Druhe kolo

mate59

Asi je fakt lenivý.Ale skús to vziať ty do svojic hrúk a pošmachluj sa s ním,nažhav ho.Uvidíš, či mu dupne.Ak hej, dielo dokonči na koníčka.Vynalož viac svojho úsilia a iniciatívy.Platí aj staré známe Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži.Iste dá druhé kolo,možno aj tretie.

somzufala

Jax, ja som mu to hovorila. Ale on ako keby ani nereagoval. A ked uz, tak sa nahneval, ze na neho tlacim. Tak uz som radsej ticho, lebo mi to je trapne hovorit uz asi 5. raz.
A tak chapem, ze ma kazdy v praci stres. Ale predsa len moze aspon dvakrat za pracovny tyzden, no nie?

Jax

Predtym si bola nova, teraz uz si zovsednela. Tak to zial byva. Ale mali by ste si to odkomunikovat, opytaj sa ho na podrobnosti a aj ty mu vysvetli svoje potreby.
Dalsia vec je stres, dnes sme otroci systemu a nie zvierata, zial.

somzufala

Nemyslim si, ze by chcel odopieranim sexu so mnou manipulovat. A ked sa ho pytam na pricinu a ci sa mu nechce alebo to ozaj nejde, tak iba povie, ze nejde. Mozno mu je aj hlupe mi povedat, ze sex jednoducho nechce. Len sa bojim, co to bude o dalsich par rokov. Predtym by so mnou spal aj 4krat za den a teraz toto uz skoro rok :(

Slobodna

chlapi su dnes lenivi, jednoducho sa mu nechce.
Do bordelu? A naco ma potom partnera? Tak, ked sa vam nechce robit partnerku stastnou a spokojnou, nehladajte si ziadnu a nechajte, nech ju urobi stastnou a spokojnou muz, ktory sa bude tesit na milovanie s nou a ktoremu sa nebude musiet prosit.

Niektori muzi maju pocit moci nad partnerkou a narokom jej nedaju to, po com tuzi a co chce, pozor na to, su to psychopati a manipulatori.