Volám sa Mária a spolužiaci sa mi dosť smejú za meno. Teda vymýšľajú prezývky, napriklad ak mi kamaratka povie Majka, hned sa vsetci zacnu smiat ci s odo mna pýta rožok s paštètou.. Alebo proste keď mi niekto povie ,,Marienka" začnu sa smiať (ano nepaci sa mi to, ale to ze sa smeju mi nepridava) a potom tie rozne prezyvky Maňa, Marien, Mariša/ka... Mna to strašne ubíja, keď som niekde a mame sa predstvit spoluziaci hned vykríknu nejaku tu prezyku (vacsinou Mariska)a potom sa proste so mnou nikto nebaví a nekamaráti.. Robia to hlavne chlapci spolužiaci a bojim sa im cokolvek nieco povedat, odporovat, cokolvek... a mne to strasne niči osobnosť a sebavedomie, neviete mi niečo poradit? Sme 9taci
Smiať sa za meno?
Mária, len pre Teba spieva Amira :
Vieš čo? Každý kto robí niečo takéto je totálne úbohý. Ja osobne som nikdy nepochopila aký má človek zámer niekomu sa posmievať a ohovárať, jedine, že by závidel tomu človeku niečo čo on nemá a väčšinou sú to len dobré vlastnosti, takže tebe zostáva to vydržať do konca roka a neboj sa, na strednej si nájdeš určite lepší kolektív a množstvo kamarátov. :) Mimochodom, Mária je veľmi krásne meno. :)
chlapci maju plne gule semena a nevedia co s tym.
musis sa posnazit povzniest na to :)
mas pekne meno tak si z toho nic nerob, chlapcov plieska puberta
mas pekne meno :)
..mne sa to meno páči...
zena.sme.sk
Veď Mária je pekné meno. Neviem, ktorý blbec za na ňom môže smiať. To sa rovno aj mne môžu smiať za domácku podobu môjho mena Michaela - Miška.
Messje, som rada, že Andrej a moja maličkosť pomohli. :) Tak sa tam držte!
Myslim, ze sa s tym postupne zmierime, tak ako sme zmiereni s rizikom havarie na ceste. Clovek si zvykne aj na sibenicu. Bol som v Jeruzaleme este v case intifady, vojaci so samopalmi hliadkovali po uliciach a ludia si zili vsedny zivot.
Mariu - myslis tu z West Side Story?