Poznám pár dni jednu babu ktorá je v znamení rýb a chcel by som vedieť akej povahy, charakteru sú ženy v tomto znamení. Čo môžem od nej očakávať. Kamoška ktorá je tak trošku astrologička mi ženu v tomto znamení neodporúča lebo sú to vraj ženy falošné, vypočítavé, prieberčivé, a keď chcú niečo dosiahnúť vo svoj prospech tak použijú aj taktiku na odstránenie neprajníkov len pre svoje blaho. NIesi dostatočne čitateľné a nevedia priamo povedať svoj názor medzi ľuďmi a prispôsobujú sa názormi väčšiny. Nevedia byť dobré partnerky lebo majú sklony k neverám a záletom mimomanželským ak sa v ich blízkosti objaví iný objekt opačného pohlavia. A neznesú v blízkosti sokyne ktoré by ich vyvoleného mohli prebrať. A aj keď na prvý pohľad vyzerajú byť mierumilovné sú to zákeračky s dobre premysleným plánom ako dosiahnúť to čo chce najmä v oblasti vzťahov. Sú vraj manupulatívne voči ľuďom aj keď nahodia tvár neškodného anjelika.
Takto mi charakterizovala podľa neviem čoho tá moja kamoška ženy v znemení rýb.
Dá sa tomu veriť? Mám tomu vôbec veriť? Hľadal som niečo aj na nete ale fakt neviem čo je natom pravdy.
Žena - v znamení ryba.... akéj je povahy?
no a co sa tyka ryb tak su to casto mlkve povahy ktore maju svoj nazor ale nedokaze ho verejne prezentovat lebo su plachi a precitliveli. Boja sa ze by ich druhi vysmiali ci skritizovali. Po niekolkych minulych atakoch zo strany ludi su radsej v ustrani nez by mali ist do konfliktu a stiahnu sa. Co sa tyka zeny leva a muza vodnara vid tu:
www.google.sk
www.google.sk
nie celkom pravda podomnou. Najfalosnejsi moze byt hocikto z hociktoreho znamenia. Povaha cloveka zavisi od vychovy jedinca v rodine a prostredi kde vyrasta. Co sa do malej deckej duse zaseje to sa bude zat.
z mojej osobnej skusenosti su komplikovane povahy ludia v znameni skorpiona, byka, kozorozca a panny. Trosku schizofrenicke bytosti su blizenci, barani a vahy. Velmi dobre povahy su v znameni raka, vodnara, strelca.
Co sa tyka zien v znameni leva a muza vodnara tak by som ich nezatracoval. Poznam medzi nimi takych ktori su velmi dobri priatelia.
Žena v znamení ryby má bujnú fantáziu, ružové okuliare a rada sa necháva uniesť z reality do sveta snov. Je príliš citlivá, romantická a jej muž by mal byť tiež romantik. Je veľmi obetavá a pre toho, koho ľúbi, by urobila všetko na svete. Zakomplexovaný zúfalec riešiaci si svoje komplexy ponižovaním ženy a jej psychickým šikanovaním, to je pre rybu to posledné! Ak si taký, ruky preč od ryby! Falošní ľudia sú muži v znamení vodnára a ženy v znamení leva. Príspevok podo mnou - palec hore, charakteristika ženy júlového leva ako vystrihnutá z knihy života!
Ešte dodám, že ona bola lev a kohút. čo sa kohúta týka, tak Strieborný konút a element kov, aby som to upresnil. Práve som si to vyťukal na www.cinskehoroskopy.cz Tak aj to čínske znamenie ju asi takto ovplyvnilo, aby som tu nekrivdil zase všetkým levom.
