Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

brnenie, tras tela, strhavanie, oslabene vnimanie....

Príspevok v téme: brnenie, tras tela, strhavanie, oslabene vnimanie....
bitls

Prosim o pomoc. Presiel som uz za viac ako rok mnoho vysetreni a som vlastne komplet presondovany takmer z kazdeho odboru. Bohuzial, nikto mi na nic neprisiel, po ustati problemov s bruchom-krce bolesti, budenia, ako aj so srdcom a to busenie, arytmie atd - ale vsetko v poriadku u lekarov ma este stale trapi celodenny a kazdodenny tras, strhavanie, triasky, brnenie, slabsie videnie a slabsie vnimanie sveta celkovo. Neviem, za kym som este nebol a co robit..... Skusal som aj antidepresiva, ale neucinkuju.... Antiparazitika pomohli s bruchom azda trocha, ale dalej som sa nepohol. Mam vsetky mozne CT, ultrazvuky a vysetrenia u odbornikov ako aj odbery a nic. Nema niekto podobnu skusenost. Dakujem

bitls

Pozeral som na brain fog, ale tie priznaky aztake nemam. a odberov ci uz v nemocnici, alebo aj u inych lekarov som mal tolko, ze boreliozu by mi myslim zistili. Bol som pred cca pol rokom na neurologii a lekar mi spravil asi 3 krat rontgen chrbtice, povedal, ze je kriva, co ja viem a ze cvicenim mozem to udrziavat. Ale ja som mu vravel, ze viem, ze mam chrbticu krivu, bolest citim len vynimocne a prisiel som za nim s triaskami, chvenim, trasom, koncatin, vtedy este silnejsou bolestou brucha a pocitmy okolo srdca, ktore som popisal ale on ma neposlal ani na CT, ci MR mozgu, co som myslel, ze spravi. Teraz mal by som ist v piatok za inym neurologom, tak dufam, ze nieco ine ho bude zaujimat....

hetera

tvoje priznaky su podobne ako moje. Tras tela, brnenie v koncatinach, elektricke vyboje v nohach a rukach, unava, to oslabene vnimanie sa bola brain fog alebo mozgová hmla, skús si nieco o tom precitat, albo este pojem "derealizacia" ci to je nieco podobne. Pravdepodobne ak mas urobene MR mozgu s negativnym nalezom môzes mat boreliozu. resp. pri tvojich priznakoch neuroboreliozu. Odporucam si dat urobit kvalitne testy tzv. westerblot aj s rozpisom antigenov. viac si precitaj na fore www.borelioza.cz alebo sk. drzim palce

nika82

precitaj si nieco o borelioze. mas vela priznakov tejto pliagy. ja mam boreliozu a tiez mam v poslednom case strasne krce v bruchu (okrem inych tazkosti) podobnych tvojim