Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

brnenie, tras tela, strhavanie, oslabene vnimanie....

Príspevok v téme: brnenie, tras tela, strhavanie, oslabene vnimanie....
bitls

Prosim o pomoc. Presiel som uz za viac ako rok mnoho vysetreni a som vlastne komplet presondovany takmer z kazdeho odboru. Bohuzial, nikto mi na nic neprisiel, po ustati problemov s bruchom-krce bolesti, budenia, ako aj so srdcom a to busenie, arytmie atd - ale vsetko v poriadku u lekarov ma este stale trapi celodenny a kazdodenny tras, strhavanie, triasky, brnenie, slabsie videnie a slabsie vnimanie sveta celkovo. Neviem, za kym som este nebol a co robit..... Skusal som aj antidepresiva, ale neucinkuju.... Antiparazitika pomohli s bruchom azda trocha, ale dalej som sa nepohol. Mam vsetky mozne CT, ultrazvuky a vysetrenia u odbornikov ako aj odbery a nic. Nema niekto podobnu skusenost. Dakujem

bitls

-testy ny tetaniu mi nerobili, teraz som od neurologa objednany na EEG, EMG, MR mozgu a od imunologicky na PET CT. tak sa uvidi...
-Gima-niekedy si aj ja pripadam ako hypochonder, ale tie stavy, pocity ma presviedcaju, ze nieco nieje v poriadku. Skusal som uz mnoho moznosti z priridnej liecby, aj strava je povedal by som celkom v poriadku. Chodim kazdy mesiac na infuziu na imunologii uz dlhsie, sem tam cviky na brucho robim... Kavu pijem v robote 1-2 z automatu, ta je slabucka a energy drinky odsudzujem. Caje som uz skusal mnoho aj dlhodobejsie a ucinok takmer ziadny....

bitls

Gima-niekedy si aj ja pripadam ako hypochonder, ale tie stavy, pocity ma presviedcaju, ze nieco nieje v poriadku. Skusal som uz mnoho moznosti z prirodnej liecby, aj strava je povedal by som celkom v poriadku. Chodim kazdy mesiac na infuziu na imunologii uz dlhsie, sem tam cviky na brucho robim... Kavu pijem v robote 1-2 z automatu, ta je slabucka a energy drinky odsudzujem. Caje som uz skusal mnoho aj dlhodobejsie a ucinok takmer ziadny....

bitls

Gima-niekedy si aj ja pripadam ako hypochonder, ale tie stavy, pocity ma presviedcaju, ze nieco nieje v poriadku. Skusal som uz mnoho moznosti z priridnej liecby, aj strava je povedal by som celkom v poriadku. Chodim kazdy mesiac na infuziu na imunologii uz dlhsie, sem tam cviky na brucho robim... Kavu pijem v robote 1-2 z automatu, ta je slabucka a energy drinky odsudzujem. Caje som uz skusal mnoho aj dlhodobejsie a ucinok takmer ziadny....

Kýčera

Bitls, potrebujem vedieť Tvoj približný vek, ako sa stravuješ, koľko tekutín príjmaš, či a aké lieky berieš, doplnky, aká je Tvoja práca, či neprichádzaš do kontaktu s nejakými dráždiacimi látkami, načo si bral antidepresíva - depky?! Potrebuješ zistiť príčinu, ak ju zistíš, tak máš na 50% vyhraté, môžeš sa začať liečiť. Aj ten najpoctivejší a najlepší lekár ju nemusí zistiť, nemá také diagnostické možnosti ako takéto alternatívne zariadenie :
www.alter-med.sk. Dobre si to prezri a nájdi si podobné vo svojom okolí. Môže Ti to spôsobovať CNS, imunitný systém, porucha štítnej žľazy, baktérie, vírusy, plesne, parazity, toxické látky, alergia, lieky a doplnky, ak nejaké berieš, ak si ich vysadil, nedostatok vitamínov, minerálov,... To, že Ti boreliózu nezistili, ešte neznamená, že ju aj nemáš!!! Môžeš mať oslabený aj meridián obličiek a močového mechúra, čo sa prejavuje hyperaktivitou autonómneho nervového systému s neprimeranými reakciami ako psychický prejav ich energetickej nerovnováhy. Budeš mať toho viac. Potrebuješ detox, vyčistiť pečeň,... Tam Ti behom 1 hod. vyhodnotia takmer celý Tvoj zdravotný stav. Tak veľa šťastia prajem!

bitls

Gima-niekedy si aj ja pripadam ako hypochonder, ale tie stavy, pocity ma presviedcaju, ze nieco nieje v poriadku. Skusal som uz mnoho moznosti z priridnej liecby, aj strava je povedal by som celkom v poriadku. Chodim kazdy mesiac na infuziu na imunologii uz dlhsie, sem tam cviky na brucho robim... Kavu pijem v robote 1-2 z automatu, ta je slabucka a energy drinky odsudzujem. Caje som uz skusal mnoho aj dlhodobejsie a ucinok takmer ziadny....

Gima

Asi predpokladaju, lekári, že ste hypochonder. Je to človek, ktorý na seba upozornuje, tým že žiada stále nove a nove vyšetrenia, aj ked mu nič nie je. Tras tela môže byť z preťaženosti tela, infekcie, urazu alebo pádu a koniec koncov aj to vnímanie.
. Na to brnenie je potrebna správna výživa, dostatok vitamínov a mineralov, ktoré sú v ovocí a zelenine. Dostatok tekutín, žiadny alkohol, čaje a vodu ochutenú. Cviky na posilnenie chrbtového svalstva, plávanie, nie posilovanie. Cviky majú byť bezzáťažové. Napr joga, strečing a dýchanie na čerstvom vzduchu. Prechádzky.
Na to oslabené vnímanie z vlastných skúseností odporúčam dostatok spánku, jednu šalku kávy, zabudnite na energydrinky. Taký zázvorovy čaj s medom, prípadne cesnakový čaj je protizápalový. Keby nepomáhala prírodná liečba dobrý je aj Wobenzym z lekárne na posilnenie imunity. Pomáha aj Echinacea proti chrípke. Tá sa spája s bolesťami okolo hrudníka.

bitls

nika, ja som uz za ten rok okrem pobytov v nemocnici, behani po vysetreniach uz tolko toho poskusal, ze mozem napisat knihu o tom, ktora bylina na co je, teoriu o vela chorobach a priznaky po surfovani na webe tiez ovladam, skusal som lieky na parazity, ludovych liecitelov, ako vravis porady atd. na nete ale stale ziaden vysledok. Akurat mi zhrubla zdravotna karta o 1 cm a inac ziadna zmena ani po lekarskom, ani po inom hladisku.....

nika82.

Obdivujem tvoju trpezlivost a trosku aj naivitu, ze rok behas po lekaroch, na nic ti neprisli a stale im na 100%doverujes. Ja som po lekaroch behala len 3 mesiace ale viac mi pomohol internet pri diagnoze ako lekari. Tak si nieco o tom precitaj. Jasne, ze ti nezistili boreliozu, ved ju nedokazu testovat ani diagnostikovat. A takto su ludia vo vaznom stave zanedbani a posielaju ich za psychologom..