Prosim o pomoc. Presiel som uz za viac ako rok mnoho vysetreni a som vlastne komplet presondovany takmer z kazdeho odboru. Bohuzial, nikto mi na nic neprisiel, po ustati problemov s bruchom-krce bolesti, budenia, ako aj so srdcom a to busenie, arytmie atd - ale vsetko v poriadku u lekarov ma este stale trapi celodenny a kazdodenny tras, strhavanie, triasky, brnenie, slabsie videnie a slabsie vnimanie sveta celkovo. Neviem, za kym som este nebol a co robit..... Skusal som aj antidepresiva, ale neucinkuju.... Antiparazitika pomohli s bruchom azda trocha, ale dalej som sa nepohol. Mam vsetky mozne CT, ultrazvuky a vysetrenia u odbornikov ako aj odbery a nic. Nema niekto podobnu skusenost. Dakujem
brnenie, tras tela, strhavanie, oslabene vnimanie....
ved áno može to byt aj niečo iné čo sa týka liekov, preto by mal lieky vysadit, pretože lieky zabíjaju ja neberem celí život žiadne lieky a som na om ovela lepšie a zato že mam tetaniu nemože nikto.. pokial mu nezistia niečo ine je to podla mna tetánia... a to že ma alergiu na nejaký liek to už ja za to nemožem doktori musia vediet... a ano pomaha len pozitivne myslenie na tetaniu nič iné!
ved áno može to byt aj niečo iné čo sa týka liekov, preto by mal lieky vysadit, pretože lieky zabíjaju ja neberem celí život žiadne lieky a som na om ovela lepšie a zato že mam tetaniu nemože nikto.. pokial mu nezistia niečo ine je to podla mna tetánia... a to že ma alergiu na nejaký liek to už ja za to nemožem doktori musia vediet... a ano pomaha len pozitivne myslenie na tetaniu nič iné!
histaminova intolerancia, chlamydiova infekcia, viac na chlamydia.info ludi ako ty je kopec
@ Ak by mal chlapec vašu tetániu, mohol by si blahoželať. Je naivné sa domnievať, že tieto stavy sú len záležitosťou tetánie. A čo alergie na lieky, chemikálie, potraviny,....porucha regulácie imunity, vysoké IgE, problémy s močovým mechúrom,...? Pokiaľ mu to spôsobujú chemikálie, kt. sa mu dostávajú do tela, tak pozitívne myslenie URČITE!!! pomôže. Naopak pomôže len zmena zamestnania! Tých diagnóz tam bude viac!
@ Bitls, žiaden prípravok si nedávaj! EEG na potvrdenie alebo vyvrátenie tetánie už máš? Ak chceš rady, musíš reagovať! Nepchaj do seba žiadne doplnky, lieky, všetko si prediskutuj s lekármi. A začni sa pozorovať, možno niečo objavíš aj sám! Vieš, čo v tej infúzke dostávaš? Hypochonder rozhodne nie si! Pozrel si sa na to centrum?
Ahoj!
Stopercentná tetánia !
Mám ju, je to hrozná choroba lebo nevieš kedy ti bude zle, nevieš si užívať ten život tak ako iný ľudia aj ked sa moc snažíš, na tuto chorobu neexistuje liek.. pomáha aspoň psychológ musíš myslieť vždy pozitívne a nestresovat sa tetánia vznika stresom najmä stresom!
Takže mysli čo najviac pozitívne a skús sa viac usmievat a nemysli na zlé veci iné ti poradiť nemôžem nič iné na to nieje... potom horšie prípady musia isť psychiatrovi a nasadí magnezium alebo niečo čo ta trošku uvolni ale nemyslím že to pomôže ja myslím pozitívne a síce mi býva občas zle, ale menej ako predtým. Držím palčeky !
Bitls, tak dobre. Ale zaujímalo by ma, či si vybral 3-mesačnú kúru, keďže berieš 1ČL a prečo to cmúľaš? To sa predsa užíva tak, že to nasypeš do úst a zapiješ 3dcl vody!
Bitls, čo máš nové? Kúpil si si nejaké čaje na čistenie pečene?
podla mna to bude tetania. skus vacsie davky magnezia a uvidis, ci ti nie je lepsie. ved uvidis, co ti povedia na tej neurologii.