Žena - v znamení ryba.... akéj je povahy?

Príspevok v téme: Žena - v znamení ryba.... akéj je povahy?
rybár

Poznám pár dni jednu babu ktorá je v znamení rýb a chcel by som vedieť akej povahy, charakteru sú ženy v tomto znamení. Čo môžem od nej očakávať. Kamoška ktorá je tak trošku astrologička mi ženu v tomto znamení neodporúča lebo sú to vraj ženy falošné, vypočítavé, prieberčivé, a keď chcú niečo dosiahnúť vo svoj prospech tak použijú aj taktiku na odstránenie neprajníkov len pre svoje blaho. NIesi dostatočne čitateľné a nevedia priamo povedať svoj názor medzi ľuďmi a prispôsobujú sa názormi väčšiny. Nevedia byť dobré partnerky lebo majú sklony k neverám a záletom mimomanželským ak sa v ich blízkosti objaví iný objekt opačného pohlavia. A neznesú v blízkosti sokyne ktoré by ich vyvoleného mohli prebrať. A aj keď na prvý pohľad vyzerajú byť mierumilovné sú to zákeračky s dobre premysleným plánom ako dosiahnúť to čo chce najmä v oblasti vzťahov. Sú vraj manupulatívne voči ľuďom aj keď nahodia tvár neškodného anjelika.
Takto mi charakterizovala podľa neviem čoho tá moja kamoška ženy v znemení rýb.
Dá sa tomu veriť? Mám tomu vôbec veriť? Hľadal som niečo aj na nete ale fakt neviem čo je natom pravdy.

rybka111

..mna by zaujimalo, ktore znamenie je podla tej tvojej kamosky najidealnejsie, tipujem, ze to jej... kazde znamenie ma klady a zapory, takze sprotivit ti moze hociktore... osobne a snad objektivne na mna tie zle vlastnosti nesedia..

Bubliii

Závisí od človeka, ale podľa mňa tá popiska sedí, hlavne manipulatívne. Mám kamošku, čo taká je, len moja smola, že som si to všimla až teraz. Vie to veľmi šikovne ukryť. Podľa mňa skryto manipuluje aj s frajerom, ale to je medzi nimi. Pritom by sme mali vychádzať dobre, ona Ryba, ja Rak.. ohľadom "priateľského vzťahu k Býkom", priateľ je Býk a neznášajú sa.. čo je ešte na Rybách zvláštne a nie každému príjemné že akási nejednoznačnosť, proste štýl "raz tak, inokedy onak". Nie nadarmo sú vo zverokruhu nakreslené vždy 2 ryby plávajúce opačným smerom. Symbolizuje to to, že táto osoba ti iné môže povedať a iné myslieť, prípadne má na nejakú vec raz jeden názor a o týždeň úplne iný. Úprimne, ťažko sa mi s ňou vychádza, na mňa je to nejednoznačná povaha. Má samozrejme aj kopec kladov, ale nikdy neviem, či to, čom mi povie, je aj to, čo si myslí...

len wau

ja nechapem ako mozu byt ludia tak hlupi ze v 21. storoci veria na znamenia a podobne, akoze ked sa narodis v dakom obdobi tak ti to urci povahu? to ste uplne vymleti? neskutocne

Tamas

Na znamenia by som sa vykaslal, pretoze ryby s podla astrologie nehodia k blizencom a som s mojou zenou uz niekolko rokov a sme stastny. Ona je ryba ja blizenec.
Je velmi obetava, hambliva aj po tolkych rokoch, pracovita, je velmi inteligentna, ma 6ty zmysel, je ziarliva, hadava, nadrzana, mudra a velmi velmi citliva :)
Vo vsetkom si rozumieme, ale nazoaj uplne vo vsetkom. Nestalo sa nam aby sme sa este v niecom nezhodli.
Ked sme kreslili podorys domu, nakreslili sme ho uplne rovnako a to sme sedeli oproti sebe. Mame radi rovnako sex, rovnake praktiky, aj frekvenciu milovania mame dokonca rovnaku. To sa mi nestalo este pri ziadnej partnerke. Sme spolu stale, 24 hodin denne, (robim si srandu ze sme spolu 27 hodin denne) vsetko robime spolu, vo vsetkom si vyhovujeme, sme rovnako posadnuty poriadkom, obaja vsade meskame, chuti nam rovnake jedlo, filmy, serialy, obaja milujeme teplo a slnko, kupanie opalovanie, nic nerobenie, cestovanie, nakupovanie, mame rovnake ciele, mame spolocnu firmu. Casto sa nam stava ze myslime na to iste, respektive naraz povieme to iste (stane sa to tak cca 5-10 krat do tyzdna).
Takze ak by som sa mal riadit znameniami a verte mi ze som si precital o nasich znameniach na zaciatku vztahu tak potom by sme spolu neboli ak by som mal dat na taketo veci.

Messje

ja som ryba
ludia mi skor nadavaju,aka som hlupa,pretoze vzdy myslim viac na druhych ako na seba.Som schopna o 2 hodine rano vstat a ist hocikam ked treba pomoct,nenavidim neveru a nikdy som nebola neverna,nenavidim aroganciu a klamstvo.Znesiem pravdu,nech je akakolvek.Neurazam sa,skor ustupim.Je pravda,ze sa viem pohadat ale zase sa neviem hnevat dlho.Neopisujem sa ako dokonalu,len pisem to,co tebe ta akoze astrologicka kamaratka povedala.Mam aj ja chyby,ale to,co ti uviedla,sa smejem.Never tomu.Snaz sa spoznat to dievca a sam uvidis.Takym blbostiam ako su horoskopy a predpovedanie...sam zazi na kozi a sam rozum ti povie.