Mal som takú mrchu v znamení leva - 29. 7., tak veru. Bol som naivný a hlúpy, tak mi treba. Trvalo mi roky, kým som otvoril oči a pochopil, že radšej sám ako s ňou. Až mi mráz behá po chrbte, keď si spomeniem, čo všetko odo mňa dostávala a vôbec si to nevážila, klamstvá o mne šírila všade, pred kamoškami, pred svojou rodinou, a tak, brrrrrrr! Lakomá bola, jak šľak, že by si za pár drobných dala aj dieru do kolena vyvŕtať, nič si nekúpila a nedopriala a jedinú radosť jej robila iba zvyšujúca sa suma na jej bankovom konte. Nemala ani pyžamo, spávala v nohavičkách. Nemala napríklad tepláky na doma, chodila v tielku a v nohavičkách, to bol jej domáci odev. Rifle mala len jedny, aj to už od základnej školy. Dospelá žena. Keď robila napr. v pizzérke, kde mala nárok sa zadara napapať, tak keď dostala napríklad tri dni voľna, bola schopná tri dni nejesť, len aby ušetrila pár šupiek. Jedla zásadne len v robote. Takže obed áno, ale raňajky a večera nie. Aby sa ušetrilo. V tom čase sme bývali spolu v garsónke v podnájme. Keď som jej ponúkol napríklad z môjho jedla, tak sa na mňa osopila, že ona si nevezme, vraj nech neoplieskavam prachy na hlúposti a vraj sa jej zdá, že veľa žeriem a koľko to všetko stojí, pričom si myslím, že ako u chlapa je to u mňa s jedlom tak akurátne primerané, nie som žiadny tučko a ani namakaný kulťák, čo by to s jedlom nejak extra preháňal, som skôr chudšej postavy a čo sa športu týka, len tak v rámci normy raz za týždeň fitko a raz beh, to je všetko, ale však ako chlap tú energiu niekde zo seba vydať musím. Na môj beh nefrfľala, ale na fitko áno, že koľko to stojí. Keď sme zase mali obdobie, že sme bývali každý u svojich rodičov na Slovensku, tak ona si ani len ten poondiaty internet u svojich fotrovcov zaviesť nedala, vraj sú to zbytočne vyhodené peniaze a načo to má platiť, keď tam aj tak nebýva. Každý rok totiž 5 mesiacov strávila ako chyžná v Taliansku pre letnú sezónu, pričom mimo toho obdobia bol daný hotel mimo prevádzky. Nikdy mi nezdvihla mobil, nezavolala, keď si našla zmeškaný hovor a neodpovedala na sms. V čase, keď bola už napríklad pár dní po skončení sezóny, a teda aj po vypršaní pracovnej zmluvy z roboty doma, čiže na Slovensku u jej rodičov, tak predtým, ako ma prišla navštíviť, som jej nestál ani za poondiatych pár centov za jednu sms, že búúúúú, no prídem k tebe o 15 minút, len aby si vedel. Ani náhodou, dovalila sa len tak z ničoho nič o pol ôsmej ráno ako veľká voda, zazvonila mi pri dverách a zobudila ma (ona spávala od ôsmej od večera do nejakej šiestej rána, ja som chodieval spávať medzi dvanástou a jednou), že došla som ťa kuknúť, miláčik, vytiahla si z tašky svoj notebook a roztvorila ho. Ja som však ako slepý príliš neskoro pochopil, že nie ja som to hlavné, čo ju zaujíma, ale môj internet, a tak aj bolo. Na milé slovo odo mňa, že ako sa máš, dáš si kávičku, a podobne, zareagovala prevrátením očí a takým výrazom v tvári, že ju asi otrvavujem a nech jej dám pokoj, ona predsa teraz musí byť na internete a takmer ani slovo so mnou za celé tie hodiny neprehovorila. Každý rok na zimu, lepšie povedané, na tých 7 mesiacov, kedy nerobila v hoteli, si pre mňa vymyslela program, že vezmeme si podnájom a nájdeme v Taliansku garsónku pre nás dvoch, kde si budeme pekne nažívať ako dvaja holúbkovia, až kým nás smrť nerozdelí a bla, bla, falošné romanticky znejúce rečičky, bol som z toho na mäkko, uveril som jej, no ona vždy po šiestich mesiacoch odo mňa zdúchla do hotela, lebo sa jej vraj so mnou bývať neoplatí, keď tam má okrem lepšie platenej práce ešte aj ubytovanie a stravu zdarma a vraj tak viac ušetrí a samozrejme, pred kamoškami na mňa dobre nakydala klamstvá, aké som ja agresívne hovädo, aký som ja nenažranec, čo veľa žerie