Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nechape ma

Príspevok v téme: nechape ma
eileen434

Neviem kde zacat... ani neviem naco sem pisem...aai chcem pocut nazor .. s partnerom sme spolu uz dost dlho avsak neviem co som stale robila ustupky alebo mi to zacalo Len teraz vadit... ide o to ,ze ma nechape ... neni somnou prepojeny... zoziera ma to lebo nam to vrlmi komplikuje vztah .. tak napriklad isli sme ku nam domov avsak cela rodina bola na navsteve u kamaratov cize sme si s partnerom museli ist po kluc.. jasne a zretelne mi povedal , ze tam ist nechce a ani nepojde , ze rano skoro vstava,no museli sme.ist po ten kluc..ked sms tam prisli ,zacali nas presviedcat aby sme sli dnu... on samoztejme nic nepovedal tak som zasiahla ja ze ideme domov zs skoro vstava...rodina sa zacala do mna obuvat ze preco ho taham prec, ze to neni normalne...a on stale bol ticho proste si ma nezastal ze smemali tak dohodnute...akoby somnoi nedrzal.. tal sme teda isli domov s klucom samozrejme zacala hadka ... potom mi zacal vykrikovat take veci ze on nic neurobil a pod.. no neurobil nic strasne ro je pravda ale presne na takychto detailoch ktore sa stsvaju strasne casto ,vidim jeho charakter...minule bol schopny odist pocas toho ako mi bolo zle, strasne som revala... avsak ked je vsetko v pohode tak je pri mne stale ... ja neviem co mam robit proste ja placem a on povie ze ho ignorujem , som smutna pre jeho slova a on mi vykrikuje ze sa mu nevenujem , poviem mu pravdu a on sa ohana tym ze rpbim z komara somara... lenze ja chcem mat partnera co ma chápe a podpori ma ,nie len v radosti ale aj v smutk u... chcem partnera co povie svoj nazor aj na verejnosti alebo pri rodine(vid situacia s klucom) a nie ln mne v sukromi a este aj nasilnym tonom a nezmyslami ktore vobec nepatria k veci... mam pocit ze on by mi bol schopny povedat aj to najhorsie a nepriznat si svoju vinu...vzdy sa vsak ohana tym E nic neurobil...als tieto pre neho nepodststne detaily mi ukazuju viac ako si mysli.. chcem verit ze nam to bude fungovat aj do buducna ale stale viac sa trapim... ak to niekto precita..budek rada za nazor

eileen434

Prezyvka055 a po kluc som isla ja dnu do toho domu , on chcel cakat pred ale oni potom vybehli von -rodina a zacali nas volat .

eileen434

Prezyvk055 .. neviem takato varianta nas ani nenapadla kedze bol vecer 22 hodin, vonku bola zima a ten dom znamych bol velmi daleko od naseho takze sme asi chceli zostat spolu... vsak on by potom musel sam cakat na zime alebo co a to nas teda ani nenapadlo...

Prezyvka055

eileen434 tak este raz.... preco si nesla po ten kluc sama ked ti povedat ako hovoris velmi jasne ze on tam nechce ist?

Messje

Nechcela si vela...isli ste po kluc len.Necakali ste ze vas zavolaju.V kazdom pripade nechaj jeho sa vyjadrit nabuduce.Ked ti povie ze ved som ti to povedal tak mu len povedz ze ty nevies ked vas predsa zavolaju,ci predsa na 5 minut nechce ist.Aj chlapi vedia byt jesitni.
Viem o com pisem.Raz sme isli na dedinu zaviest klobasy znamej.Byvaly ich moc nemusel ale isiel so mnou lebo sme sa cestou mali zastavit u jeho rodicov.Volali nas,lebo na zahrade bola oslava a gulas.Ja som hned povedala ze nie.Za 1.nemusel ich moc a za 2.mali sme ist ku rodičom.
Tak sme odisli.
V aute mi povedal...tam bola ina zabava,sme mohli ostat chvilku.Preto pisem tebe...z mojej skusenosti tiez.Nabuduce by som sa uz opytala.

eileen434

adr1a. áno viem,komunikacia je dôležitá, a vzdy sa mu snažím vsetko povedat... ale niektoré veci sa predsa daju pochopit aj bez toho, aby to clovek vyslovil ci nie? hovorit vsetko po lopate... to vzajomne pochopenie pre mna znamena veľa... tatiez mam chyby a niekedy dokonca JA NECHAPEM PREčO SA ON HNEVá..ano aj take sa stava väcsinou to suvisí s inymi muzmi resp, je trosku ziarlivy ,.. a horsie je ze ja tiez..no nejdem zachadzat do detailov zas ale jedine co chem aby pochopil, ze som sa mozno vceera hnevala opravnene, pochopil , ze mohol nieco aj on povedat na našu "obranu" a pochopil ze sa nesnazím hadat pre nič za nič

eileen434

Messje v príspevku nizsie som pisala, ze som sa ho aj v tu chvilu ked sme uz stali pri rodine potajme opytala ( bolo to vecer v tme pred chalupou a bolo tam vela ludi atkze si o nevsimli), repsketive neopytala doslovne ale naznacila ocami , a on pokrutil ze nie.. teda aspon ja som to tak pochopila..a taktiež prečo by menil nazor z minuty na minutu? ... A on videl , ze ked som to potom povedalaja, ze nejdeme, videl tu reakciu rodiny, a to ze prečo ho ja taham domov..proste takí zaskočení.. tak uz aspon v tej blbej chvilimohol cosi povedat.. Alebo som chcela vela?

Messje

Baby ale tu islo o eileen rodinu a mozno on nechcel pred nimi vyzerat ako niekto kto sa nechce prisposobit a uteka od nich.Aj to je mozne.
A potom...nie kazdy chlap sa chce postazovat partnerke ked ma problémy. Su taki co nepovedia nikomu a taki co povedia kamaratovi.Ten co nepovie partnerke mozno nechce byt ako chlap ktory sa sťažuje. Proste to drzi v sebe.Len ty sa nesmies pre vsetko rozplakat.Si v tom vztahu moc citliva.Uvolni sa trosku

adr1a.

Eileen. Zakladom je komunikacia. Lebo nememu neraz ani vlastna matka nerozumie. Vies, on ani ty nie ste vestci ai. Takze on nevie co sa ti honi v hlave) zeny su skor empaticke a vycitia co-to. No muzovi musis jasne a strucne. Takze nauc sa vyjadrit sformulovat co chces a oznam mu to. Bud to akceptuje prijme urobi alebo nie a bude to mat na haku. Vtedy je to uz o inom. Zariadis sa. Ale pokial mu to nepovies tak tazko sa nieco vyriesi a pohne vpred

eileen434

adr1a. -Dakujem, v tejto jednej sprave si vystihla vsetky moje vyhrady voči nemu ... Chcem sa opytat, ako to skončilo potom? S tym mužom , co nevedel vyjadit svoj nazor a stratil na cene..rozisli ste sa? AKo si mu to vysvetlila? Dal si povedať alebo nechápal,čo vlastne robí zle?