RNG-Vdaka ti,za cas a rady,ktore nam venujes!

RNG

V prvom rade ber pravidelne probiotika-dobru zmes, hladaj na Google.sk pod slovami:
doplnky,acidophilus, bulgaricus, brevis, bifidum
To su mena jednotlivych najuzitocnejsich kultur, ktore ti vyprodukuju rozne ochranne latky proti patogenom(bakterie, kvasinky,plesne), ktore ti napadaju kozu a skodia.
Potom prestan pouzivat silne mydla, lebo ked si prilis odmastis kozu, zacne praskat a tym umozni prestup infekcii.
Najlepsi olej na kozu je kokosovy, vyborne su aj jojoba, olivovy, mandlovy,kakaovy.
Komercne kremy obsahuju plno skodlivych chemikalii a naftove produkty(vazelina, parafin,mineralne oleje)
Nauc sa jemne olejovat po kupeli na vlhke telo a nechat to prirodzene vysusit.Najlepsie vecer v klude.
Potom ak sa rano sprsis nemusis pouzivat nic, len vodu.Ziadne mydlo.
Kokosovy olej a jojoba sa zachvilu uplne vsiaknu do koze
Kokosovy olej je aj ciastocne antibakterialny a antiviralny.

nrily

RNG, prosim ta porad mi nieco, moje problemy trvaju niekolko rokov a aj ked mozno nie su vazne, tak su neprijemne> svrbenie vonk pohl org, svrbenie konecnika, koze na celom tele, noh sa tiez problemy s akne a tiez problemy s travenim. Chodim s tym vsetkym uz vela rokov po doktoroch, ale az asi po desiatich rokoch sa im podarilo odhalit, ze mam kvasinky v stolici. Doktor mi dal Nyzoral a dost vela som ho uzivala, lenze, co je jasne, sa mi to vsetko vratilo, i ked je to asi trochu lepsie. To akne spominam preto, lebo pocas uzivania liekov mi takmer uplne zmizlo, cize si myslim ze tam je nejkae spojenie. Lenze teraz tie lieky uz nemozem uzivat, lebo sa tak dlho nemaju. A ani nechcem ved to je skodlive. Nenapada ta nieco co by mi mohlo pomoct. Dakujem velmi za tvoje rady.

RNG

Lucyna, exemy su rozne, velmi tazko liecitelne.Zrejme maju mnoho roznych pricin(vnutorne aj vonkajsie), lebo co niekomu zaberie, inemu nie
Zialbohu nepomoze nic ine, ako skusat rozne antimikrobialne zvonka, kym nieco nezaberie. Alebo vnutorna pricina zmizne.
Antimikrobialne prirodzene spomeniem:
oreganovy olej, max 5%
Extrakt z olivoveho listu-tinktura 2%,
GSE(0.1 az 0.5%=10 000 az 50 000 ppm),
kokosovy olej a ine
Zvnutra pomaha kokosovy olej, niektore esencialne oleje, aloe a hlavne vytazky z raznej a jacmennej travy(barley grass juice, vyskumne 3x60 cc cerstvej stavy denne)

RNG

Na astmu su dobre bromelain(1300 gdu), quercitin2x400 mg) a vitamin C(2-3 g). To je na astmu z alergenov.
Niekedy je ale astma sposobena chronickou mikrobialnou nakazou(chlamidia a aspergilus pneumoniae, napriklad), to treba adresovat dlhodobym branim antimikrobialnych latok(oreganovy olej, extrakt z olivovych listov alebo roztok GSE)
Na regeneraciu pomoze brat ochranny selen(400 mcg), okrem vitaminu C aj 400 IU vitaminu E, alfa lipoicku kyselinu(300-600 mg)
Cinska medicina-potvrdene aj zapadnou alternativnou, odporuca brat na regeneraciu pluc a priedusiek hubu cordyceps sinensis v davkach niekolko gramov (alebo rozne vytazky z nej)

eeeeeka

rng.teším sa že je tu niekto kto pomáha s tak cennými radami.Prosím Ťa mohol by si mi poradit niečo na astmu?Hlavne čo sa týka regenerácie slizníc.Ďakujem.

mica

ahojte sa som sa opalovala a aj natrela aspon 10tkou faktorom a mala som vyrazky po krku a teraz ked sa idem opalovat uz sa mi nic nevyhadzuje

aj tak mam alergiu?