a ako ja neviem šetriť a peniaze si nevážim a ako sa ona so mnou tentokrát ale už naozaj celkom vážne definitívne rozišla, tak len preto ide do hotela. Všetky jej reči, všetko kritizovanie mojej osoby, všetko sa to točilo okolo toho, aby sa na jej konte zvyšovala suma a ja ako blbec som bol každý rok v lete, keď bola ona v hoteli, nezamestnaný doma u rodičov a počúval od nich reči, aký som neschopný, že každé leto sedím doma a aká je ona šikovná, že celý rok robí. Jedno plus mala, že nebola žiarlivá, bolo jej fuk, či ju budem podvádzať, čo som ale samozrejme nerobil. Štvali ju moje občasné víkendové stretká s kamošmi v krčme. Veľa som nepil, len tak pre náladu a nebolo to častejšie ako 4 krát za rok. Paradoxne, že som bol trošku pripitý, jej nevadilo, len jej vadilo, že to ide do peňazí. A druhé moje vlastné plus z tohto vzťahu, že som sa naučil trochu sa dorozumieť po taliansky. Niekedy potrebovala, aby som ju na aute vyvážal na taliansky úrad práce, tak som ju vyvážal a vždy som kvôli nej natankoval plnú nádrž. Inokedy mi zamraučala pri sexe, že by rada išla napríklad na výlet do Bojníc a zase sladučké romantické rečičky, na ktoré som naletel a vzal som ju, kam chcela. Benzín som samozrejme platil ja. Ukázala prstom na kabelku, tak som jej ju kúpil. Slovom - poznala ma len vtedy, keď odo mňa niečo potrebovala, inokedy som bol pre ňu vzduch a nepotrebná a zbytočná bytosť, ktorá ju len oberá o čas. Vkuse mala vypnutý mobil a keď som sa jej pýtal, prečo, tak odvrkla, že chce mať pokoj. Príliš neskoro mi došlo, že odo mňa. Vrcholom bolo, keď v jednu zimu silou mocou trvala na tom, aby sme vzali malý jednoizbák v Taliansku, akože podnájom a vraj tam budeme bývať traja, lebo ona má jednu trošku depresívnu kamošku, na ktorú by chcela dohliadnuť a tá vraj vie po taliansky, tak nebude mať problém s robotou, vraj je ale ťažká depkárka a citlivka, tak ona by jej chcela pomôcť. Takto sa špina moja bývalá pasovala do úlohy panenky Márie pomocnice a div, že sa na oltár boží nevystavila a že si svätožiaru nad hlavu nedala. Tú babu som nepoznal, ale zdala sa mi sympoška, celkom fajn sa s ňou dalo pokecať, bola vtipná a veselá, mala všelijaké problémy (intrigy na pracovisku, nespravodlivá kritika od šéfa, nespravodlivý vyhadzov...bežné veci), ale napodiv si z nich nič nerobila a s úsmevom a ľahkosťou ich zvládala, keď ju napríklad vyhodili z roboty, mala v pi. a do týždňa mala novú robotu, čo sa o mojej bývalke povedať nedá, lebo tá pre každú maličkosť začala rumázgať a nariekať ako malé decko. Vycítil som, že jej kamoška, čo s nami býva, je psychicky silná a nie nejaká depkárka, ako ju ona opísala. Na depkárku sa skôr podobala moja bývalá. A čo sa nestalo? Milostivá pani júlová levica sa na mňa na začiatku leta vybodla a nechala ma tam bývať iba s ňou. Mňa, svojho frajera, s cudzou ženou, ešte k tomu krajšou od seba. Tá baba - jej kamoška bola zásadová a nebola by prebrala kamarátke frajera. Bola taký nápomocný dobráčisko a bola schopná silného kamarátskeho citu na rozdiel od mojej bývalky. Bola proste omotaná okolo jej prsta a moja bývalka si s ňou ako s kamoškou zametala ako chcela, neustále jej o mne klamala a natárala jej o mne, že som agresívny tyran a ako sa vraj ona bojí, že ju zase raz udriem a ako sa ona so mnou definitívne rozchádza, preto ide do hotela. V skutočnosti išla do hotela len kvôli prachom a my dvaja sme jej boli ukradnutí, už nás nepotrebovala, tak nás odkopla ako špinavé handry. V živote som ju neudrel, aj keď by si zaslúžila za to, čo mi vyviedla a ako ma celé roky klamala, že v zime, keď neboli prachy z dobrej roboty z hotela, som jej bol dobrý aj ja akurát aby ma využila na spoločné bývanie, nech nemusí byť na Slovensku nezamestnaná, kde by vraj len