Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žena - v znamení ryba.... akéj je povahy?

Príspevok v téme: Žena - v znamení ryba.... akéj je povahy?
rybár

Poznám pár dni jednu babu ktorá je v znamení rýb a chcel by som vedieť akej povahy, charakteru sú ženy v tomto znamení. Čo môžem od nej očakávať. Kamoška ktorá je tak trošku astrologička mi ženu v tomto znamení neodporúča lebo sú to vraj ženy falošné, vypočítavé, prieberčivé, a keď chcú niečo dosiahnúť vo svoj prospech tak použijú aj taktiku na odstránenie neprajníkov len pre svoje blaho. NIesi dostatočne čitateľné a nevedia priamo povedať svoj názor medzi ľuďmi a prispôsobujú sa názormi väčšiny. Nevedia byť dobré partnerky lebo majú sklony k neverám a záletom mimomanželským ak sa v ich blízkosti objaví iný objekt opačného pohlavia. A neznesú v blízkosti sokyne ktoré by ich vyvoleného mohli prebrať. A aj keď na prvý pohľad vyzerajú byť mierumilovné sú to zákeračky s dobre premysleným plánom ako dosiahnúť to čo chce najmä v oblasti vzťahov. Sú vraj manupulatívne voči ľuďom aj keď nahodia tvár neškodného anjelika.
Takto mi charakterizovala podľa neviem čoho tá moja kamoška ženy v znemení rýb.
Dá sa tomu veriť? Mám tomu vôbec veriť? Hľadal som niečo aj na nete ale fakt neviem čo je natom pravdy.

@

Mozno sa pri tebe este neviem dostatocne uvolnit?
Kolko sa poznate?
Casom sa urcite zmeni k lepsiemu myslim :) 0poznam vela ryb najprv sa zdaju ako psises pasivne ale ked sa dostanu do svungu stoji to za to :) su to dost kreativne bytosti len potrebuju k spolupraci spravnych ludi (: aby sa dokazali ukazat
Alesu aj ludia ktori proste potrebuju aby ich niekto viedol cely zivot to je potom na tebe ci ti to vadi alebo si s tym v pohode

A co ked sA ta boji? :D podla mna to chce cas...kadzy je iny

Mesačný princ

čo ja viem, tak znamenie lev sa môže uberať dvomi smermi, buď je to ten klasický temperament, tvrdohlavosť, ambicióznosť či priebojnosť... Alebo ide toto znamenie úplne opačne.

rybár

Riešim to najmä preto lebo na nej vidím že je síce krásna ale málo aktívna. Je viac pasívna, čaká a stoji v úzadí. Akoby stále len čakala čo poviem a vykonám ja. Ona stoji v úzadí. Taký pocit mám z nej. Chýba mi u nej aktívnosť, kreativita, ambicioznosť. Ona je taká že myslí si jedno ale robí druhé. Akoby sa bála priamo povedať čo urobiť, čo si myslí, čo chce. Dusí to v sebe a čaká. Taká priebojnosť tam nieje. Aj má chuť niečo zmeniť, vykonať ale niečo ju brzdí. Akoby v tej správnej chvíli mala zatiahnutú brzdu. Neviem ale niekedy mám chuť ju prefackať :D

rybár

Ruža66
Nerozumiem trošku tvojej vete.
"aj ja mám naj kamošky ryby a sú to po pič* ženy" ????
Tak sú to naj kamošky ale bo pič* ? :D
Ja som práve o svojom znamení čítal že ku levovi sa najviac hodí znamenie strelec, baran, rak, blíženci.

ruza66

ahoj rybar

ty si lev, ona ryba, podla mna najidealnejsi vztah, pamataj!!! a ja mam naj kamosky ryby a su to po pi.i zeny...

Messje

Hehe Kycera...si ma rozosmiala.Ja sushi nemusim,ale ryby milujem.Ved som aj nejaka ryba.
A nemusim vino ale ku rybke si pochutim.
Takze ulovim rybu,sadnem do auta a ak nebude traffic tak za 11 hodin som tam :-)))
Sorry za spam

rybár

Ľudia, ďakujem vám, reagujem až teraz lebo som bol na služobke. Neviem akého znamenia je moja kamoška, niesmi až tak dobrí kamaráti dlhodobí, viem len že sa narodila niekedy v jeseni. Ja som znamenia lev júlovy. Niesom nejak zaťažený na vieru v znamení ale vidím že keď s niekym nevychádzam dobre a neskôr zistím akého je znamenia tak viem už asi prečo a často sa mi to potvrdilo. Nielen v súvislosti s frajerkami ale celkovo s ľuďmi.

Kýčera

-Rybár, záleží aký háčik nahodíš a v akých vodách budeš rybky loviť! Len daj pozor, aby si neulovil nejakú peknú, ale jedovatú, to by si nemusel prežiť.
-Meursault, máš chuť na sushi? A máš odvahu na originál? Ak áno, tak začni na fóre loviť a prines poriadnu fugu, sushi spravím. Všetky ingrediencie mám, aj pár fliaš Sake. Pozývam vás všetkých! Ak chcete piť suché biele víno, tak si doneste. Moje Chardonnay vám nenalejem! A paličky tiež, aspoň sa to tu trošku preriedi.