žiť v obrovských emóciach (dobrých aj zlých), či žiť v krásnej istote

Príspevok v téme: žiť v obrovských emóciach (dobrých aj zlých), či žiť v krásnej istote
Fei Yan

Ahoj, mám obrovskú dilemu. V podstate môžem povedať, že daná situácia ma robí nešťastnou, jednám nefér a mám výčitky. Bola som 3 roky s mužom, ktorý nebol slobodný, ale jeho manželka žila v inom meste, teda boli sme prakticky stála spolu. Trávili sme spolu sviatky, poznala som jeho rodinu, on moju, dokonca o mne vedela aj jeho manželka. Myslím, že je každému jasné, že sme mali neskôr hádky a scény kvôli rozvodu na každodennom poriadku, až raz, keď ma naozaj nechutne oklamal prišlo aj k zúfalým fackám. Vtedy som si povedala koniec, nemôžem s takým človekom byť ďalej, toto nejde. Uzavrela som to, že majetky sú pre neho viac, ako vzťah založení na iných hodnotách. Bolo to ťažké, až tak, že som musela odísť z mesta... Strihnúť kontakt, začať žiť tu a teraz. Časom som spoznala muža, je naozaj skvelý.. ponúka mi všetko to, čo mi ten predtým ponúknuť nevedel, alebo nechcel. Lúbi ma tak veľmi, ma skvelú rodinu, je úprímný, otvorený, jedná so mnou rovno.. Vonia mi páči sa mi, smejeme sa spolu a chce rodinu, tak ako ju chcem ja... Ale nemilujem ho, neviem, asi nikdy ani nebudem ... moje city sú rezervované, sú v podstate chladné. ako keby necítim to, čo by si zaslúžil. navyše môj ex zabojoval,prišiel rozvedený s ponukou spoločného žvota a rodiny. S tým, že minulosť je uzavretá, že konečne všetko vysporiadal a môže mi dať plnohodnotný vzťah po ktorom som túžila. Prešlo po roka, čo som vo vzťahu s druhým mužom, vidím, že má ma stle radšej, že má stále väčšie plány so mnou a ja cítim, že mám čoraz väčšie city ex ktorý mi tak veľmi ublížil. Navýše s ním sa neuveitelne hádme, niekedy mám pocit, že sa pozabíjame, žirlivosť, nenáisť, vášeň, láska, hnev, zloba.. dá sa v takomto vzťahu žiť bez toho aby sme neskončili na psychiatrií, alebo mám na ex radšej úplne zabudnúť (čo som ešte nikdy neurobla)a oddať sa vzťahu s mužom, ktorého ľúbim, važim si hoviem, že by bol skvelý otec a dôverujem mu. Niekedy sa cítim,ako rozpoltená a neuverliteľne ma to zožiera... musim to seknúť....a to, čo najskôr...

Messje

Neviem1111
Mozes mat pravdu,len ja by som najskor ukoncila veskery kontakt s ex nevernikom.Ona je na neho stale namotana,on ju otravuje a slubuje krasny zivot...klamarisko je to.Skoncit to s nim,vypustit ho z hlavy a po case by zacala vnimat aj tento vztah intenzivnejsie.A ked nie,potom treba rozmyslat.Urcite s nim neostat zo sucitu.Nebolo by to fer voci nemu.

neviem11111

raz nevernik - navzdy nevernik. moralne hodnoty cloveka sa nemenia z noci na den. to iste co urobil manzelke raz urobi aj tebe. prerus kontakty, nic dobre ta s nim necaka. a myslim, ze by si mala ukoncit aj tvoj aktualny vztah, je to evidentne dobry muz a v podstate ho vodis za nos, kedze vies, ze ho nelubis. on si zasluzi zenu, ktora ho bude lubit. nie su to jedini dvaja muzi na zemeguli, zrejme ani jeden z nich nie je pre teba tym spravnym.

Messje

Skoncuj akykolvek kontakt s ex.Ziadne smsky,volania,nic!!!
Nevesti to nic dobre.Boli facky predtym....cakas bitku?Podvadzal zenu s tebou,kde mas istotu,ze ked sa uz teraz hadate a to este nie ste spolu,ze to neurobi aj tebe?Bud vdacna za to co mas.Zivot dava takuto prilezitost niekedy len raz.Neberies pekné ?Tak ti budem dohadzovat škaredé. Trapenia,slzy,vycitky,bolest.Nemozes pre boha lubit niekoho kto ti ublizuje ked len verbalne.Ja som asi z inej planety ked tymto veciam nerozumiem.Rozvijaj vztah s tymto muzom ktory ta ma rad a chce s tebou buducnost.Neurob chybu,ktoru olutujes.Zacni odznovu.Napis mu poslednu spravu,nech ta viac nekontaktuje.Uz nikdy...A dodrz to aj ty.