míňala a nič neušetrila a v lete sa pravidelne na mňa každý rok vysrala a kamošky oklamala, že sa so mnou definitívne rozišla, lebo som taký a hentaký, no samé klamstvá. Často mi fňukala do ucha, prečo ona nemôže byť bohatá ako hollyoodske hviezdy a ako futbalisti z Realu, čítala ezoterické somariny, ako si mágiou pritiahnuť bohatého muža a vrcholom bolo, keď som ju pristihol pri sebapoškodzovaní, o ktorom mi nikdy nepovedala a za psychicky zdravú a silnú sa pred každým vyhlasovala. To mi úplne otvorilo oči a doviedlo ma to k definitívnemu rozchodu s ňou. Nepovedal som jej ale narovinu, že o jej sebapoškodzovaní viem. Len som jej povedal, že mi taliančina nejde, lebo som mal maturu z angliny a že odchádzam ku kamošovi do Anglicka a že jej zo srdca prajem, nech si nájde niekoho, kto bude odo mňa lepší a možno aj boahtší. Pri slove bohatší sa doširoka usmiala a zažiarili jej oči. Svoj odchod od nej som si naplánoval na začiatok leta, kedy ona odchádzala do hotela s tým, že keď tam bude mať veľa roboty, tak nebude mať čas na nejaké teatrálne fňukanie mi do telefónu a prosíkanie, aby som sa vrátil. Chvalabohu sa už odvtedy neozvala a jej kamoška, čo s nami rok bývala, tým pádom, že nemala kde bývať, lebo nájom by sama platiť nezvládla, prišla o robotu, z čoho sa moja škodoradostná bývalka vytešovala, no tá jej kamoška to mala všetko na háku, strávila tri dni na Slovensku a už sa jej aj podarila robota v zahraničí s ubytovaním zdarma. Tú jej kamošku, čo som s ňou rok býval, som v živote nevidel ani len plakať, tá bola nonstop usmiata, mala dobrú náladu, vtipná a aj urečnená bola, za prvé tri dni som s ňou mal viac komunikácie jak s mojou za celý 7 ročný vzťah, hoci sme sa ani nepoznali, takže o slove depkárka a citlivka nemohlo byť ani reči. Máte pravdu, že peniaze sú dôležité pre každého, to áno, ale ak už je pre niekoho internet dôležitejší ako človek - môj internet dôležitejší ako ja sám, ak sú pre niekoho peniaze dôležitejšie ako človek - moje peniaze, ktorými prispievam napríklad do spoločného nájmu, dôležitejšie ako ja sám, ak je pre niekoho benzín dôležitejší ako človek - môj benzín dôležitejší ako moja spoločnosť a pokec so mnou, tak v hlave takej frajerky naozaj musí byť niečo choré. Predo mnou kydala na svoju kamošku a pred svojou kamoškou zase na mňa. Avšak na tom, čo o ktoromkoľvek z nás tomu druhému povedala, nebolo ani zrniečko pravdy a na to sme prišli sami. Čo z toho vyplýva? Len také varovanie, že ženu v znamení júlového leva si neberte. Alebo aspoň, že ja osobne by som si už s takou nezačal.
rybár, ty o nej tak pochybujes a pises zle, ze radsej na to asi kasli alebo neries astrologiu... povedali sme ti dobre vlastnosti a aj tak sa ti to nepaci... adria to vystihla tak, ze to sedi ako ritka na serblik, uplne presne..teda na mna, ja mam takeho partnera ako ona :)
ôôôôôôô
tak ty si ma teraz trošku nasral. Toto čo si opísal na znamenie leva nieje úplná pravda, neviem odkiaš to máš ale asi od takej astrologičky ako ja :D
My niesmi takí, áno poznám ľudí ktorí sú v tom znamení ako ja. Buď augustoví levi alebo júloví ako ja. Sú medzi nimi tí dobrí aj zlí. Ale až také bezcitné sebecké zlé povahy nieje ani jeden. Ty si nás tu opísal ako masových vrahov zaťažených na peniaze. Napísal si tu všetko zlé ako by sme boli tie najhoršie povahy v celom zverokruhu. Asi ťa niekto narodení v tomto znamení musel veľmi sklamať keď tak kydáš naň :D
Ja som práveže veselý, rád mám spoločnosť a dobrých ľudí, vie sa aj obetovať najmä pre ľudí ktorých milujem a buď si istý že keď milujem tak z celeho srdca. Na peniazoch v dnešnej dobe myslím záleží každému či je v znamení leva, kozorožca, škorpiona, barana atď. Kto bude tvrdiť že nie klame. Mám rád úroveň, kvalitu ale kto nie?
