Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nechape ma

Príspevok v téme: nechape ma
eileen434

Neviem kde zacat... ani neviem naco sem pisem...aai chcem pocut nazor .. s partnerom sme spolu uz dost dlho avsak neviem co som stale robila ustupky alebo mi to zacalo Len teraz vadit... ide o to ,ze ma nechape ... neni somnou prepojeny... zoziera ma to lebo nam to vrlmi komplikuje vztah .. tak napriklad isli sme ku nam domov avsak cela rodina bola na navsteve u kamaratov cize sme si s partnerom museli ist po kluc.. jasne a zretelne mi povedal , ze tam ist nechce a ani nepojde , ze rano skoro vstava,no museli sme.ist po ten kluc..ked sms tam prisli ,zacali nas presviedcat aby sme sli dnu... on samoztejme nic nepovedal tak som zasiahla ja ze ideme domov zs skoro vstava...rodina sa zacala do mna obuvat ze preco ho taham prec, ze to neni normalne...a on stale bol ticho proste si ma nezastal ze smemali tak dohodnute...akoby somnoi nedrzal.. tal sme teda isli domov s klucom samozrejme zacala hadka ... potom mi zacal vykrikovat take veci ze on nic neurobil a pod.. no neurobil nic strasne ro je pravda ale presne na takychto detailoch ktore sa stsvaju strasne casto ,vidim jeho charakter...minule bol schopny odist pocas toho ako mi bolo zle, strasne som revala... avsak ked je vsetko v pohode tak je pri mne stale ... ja neviem co mam robit proste ja placem a on povie ze ho ignorujem , som smutna pre jeho slova a on mi vykrikuje ze sa mu nevenujem , poviem mu pravdu a on sa ohana tym ze rpbim z komara somara... lenze ja chcem mat partnera co ma chápe a podpori ma ,nie len v radosti ale aj v smutk u... chcem partnera co povie svoj nazor aj na verejnosti alebo pri rodine(vid situacia s klucom) a nie ln mne v sukromi a este aj nasilnym tonom a nezmyslami ktore vobec nepatria k veci... mam pocit ze on by mi bol schopny povedat aj to najhorsie a nepriznat si svoju vinu...vzdy sa vsak ohana tym E nic neurobil...als tieto pre neho nepodststne detaily mi ukazuju viac ako si mysli.. chcem verit ze nam to bude fungovat aj do buducna ale stale viac sa trapim... ak to niekto precita..budek rada za nazor

Messje

Eileen
Aj ked viem ze tam nechce ist,necham jeho sa vyjadrit pred nimi.Ty nie si jeho hovorca...tak som to myslela. Ked povedali podte...ja by som sa opytala jeho
Tak ako?Ideme na chvilu ci domov?Mal sa on prejaviť. Niekedy vztah je ozaj len o slovickach a nepochopeni.Ja si nemyslim ze by ten vztah bol na prd u vas.Len sa musite vediet dohodnut.

adr1a.

Ty brdo koky)) esteze som si registrovala moj nick ked ho moze hoc-kto pouzivat :D no aj tak som myslela ze sa to neda))
No aj tak si myslim ze som rozpoznatelna)

adr1a.

Raz som zazila takeho muza v podobnej situacii)) ze predo mnou hento-toto, preco naco zaco, plna ric argumentov nazorov ale ked sa ho (nas) na nieco pytali hral nemeho a nechal to cele na mna)) u mna vtedy stratil uplne na cene. Ja nepotrebujem vedla seba handru, co ho prevalcujem ale rovnocenneho partaka. Alebo mat muza co si nevie obhajit svoj nazor postoj, co sa skryva za zenu, nevie si otvorit usta, stat si za svojim nazorom postojom ai?)) Ja nemam problem inteligentne povedat co si myslim a o com som presvedcena hocikomu. Ci ide o sudcu biskupa policajta prezidenta papeza ai ci o upratovacku vratnika predavacku ai.
Takze ja ju chapem. Ako sa nanho moze spolahnut opriet verit doverovat mu ai ked si nevie obhajit ani len svoj nazor postoj?)) On mal predsa dovod tam neostavat nie ona) Mal mat gule, byt chlap a slusne im to povedat, ze preco nie, nechce odmieta, podakovat a dovi dopo)

