Prosim o pomoc. Presiel som uz za viac ako rok mnoho vysetreni a som vlastne komplet presondovany takmer z kazdeho odboru. Bohuzial, nikto mi na nic neprisiel, po ustati problemov s bruchom-krce bolesti, budenia, ako aj so srdcom a to busenie, arytmie atd - ale vsetko v poriadku u lekarov ma este stale trapi celodenny a kazdodenny tras, strhavanie, triasky, brnenie, slabsie videnie a slabsie vnimanie sveta celkovo. Neviem, za kym som este nebol a co robit..... Skusal som aj antidepresiva, ale neucinkuju.... Antiparazitika pomohli s bruchom azda trocha, ale dalej som sa nepohol. Mam vsetky mozne CT, ultrazvuky a vysetrenia u odbornikov ako aj odbery a nic. Nema niekto podobnu skusenost. Dakujem
brnenie, tras tela, strhavanie, oslabene vnimanie....
Aj som sa čudovala tej Tvojej odpovedi...
Bitls, skúšal si aj horčík? Ak nie, tak si kúp čisté šumivé magnézium a vyskúšaj! Choď do lekárne a nechaj si poradiť. Musíš však uviesť svoje choroby a lieky, ak nejaké berieš. Oni Ti už poradia buď tabletkovú alebo šumivú formu, aj obsah horčíka. Nech Ti to pomôže! A vyskúšaj aj potné kúry!
Bitls, kúp si šumivé calcium a pri prvom náznaku trasu si hoď do pohára a vypi.
ja som ohladom ostroperca cital, ze je dopre ho drzat v ustach a pod jazykom, lebo skor sa dostane do krvi, ci co... uzivam ho uz dlhsie, nepamatam kolko, 2 mesiace minimalne.
EEG vysetrenie som uz absolvoval s dobrym vysledkom, vsetko ok, naznak na tetaniu... Este ma caka EMG, MR a PET CT.
Ja neberiem ziadne lieky, okrem EDTA-chelacia kovov v tele+ k tomu selen a nejake vitaminy B2.B6,B9 a C
Na imunitu chodim po infuziu- Flebogamma, co jest normalny ludsky imunoglobulin.
Potom Ty máš familiárnu. Je veľký rozdiel medzi "nemyslieť zle" a "napísať zle"!!! A toto bolo napísané zle! Vrátane tej propagátorky a distributérky?!
myslim ze pointou tych prispevkov o tetanii bolo to, aby si nechal urobit vysetrenie. ja mam tetaniu tiez a aj niekolko dalsich mojich rodinnych prislusnikov a priznaky mame identicke ako prispievatel. a ked sa mu tetania potvrdi z vysetreni, potom tu bude mat aj napady, ako svoj stav zlepsit. nemyslim, ze to niekto myslel zle.
Katulkkatka, nedávaj Ty nikomu rady typu " mal by lieky vysadiť", nevieš o čo hovoríš. A čo sa tej tetánie týka, tak tá sa prejavuje zvýšenou dráždivosťou nervovosvalového systému : parestéziou pery, jazyka, prstov, spazmami, kŕčmi,... U každého inak. Sú rôzne formy tetánie a nie každý má neurogénnu, pri kt. pomáhajú psychológovia, psychiatri a pozitívne myslenie. Tetániu najčastejšie vyvoláva pokles Ca, Mg, H, zvýšenie koncentrácie iónov Na, K, P, alkalóza,... Najčastejšou príčinou býva problém s Ca, a ten sa vyskytuje aj pri celiakii a ani tu mu nepomôže pozitívne myslenie, ani propagované doplnky, ale bezlepková strava!!!
K strate Ca dochádza aj pri otravách oxalátmi, citrátmi, flouridmi. Tetánia môže nastať aj z infekcie a pri intoxikácii uhličitanmi, fosforečnanmi,... A ak má chlapec depky? Niet sa čo čudovať! Tie sú sprievodným znakom mnohých ochorení!!! Ak sa u neho potvrdí tetánia, nebude to neurogénna, ale bude súvisieť s porušením resorpcie Ca v čreve, nedostatočným prívodom do organizmu, stratou pri otravách,...