Ahojte. Je normalne, aby mlady chalan po dni odpocinku alebo aj po celom vikende nemohol ani po 5 hodinach skusis druhe kolo? Neviem, ci je to naozaj tak alebo sa mu len nechce. Je to noj prvy sexualny partner. Je to tak aj u vas?
Druhe kolo
somzufala - vôbec som ťa nestaval do takejto pozície :)
Skôr si myslím, že je všetko o očakávaniach. Každý z vás ich má trošku odlišné a vieš ako sa hovorí. Ak budete používať slovné spojenie ako ,,JA,, alebo ,,ON,, stále to bude také isté.
Potrebujete začať používať slovné spojenie ,,MY,,
Ja ti rozumiem. Tiez si zle veci pamatam. Ale ved vy ma nemozete stavat do pozicie nejakej tyranky, ktora ho kritizuje. Ved aj on mne obcas povie nieco, co ma este dlho mrzi
somzufala - ak kritizuješ muža, tak veľmi nepochodíš. je úplne jedno, ako to v tom momente myslíš a aj to, že ti to neskôr príde ľúto. Niektorí ľudia si spomienky fixujú a pri ďalšom podobnom excese sa im tie pocity znásobia.
ale to len tak na okraj, no pravdepodobne mi opäť nerozumieš.
Stale nechapem, preco pises, ze sa zduvam. Lebo som ho raz podpichla? Ty si asi chodiaca dokonalost? Ja viem, ze obcas vybuchnem alebo poviem nieco zle, co ani tak nemyslim. Ale to sa urcite stane kazdemu. Preto nevidim dovod ma oznacovat za dieta, ktore sa zduva atd
Ahoj, taka je pravda. A ako citam bola si pred tym panna a ako citam toto forum, stazuje sa tu rovnako viacej zien co maju prveho a nechapu ze nemaju sex kazdy den aj niekolko krat do dna ako na zaciatku vztahu. Toto aj mne vycitali zeny, ale ako vy len panny, teda ked som bol jej prvy. Zeny ktore uz mali viac chlapov za sebou taketo problemi nemali, pretoze pochopili ze tak to je jednoducho je.
Ludia nie su od pritody monogamni. Takze jedna zena ta nebavi donekonecna. U mna to trva tak 3-6 mesiacov a potom tomuz nie je take ake na zaciatku. Ale take to uz nebude casom u nikoho ako na zaciatku, pretoze to vzrusenie proste casom opada. Zmier sa stym. A h lavne to prosikanie o sex atd. Casom zacina byt rste aj otravne. Takze ak v tom budes pokeacovat, mozno ta bude chciet este menej.
Bodkovana. Nic v zlom, ale to co si ty opisala robi velka vacsina zien. A ked ich muzi zacnu oznacovat za frigidne ai tak uz je zle a zeny pisu o muzoch ako o nadrzanych bezcitnych pra5atax)
Mnohe zeny tiez zvyknu takto casto odmietnut partnera 2x ci viac ak xce po sebe hned ci neskor. Preco teda hned tocis o teplych ai? Tak ty by si ho nechala. Ok. Ale u nich vsetko klape, je v poriadku az na tu intenzitu a potrebu sexu. A to ide zmenit. Nikto nie je dokonaly. Preto vo vztahoch treba toleranciu kompromisy ai. A co z toho ze tohto necha a najde si sexualnu masinu ked ine okrem sexu jej neponukne, vztah bude skripat, ak nebude pre zmenu ona chciet vykasle sa na nu a najde si inu? Ja tak trochu vidim (cim dalej citam jej reakcie) problem aj v autorke. Jej reakcie su neraz dost prchke ze rychlejsie kona nez mysli zduva sa dupoce ako male dieta ked hned nieco chce tu a teraz ai. S takymto pristupom u muza neprejde. Mozno na chvilu no nie trvalo. Skor sa potrebuju zladit, viac spolu komunikovat, neutocit nevycitat si, ai
nesedíte si a nikdy to nebude inak
zvol jednoznačne - rozchod
píšeš že po prvom kole ak sa o niečo snažíš ťa od seba odstrčí .... ??? tak to už by ma chlapec v živote nevidel
dalšie teplé individum čo sa snaží preorientovať silou mocou na ženy. tak to vidím ja
Nie že by si bola rada, že máš chlapa čo ťa nechcelen kvôli sexu, ale vymýšľaš blbosti. Asi len nemá taký sexuálny apetít ako ty, prešlo ho to. Sú obdobia, kedy máme na niečo väčšiu chuť a kedy nie. Už sa mi stalo, že som mala obdobie asi cca 4 mesiace, že by som stále len spala s priateľom a potom zase som bola v práci vyčerpaná, schudla som dosť, tak som bola rada, že večer môžem konečne spať a tiež mi to dosť dlho trvalo. Veď každý deň má človek iné pocity, inú náladu, inú chuť na jedlo/spánok/zábavu/sex. Zbytočne to riešiš, nechaj to tak. Keď bude chcieť, sám ti to ukáže. Nemusíš sa vnucovať, ani byť dominantná, ani neviem aká, keď si zistila, že to na neho nefunguje. Radšej sa venuj škole/práci, samej sebe. Choď si zacvičiť, vybi svoju nadmernú sexuálnu? energiu a nechaj aj chlapovi vydýchnuť . Oni to tiež niekedy potrebujú :)
Pozri...
Tym,ze ti tu budu vsetci pisat,ze to nie je normalne,ze zdravy chlap musi castejsie,s tym ti nikto nepomôže. Ja nesuhlasim,ze musi.Nemusi mat kazdy taky apetit po nejakej dobe ako na zaciatku.Niekto ho ma a niekto menej.Niekto vobec.Treba to riesit a skusat,alebo si povedat,ved to nie je taky velky problem,ked su na svete ovela vacsie a zmierit sa s tym.Alebo ak je toto pre teba priorita...ukonci to.
Ja som len napisala moj nazor a aj co by si mohla skusit.
Reagovala som tak, lebo ma to uz strasne hnevalo. A ked budem trucovat a necham ho tak, to uz je okej? :) Potom sa vyburi a bude to take iste :)