Neviem kde zacat... ani neviem naco sem pisem...aai chcem pocut nazor .. s partnerom sme spolu uz dost dlho avsak neviem co som stale robila ustupky alebo mi to zacalo Len teraz vadit... ide o to ,ze ma nechape ... neni somnou prepojeny... zoziera ma to lebo nam to vrlmi komplikuje vztah .. tak napriklad isli sme ku nam domov avsak cela rodina bola na navsteve u kamaratov cize sme si s partnerom museli ist po kluc.. jasne a zretelne mi povedal , ze tam ist nechce a ani nepojde , ze rano skoro vstava,no museli sme.ist po ten kluc..ked sms tam prisli ,zacali nas presviedcat aby sme sli dnu... on samoztejme nic nepovedal tak som zasiahla ja ze ideme domov zs skoro vstava...rodina sa zacala do mna obuvat ze preco ho taham prec, ze to neni normalne...a on stale bol ticho proste si ma nezastal ze smemali tak dohodnute...akoby somnoi nedrzal.. tal sme teda isli domov s klucom samozrejme zacala hadka ... potom mi zacal vykrikovat take veci ze on nic neurobil a pod.. no neurobil nic strasne ro je pravda ale presne na takychto detailoch ktore sa stsvaju strasne casto ,vidim jeho charakter...minule bol schopny odist pocas toho ako mi bolo zle, strasne som revala... avsak ked je vsetko v pohode tak je pri mne stale ... ja neviem co mam robit proste ja placem a on povie ze ho ignorujem , som smutna pre jeho slova a on mi vykrikuje ze sa mu nevenujem , poviem mu pravdu a on sa ohana tym ze rpbim z komara somara... lenze ja chcem mat partnera co ma chápe a podpori ma ,nie len v radosti ale aj v smutk u... chcem partnera co povie svoj nazor aj na verejnosti alebo pri rodine(vid situacia s klucom) a nie ln mne v sukromi a este aj nasilnym tonom a nezmyslami ktore vobec nepatria k veci... mam pocit ze on by mi bol schopny povedat aj to najhorsie a nepriznat si svoju vinu...vzdy sa vsak ohana tym E nic neurobil...als tieto pre neho nepodststne detaily mi ukazuju viac ako si mysli.. chcem verit ze nam to bude fungovat aj do buducna ale stale viac sa trapim... ak to niekto precita..budek rada za nazor
nechape ma
Ok. Nexaj tak, uz xapem. Dakujem
prepáč, ale nerozumiem ti ani písmenko...o čo ti vlastne ide?
Ak to chceš vedieť tak moja manželka mala celú moju rodinu ,,na háku,, ale nerobil som z toho haló.
Ale už by som si takú priateľku nechcel nájsť, aj keď osud je sviňa :D
A moja maminka je stelesnený anjel, a nepoznám nikoho, komu ublížila alebo by na niekoho povedala niečo zlé.
Tak potom preco sa ty tu neraz tak prezentujes?)
Mesacny princ. Mal by si u prdele aj take "malickosti", keby tvoja priatelka sa napr. blbo spravala k tvojej mame?) Vedome ju ignorovala, mala by ju na haku, uplna neucta chrapunstvo, treskla by jej cokolvek poslala ju kamkolvek ai? Zaujima ma to len preto, ci si taky salamista s nadhladom aj ked ide o tvojich a tvoju rodinu, ako sa stavias napr.ku inym)
Je možné, že si o tvojej rodine myslí svoje a tebe o tom radšej nepovie....nič nie je len tak. A ak tam nechcel ísť, tak načo si ho tam ťahala. Mohol ťa počkať niekde v bare napríklad, kým by si ty priniesla kľúče.
Jasné, keď už tam bol, tak nepovie, že ,,ja vás neznášam a nechcel som vás dnes vidieť,, ale radšej je ticho.
Žiadne maličkosti neurčujú charakter ľudskej bytosti a nie je možné podľa nich zaškatuľkovať človeka!!!
Ja mám u prdele nejaké maličkosti. Tie sú možno podstatné pre ľudí, ktorí neustále niečo potrebujú riešiť, Pre mňa sú dôležité tie naozaj dôležité veci a zlomové situácie, nie nejaká žúrka a výčitky!
Človek o tom nevie ? Ste sa úplne zbláznili, že podľa tohoto súdite ľudí???
A ,,charakter,, čo to vlastne je? pretože ak je to súhrn tých ,,maličkostí,, tak ja som ho nikdy nemal a nehodlám si ho zadovážiť.
Je to ,,len,, tvoj partner a je to ,,len,, ,,TVOJA,, rodina!!!
Takže u svojich si musíš vybaviť veci sama.
Mala si ísť pre ten kľúč sama. Bolo evidentne jasné, že ak tam dorazíte obaja, tak sa tomu pozvaniu a tým otázkam nevyhnete.
Alebo potom ultimatne riesenie je ze sa este mohol niekam zasit, ja neviem co to je ci dedina mesta, ale kazda dedina ma nejaku krcmu kde ta zatial mohol pockat, len to musite lepsie naplanovat nabuduce.
Ja si to viem predstavit toto presviedcanie, nic prijemne ked chces vypandut ale na druhu stranu nechces dakoho urazit, ako spominam to uz je fakt lepsie sa ani vobec neukazat.
Prezyvka055 nesli sme veru autom ale autobusom a potom pešo.. myslis teraz pri brane nasho zamknuteho domu alebo toho domu kde bola rodina s klucom? complicated :D .. no on cakal von pred domom tych znamych a ako som napisala rodina vybehla von pred dom a vtedy sa to yz riesilo... no veru auticko by bolo praktickejsie ;)
a motor ma byt nastartovany :D kolko situacii bolo tak ze sme sa chceli vyparit cim skor s priatelkou
eileen434 -> aha tak neviem ci ste isli autom alebo busom, len ma proste tak napadlo lebo vacsinou by som zareagoval skor tak ze: ja ta pockam v aute a ty chod pre tie kluce.. ale ked ste isli busom alebo mhd tak je legicke ze ta necakal na zastavke :D .. ale stale sa dalo ze ja ta pockam pri brane a ty zober tie kluce a pod :).
Lebo ked sa tam dotrepete dvaja tak je legicke ze ja tahsie sa otocit na pate ako kebyze on cakal v aute alebo pri brane, tak len povies musim utekat lebo priatel ma caka v aute/pri brane ... easy.