A navyše píšeš o znamení leva v ženskom rode ale ja som muž :D Takže z toho usudzujem že ty si muž ktorého sklamala žena v znamení leva a preto tá nenávisť z tvojej strany tak je? :D
Ó tak ona je citlivá až precitlivéla dosť, rieši niečo dosť dlho, stále to rozoberá dookola, prečo toto a prečo tamto, zaoberá sa niečim, a citlivá je a tiež niekedy hysterická až. Z blbosti vie robiť veľký problém, nie vždy ale občas nafúknutý problém.
Rybar. Bud rad ze je prave taka ako pises.
Ved vy sa mozete krasne skvelo doplnat a byt si navzajom rovnovahou. Vsetkym. Co by som ja za to dala keby som takouto bola ja) My sa s tou mojou rybkou pozname cely nas zivot cele veky a stojime pri sebe v dobrom zlom. Ja som pre nu motor pohon inspiracia zdroj sily a energie napadov pozitiv.energie ai, to co ju pohana motivuje zenie vpred, co ju nabija zobudza a ona je zas moj pristav nadeje. Pokojny pristav. Nie rozburene more z kt.sa vraciavam. Dokazala ma ukocirovat skrotit) Je mojim miestom pocitom kde si oddychnem vypnem zasmejem uvolnim a dovolim si byt samou sebou, povedat trepnut jej cokolvek a viem ze mozem bez toho aby ma niekto odsudzoval posudzoval sudil ai. Jej keby som povedala ze som aj masova vrahyna ci cokolvek ine tak ma neodsudi. Nemusela by so mnou suhlasit ai ale neodsudila by ma. Stala by pri mne. A opacne ja pri nej keby bolo a sa dialo cokolvek. No o kolkych ludoch to mozes dnes povedat a vies ze je to tak?
Keby si mal taku ako ty tak sa navzajom prevalcujete, sutazite superite, navzajom sa uzeniete znicite)) Mna mozno tiez u nej neraz irituje drazdi ta ich pomalost prispatost ze su ako slimačikovia, ale zas sa doplname a tahame navzajom spolu. A tiez ju mam neraz chut prefackat :D no zvykla som si a nemenila by ju. Lebo castejsie nez to ju chcem objat vystiskat vybozkavat ai a keby bola muz tak jasnee ze aj pomilovat)))) Su to rozkosne stvorenia a bud rad ze nie je ako ty. Potrebujes protipol. Rovnovahu. Doplnat sa navzajom
Ten popis od astrologičky absolútne nesedí. Ryby sú obetavé, citlivé, často až precitlivelé a pre hocijakú maličkosť začnú plakať. Nie sú ale vôbec manipulátorské a falošné, iba sa trošku boja povedať si svoj názor, ak sa nezhoduje z názorom väčšiny ľudí v partii. To sa zdanlivo môže javiť ako falošnosť, ale nie je. Ryby sú mlčanlivé, preto ich je ťažko odhadnúť, nepotrebujú a ani netúžia byť stredobodom pozornosti. Ako kamarátky sú verné a ako partnerky tiež. Najnevernejšie znamenia sú vodnár, váhy a blíženci. Falošný, manipulátorský, žlčovino závistlivý a neskutočne sebecký a lakomý, klamár a intrigán je zase júlový lev - koniec júla. Správanie sa júlového leva v kamarátstve vyzerá asi takto: Lev do teba kameňom, ty doňho chlebom, lev do teba ešte väčším kameňom, ty doňho ešte väčším chlebom, a tak ďalej, až kým nedôjde ku koncu kamarátstva. Ani svätá Monika by nemala toľko trpezlivosti, aby z bezcitného a chamtivého, bezohľadného leva hľadiaceho si iba svoje vlastné záujmy, ktorý rád sám seba posúva do finančnej výhody za cenu toho, že iných ľudí posunie do finančnej nevýhody, urobila človeka schopného čo i len kamarátskeho citu, nie to ešte lásky. Ryba je jednou z najlepších možností do vážneho vzťahu, do manželstva. Júlový lev jednoznačne najhoršia možnosť - taká ťa len podrazí a sklame, zneužije a odkopne ako špinavú handru, len, čo nájde človeka, z ktorého by mohla mať viac finančných výhod ako z teba.