eileen434

adr1a. Prepaaaaaac, ja som omylom zadala tvoj nick hore, tak este raz :)

adr1a
ano, myslim si to iste, ze aj tieto detaily a malé veci ukazujú kam sa to uberá, ukazuju charakter a človek mozno ani o tom nevie... Ved ja by som to chcela neriesit, ako písali ostatní, ale to sa nedá, ako píšeš , že somnou nie je v horsích situaciach , hned sa mi ich vynorilo v hlave niekolko.. Ale čo mám robit? Ja chcem aby sa o mna zaujimal aj v tychto veciach, lebo ja sa o neho zaujimam.. teda snažím sa vzdy si vpocut problemy a este ked mi povedal , ze ma tym nechce zatazovat, povedala som , ze jedine co si prajem je pomocť mu a aby sa mi vyrozpraval..mozno to tak vidim len ja , možno to tak naozaj je.. Neviem co dalej, najviac ma hnevá, ze on si ani neuvedomuje , ako mi tymito malymi vecami vie uškodit. Neviem, uvidime podla dalsieho spravania.. ale to, že mi povie "prečo si nahnevana" vo chvili ked nahnevana niesom a som len smutna , plačem.. to sa mi zdá ako znamka nepochopenia.. Keby on pri mne bol smutny obijmem ho a som sním. Opacne to je asi inak.

adr1a.

ano, myslim si to iste, ze aj tieto detaily a malé veci ukazujú kam sa to uberá, ukazuju charakter a človek mozno ani o tom nevie... Ved ja by som to chcela neriesit, ako písali ostatní, ale to sa nedá, ako píšeš , že somnou nie je v horsích situaciach , hned sa mi ich vynorilo v hlave niekolko.. Ale čo mám robit? Ja chcem aby sa o mna zaujimal aj v tychto veciach, lebo ja sa o neho zaujimam.. teda snažím sa vzdy si vpocut problemy a este ked mi povedal , ze ma tym nechce zatazovat, povedala som , ze jedine co si prajem je pomocť mu a aby sa mi vyrozpraval..mozno to tak vidim len ja , možno to tak naozaj je.. Neviem co dalej, najviac ma hnevá, ze on si ani neuvedomuje , ako mi tymito malymi vecami vie uškodit. Neviem, uvidime podla dalsieho spravania.. ale to, že mi povie "prečo si nahnevana" vo chvili ked nahnevana niesom a som len smutna , plačem.. to sa mi zdá ako znamka nepochopenia.. Keby on pri mne bol smutny obijmem ho a som sním. Opacne to je asi inak.

eileen434

Messje - Je to možné , že chyba je vo mne a neuvedomujem si to,možno, a ak je to tak tak ju chcem odstrnit, ale zasa sa nebudem prispôsobovať len ja, bohuzial , som taká povaha co mi to nedovolí. Prosím ta, a načo sa ho to mám pytat dookola? pár minut pred tym ako sme tam šli, uz to tu opakujem viac krat, mi on sampovedal , ze tam vobec IST NECHCE , ZE JE UNAVENY A s tymi ludmi nechce byt. Myslis tym , ze sa akoze daná situacia zmenila , ked ho zacali volat dnu??? alebo čo? jednoducho to beriem tak , že ked sa raz dvaja ludia dohodnú. tak tu dohodu nehodím do vetra ako prazdne slová... a nemyslim si, že mi to má vycitat z hlavy, ved ja mu vsetko poviem ale problem je , že aj ked to poviem , tak on aj tak rozpráva proste bud presný opak,dajme tomu vcera povedal " ja som tam nechcel ist, tak čo sa tu hadas" no hadam sa , jednoducho si mal stat za tym , lebo potom vyzram ako hlupana ja.. proste komunikacia neviazne, rozpravame sa ale nikdy akoby neprichadzalo riesenie na problem.. on si svoje a ja svoje... ale ak myslis, ze vtomto je chyba ,pokusim sa to napravit. čo sa tyka toho, ž emi bolo zle,bola som doma , áno. ješitnost? Neviem, nezdá sa mi byt ješitné byt s osobou,ktoru milujem aj ked jej nieje práve idealne.. nie nechcel ma nechat si pospat,bolo to ráno takze som bola vyspatá akurat tak dost. Ja by som to pre neho rada urobila. Niekedy sme spolu cely vikend, len tak sa valame v posteli alebo čo a vtedy ostane, ateraz nie. Asi mi hrabe alebo vnimam pravdu??....

