazyky?" Nechcela princezná za Hraška ísť, pretože ho nebolo ani vidno od zeme. Po sobáši premýšľau Janko o svojich hriechoch. Dau sa kňazovi ospovedať. Zo spovedi navrátiu sa domou šuhaj pekný, utešený ako ruža a vysoký ako jela. Citácia z rozprávka Janko Hraško od Pavla Dobšinského. ;)

adr1a.

Chalani dik) Ved ja som mu dala len cast z moznosti kde co ako by mohli spolu ist a nech uz on vyberie, co by im dvom mohlo najviac vyhovovat sediet. A ja som myslela z tohto celeho ze uz niekde aj spolu boli) ze sa uz lepsie poznaju
No zaklad je vytiahnut ju niekam von kde budu hl.oni dvaja sami. Teraz mas velku vyhodu ze je uz teplo, dlhsie svetlo tak to vyuzi. No len vy dvaja bez ostatnych kolegov ai priveskov komparzu. Jasne ze aj prechadzka je fajn napad)) mna raz tiez jeden vytiahol ze na "prechadzku" a dobre ze z toho neboli Alpy :D a ja v sandalkax)) tak zas klud, nic netreba prehanat) ziadne extremy)
Aj ten psik je ok napad (ak nemas tak si kludne nejakeho pozicaj - alebo jej zahraj na "city" tym, ze ju pozvi na prechadzku a zober ju do utulku a z tade s dakym psikom mozete ist pekne spolu prechadzkovat)) tiez ma uz takto vzali) tymto jej vysielas vela signalov o sebe ani si to mozno neuvedomujes a potom niekde vonku na terase dat si kavu zmrzku. Zvierata maju mnohe zeny celkom radi, vzbudzuju v nich "opatrovatelsky ochranarsky materinsky" instinkt, sucit snaha pomahat, budete mat o zabavu aj spolocnika postarane, nebude napr.trapne ticho, moze to vyjst.
Napis sem o nej viac, aky je typ. Potom sa aj lahsie radi a davaju napady inspiracie

Mesačný princ

Súhlasím, prvý krát by si ju mal pozvať niekde, kde je relatívny kľud. Aby ste sa spoznali, porozprávali a aby sa to niekam posunulo.

V kine a ani na hlučnom koncerte sa to nedá. V opere tak isto nie :D

Prechádzka, výlet alebo nejaká tichšia kaviareň...alebo robte nejakú spoločnú činnosť.