brnenie, tras tela, strhavanie, oslabene vnimanie....

Príspevok v téme: brnenie, tras tela, strhavanie, oslabene vnimanie....
bitls

Prosim o pomoc. Presiel som uz za viac ako rok mnoho vysetreni a som vlastne komplet presondovany takmer z kazdeho odboru. Bohuzial, nikto mi na nic neprisiel, po ustati problemov s bruchom-krce bolesti, budenia, ako aj so srdcom a to busenie, arytmie atd - ale vsetko v poriadku u lekarov ma este stale trapi celodenny a kazdodenny tras, strhavanie, triasky, brnenie, slabsie videnie a slabsie vnimanie sveta celkovo. Neviem, za kym som este nebol a co robit..... Skusal som aj antidepresiva, ale neucinkuju.... Antiparazitika pomohli s bruchom azda trocha, ale dalej som sa nepohol. Mam vsetky mozne CT, ultrazvuky a vysetrenia u odbornikov ako aj odbery a nic. Nema niekto podobnu skusenost. Dakujem

Kýčera

Bitls, skúšal si aj horčík? Ak nie, tak si kúp čisté šumivé magnézium a vyskúšaj! Choď do lekárne a nechaj si poradiť. Musíš však uviesť svoje choroby a lieky, ak nejaké berieš. Oni Ti už poradia buď tabletkovú alebo šumivú formu, aj obsah horčíka. Nech Ti to pomôže! A vyskúšaj aj potné kúry!

bitls

ja som ohladom ostroperca cital, ze je dopre ho drzat v ustach a pod jazykom, lebo skor sa dostane do krvi, ci co... uzivam ho uz dlhsie, nepamatam kolko, 2 mesiace minimalne.
EEG vysetrenie som uz absolvoval s dobrym vysledkom, vsetko ok, naznak na tetaniu... Este ma caka EMG, MR a PET CT.
Ja neberiem ziadne lieky, okrem EDTA-chelacia kovov v tele+ k tomu selen a nejake vitaminy B2.B6,B9 a C
Na imunitu chodim po infuziu- Flebogamma, co jest normalny ludsky imunoglobulin.

Kýčera

Potom Ty máš familiárnu. Je veľký rozdiel medzi "nemyslieť zle" a "napísať zle"!!! A toto bolo napísané zle! Vrátane tej propagátorky a distributérky?!

neviem11111

myslim ze pointou tych prispevkov o tetanii bolo to, aby si nechal urobit vysetrenie. ja mam tetaniu tiez a aj niekolko dalsich mojich rodinnych prislusnikov a priznaky mame identicke ako prispievatel. a ked sa mu tetania potvrdi z vysetreni, potom tu bude mat aj napady, ako svoj stav zlepsit. nemyslim, ze to niekto myslel zle.

Kýčera

Katulkkatka, nedávaj Ty nikomu rady typu " mal by lieky vysadiť", nevieš o čo hovoríš. A čo sa tej tetánie týka, tak tá sa prejavuje zvýšenou dráždivosťou nervovosvalového systému : parestéziou pery, jazyka, prstov, spazmami, kŕčmi,... U každého inak. Sú rôzne formy tetánie a nie každý má neurogénnu, pri kt. pomáhajú psychológovia, psychiatri a pozitívne myslenie. Tetániu najčastejšie vyvoláva pokles Ca, Mg, H, zvýšenie koncentrácie iónov Na, K, P, alkalóza,... Najčastejšou príčinou býva problém s Ca, a ten sa vyskytuje aj pri celiakii a ani tu mu nepomôže pozitívne myslenie, ani propagované doplnky, ale bezlepková strava!!!
K strate Ca dochádza aj pri otravách oxalátmi, citrátmi, flouridmi. Tetánia môže nastať aj z infekcie a pri intoxikácii uhličitanmi, fosforečnanmi,... A ak má chlapec depky? Niet sa čo čudovať! Tie sú sprievodným znakom mnohých ochorení!!! Ak sa u neho potvrdí tetánia, nebude to neurogénna, ale bude súvisieť s porušením resorpcie Ca v čreve, nedostatočným prívodom do organizmu, stratou pri otravách,...