Volám sa Mária a spolužiaci sa mi dosť smejú za meno. Teda vymýšľajú prezývky, napriklad ak mi kamaratka povie Majka, hned sa vsetci zacnu smiat ci s odo mna pýta rožok s paštètou.. Alebo proste keď mi niekto povie ,,Marienka" začnu sa smiať (ano nepaci sa mi to, ale to ze sa smeju mi nepridava) a potom tie rozne prezyvky Maňa, Marien, Mariša/ka... Mna to strašne ubíja, keď som niekde a mame sa predstvit spoluziaci hned vykríknu nejaku tu prezyku (vacsinou Mariska)a potom sa proste so mnou nikto nebaví a nekamaráti.. Robia to hlavne chlapci spolužiaci a bojim sa im cokolvek nieco povedat, odporovat, cokolvek... a mne to strasne niči osobnosť a sebavedomie, neviete mi niečo poradit? Sme 9taci
Smiať sa za meno?
Maria je nahodou uplne super meno. To mi ver. O Mariach mam predstavu, ze su mile, cnostne, sikovne, mudre, laskave, kamaratske a spolahlive. Mal som jednu taku kamaratku kedysi.... :)
to čo máš za dementov spolužiakov, veď Mária je normálne meno akurát dnes sa už deťom ani nedáva ale aj mladé baby s takým menom sa nájdu. Ešteže ťa nevolajú Marča to buď rada :)