eileen434

Mesačny princ - Tu vobec sakra nejde o to, čo sa patrí . Keby som mala brat do uvahy take veci tak uz spolu davno niesme, tu ide o to , že tieto ako ty vravis jemu nepodstatné veci narušaju vztah a to sa nedá neprehliadnuť. Ja nevravím , že ja som bez viny, nikto nie je, urcite aj jemu vadí moje spravanie a paradox je ,že mu vadí , že mi tieto detaily vadia :D. Máš rôzne vztahy, áno, niektoré taktéo veci ani neriešia, ale ako som písala , som človek čo potrebuje mat pri sebe takého, ktoremu nemusím1000 x niečo hovorit, ale pochopí to aj sám, čo pri mne stojí.... čo sa tyka tej rodiny, ja som vôbec nečakala , že ide presviedčat on ze je unavený a pod, iba som chcela aby povedal svoj názor , ked sa jeho konkretne pytali, či si ide vypit a ide dnu... Jediné , čo som chcela bolo, aby povedal to , čo povedal pár minut dozadu mne.. A to bolo ze tam vôbec ist nechce a ráno vstava... ale on neodpovedal ,jednoducho akoby som potom len ja chcela aby isiel preč...a to nemám rada, bud je urpimny alebo ma "potopí" .. ved ja sama soms a ho este tam nenapadne spytala ci chcel ist, ked nič nehovoril , a krutil hlavou , že vobec nie.. tak ja neviem, tebe by to osobne nevadilo? Ved ja neriesim vsetko, proste , dokažem mat u prdele, som taky človek , ale veci čo bijú do oči.. Ja neviem, to už aby človek dnes nič neriesil, nič ho nezasiahne a tmy padom ma vyhraté ,lebo sa ani nebude trapit.

lolinka

Ale tiez nechapem reakciu tvojej rodiny, ze preco sa do teba obuvaju ze "to neni normalne preco ho tahas prec". Co by na tom nebolo normalne, ked je raz niekto unaveny a nechce sa mu zabavat. Moja rodina by sa takto nikdy nevyjadrila a respektovali by to. Ste spolu dlho, hadate sa na malickostiach. Co tak spolu navstivit partnersku poradnu, aby ste sa naucili spolu komunikovat a chapat jeden druheho.

Messje

Este sa opytam
Odkial odisiel ked ti bolo zle?Bolo ti zle na ulici?V autobuse?
Ak u vas doma a on odisiel preto,ze ta chcel nechat si odychnut...pospať. ..
Neni to len tvoja jesitnost?Je mi zle tak sed pri mne.
Vieš kolko krat som ja zazila taku situaciu?A vies co som povedala?
Chod si po svojom.Aj tak mi nepomozes.Ja si pospim a ked mi bude lepsie ozvem sa.Nie vsetci chlapi to vedia sediet pri zene a drzat ju za ruku.To ale neznamena ze su zli a bez citu.

Messje

Vy mate uz teraz problemy v tak nepodstatnych veciach ze si neviem predstavit,co bude,ked pride ozajstny problem.Ty si myslis,ze on ti ma vsetko vycitat z hlavy podla mna.U vas viazne komunikacia.
Isli ste po kluc a ty si zacala riesit jeho.
Podte dnu
Opytam sa...ideme na chvilu alebo ideme hned prec?Nech sa vyjadri aj on.Nerozhoduj za neho.To su tak strasne banality...a potom sa kvoli tomu pohadat.Ak sa uz teraz neviete dohodnut tak to nie je dobre.
Neviem preco mam pocit,ze chyba je v tebe.Ty cakas v ten moment to a ked to tak neni tak je zle.On ti do hlavy nevidí.