Poznáme sa už nejaký čas, z určitých dôvodov sa pravidelne stretávama lebo musíme dôvod prečo neprezradím aby ma niekto neodhalil :-)
Zo začiatku som ju bral ako len jednú z mnohých známych, časom som začal cítiť niečo viac, potom určitý čas som ju znenávidel z nejakého dôvodu lebo ma srala svojím správaním, ale teraz ju asi zase milujem až po uši. Teším sa kedy ju znova uvidím, kedy sa stretneme, kedy sa s ňou bude môcť rozprávať, dívať sa jej do očí,vidieť ju sa usmievať, počúť jej hlas, cítiť vôňu jej tela, vôňu jej prítomnosti, jej ja.
Ale som hanblivka a neviem ako svoje správanie zmeniť tak aby to pochopila že mi už ide o niečo viac. Aby vycítila môj záujem o ňu. Aby zistila že sa k nej správam inak ako k ostatným babám.
Čo treba robiť? Ako postupovať? Ako zmeniť správanie a v čom?
Dík vopred :-)
Ako jej dať najavo že k nej cítim niečo viac ako len kamarátstvo, ako? ako? ako? Prosím poraďte!
Kýčera no radšej vyplazím jazyk a nič ma to nestojí ako si kupovať niekoho za čokoládu a potom niekomu kto proti tomu namieta poviem nech vyrastie, že ano lebo baliť babu na cukríky či čokoládu neni vôbec detinské a určite na čokoládu tú babu totálne na šupu zbalí a určite to zaberie, možno tak v škôlke... Nejedujem sa, nie je vôbec dôvod nepoznám ťa. Ale radšej choď von je krásne počasie... ponúknuť nejakým chlapcom/dievčatám, (neviem či si muž či žena) cukríky alebo čokoládu, má to veľký potenciál určite do večera niečo ulovíš! Cukríky a čokoláda sú tá správna cesta, verím ti! :-D
jednoznacne zvol komunikaciu - priamo jej to povedz, ze ti ide o nu, ze s nou chces nieco viac...
ziadne kvety, cukriky atd. - to akoze potom z toho ma byt vztah ?
sam musis vediet ako reaguje ona na teba, ak ste kamarati musis vediet ci tam sanca je, alebo nieje..
Janko Hraško, tak sa nejeduj a tykaj! Ty si z rozprávky, Ty môžeš... Ty si už jazyk na nejakú ženu vyplazil? Tak daj, čo ona nato?! ;)
Myslím že už som dosť vyrástol ale to chvalabohu Vás zaujímať nemusí :)
Janko Hraško, kedy už vyrastieš? :)
Jaj ľudia z chudáka chlapca tu spravíte donáškovú službu na čokoládu kvety a cukríky a zachvíľku krachne. Sprav si na to vlastný názor aj na to čo som ti napísal nižšie a riaď sa tým čo je pre teba prirodzené ale obávam sa toho že ak jej to budeš dávať na javo tak že jej budeš nosiť čokoládu alebo cukríky začne ťa využívať spraví si z teba kamaráta ktorý keď luskne prstom urobí hocičo (taká je väčšina dnešných dievčat) a budeš z toho akurát nešťastný pretože keď od nej budeš chcieť viac povie ti že ale veď ty si len kamarát. Samozrejme je dôležité aby si jej dal na javo že máš o ňu záujem ale z mojej vlastnej skúsenosti určite nie tým že si ju budeš kupovať čokoládou alebo kvetmi. Musí si na tebe nájsť niečo v čom sa odlišuješ od iných chalanov, kvety a čokoládu jej môže kúpiť hocikto. To už radšej na ňu skús vyplaziť jazyk (ozaj to skús) potom napíš ako to dopadlo :D
To si chlapi naozaj myslia ze vsetko je na zene? A ta sa ma snazit? To je naozaj mozne ze ak je chalan zamilovany alebo sa mu baba paci nic nespravi?
Panda Helps :), tie cukríky, čokoládka,... to je dobrý nápad, môže mladému pomôcť, keď už tú moju radu odmietol!
A ako jej to zatial davas najavo? Bavite sa casto? Preco ta ta baba nastvala?
Ved sa trochu prekonaj hlavne sa jej prihovaraj vela vela a zistis ci sa jej to paci. Zistuj od nej co ju bavi. Necakaj kym pride ona za tebou. Je sanca ze by ta poslala kade lahsie? Nepisete si?
No je tu jedna alternativa. Poznala som babenku co si nevedela otvorit usta a opytat sa svojho mileho ci by nesli na rande. Vies ako to vyriesila? Vzdy ked ho stretla nahodne v praci dala mu cukriky... Ano, cukriky... Tak co takto jej dat nejake kvety alebo jej to povedat narovinu? Mimochodom, babenka zle pochodila a nic z toho nebolo.