Druhe kolo

somzufala

Ja viem, ze sa to vela ludom zda ako blbost. Ale pre mna je milovanie take pekne zblizenie. Pre mna je aj to vyjadrenim lasky. Vtedy uplne vypnem, uzivam si jeho pritomnost, dotyky. A ked sa po milovani k nemu pritulim a spolu odpocivame...no...je to pre mna krasna chvila. A chyba mi to, ked viem, aky bol naruzivy prve mesiace a nemohli sme sa seba navzajom nabazit :) Vtedy byval iniciativny hlavne on, lebo som sa este celkom hanbila. Ale osmelila som sa a tiez som sa snazila prevziat iniciativu a povedat, co a ako sa mi paci :)

A co nas spaja? Napriklad sa zhodneme na dolezitych zivotnych nazoroch, mame podobny vkus na knihy, hudbu, zaluby a podobne. Vychadzame spolu a stale sa mame o com rozpravat. Skoro vobec sa nehadame. Je nam spolu prijemne.

adr1a.

Ja neviem, ale mne to pride dake divne)) a mozno som len ja divna abo az prilis zvyknuta na samotu a je mi tako lepsie nez s niekym. Ale pises ze sa stretavate do tyzdna (co je 7dni) 5-6x. Vsak to je takmer denne. Mne by to asi uz aj na nervy slo)) Tak ano chapem ak by ste spolu zili boli manzelia tak ste denne spolu. No vy si takto nie ste asi vzacni. A tak mat sex 1x do tyzdna ci max.2x je maaalo :D
Ak nema zdrav/psych problem chorobu tak na 31r muza je to zalostne malo. Tak kazdy ma ine potreby. Ja neviem. Teraz su tak super sex.hracky pomocky ai)
Zrejme si len ty vacsmi namotana zalubena viac milujes nez on teba. Asi zly vyber volba partnera. Co vas inak spolu spaja? Co mate spolocne? Dva roky je velmi malo a ide to s vami dole vodou. Co by bolo po 20r? Cele akesi zle

pane boze

niektori ludia take pico*iny riesite ze sa mi rozum zastavuje. To nemas vaznejsie problemy ze toto riesis? Bud rada ze mu vobec stoji a nie druhe kolo, tretie kolo.. kolko by si ich chcela?

somzufala

Takze ja mam 26 a on ma 31. Pracuje asi 8-9 hodin denne. Nie fyzicky narocne, ale pracuje v kancelarii za pocitacom. Ziadne problemy dlhu dobu nespominal. Ked sme spolu, mame na seba vzdy aspon 3 hodiny. Stretavame sa 5-6krat za tyzden. Cez vikendy je to aj nejakych 6 hodin denne. Sme spolu skoro dva roky.
Ci rypem? Uprimne, uz asi trikrat som si pocas roka rypla, ci uz ho nebavim a podobne. Ale inak som ho nijak neponizovala recami typu nevladzes alebo si neschopny a podobne. To by som si voci mojmu partnerovi nedovolila. Ale ano, on je taky tvrdohlavy typ, co si vacsinou stoji za svojim. A mrzi ma z jeho strany taky upadok. A nepomohlo ani zvadzanie, zmena prostredia a ani rozne pradielka, korzety...ani ked som bola submisivnejsia a ani ked som skusila byt dominantnejsia. Skusala som najst, co ho dokaze vzrusit. Ale on povie, ze nic extra nepotrebuje

somzufala

Mozno ho skusim vyspovedat az po tych poharikoch a snad nieco povie. Ved keby ho sexualne vobec nepritahujem, tak by snad so mnou nebol....dufam.
Ale nie, nechce sa o tom bavit a podla neho je to vporiadku a ja velmi tlacim na pilu a som narocna.

iggzik

Dnesna doba: Milion a jeden sposob ako si do***** zivot

Zdravy clovek vo funkcnom vztahu zalozenom na laske by nemal mat problem sa milovat aj niekolkokrat denne..
Klucove slova v tej vete "Zdravy" a "Laske".. To ze nam v dnesnej dobe lekar povie ze sme zdravy ma velmi daleko od pravdy,, aby som to vysvetlil definujem co ja chapem pod zdravim. Nemat nakydanej 1T hnoja v hlave. Vediet pracovat s myslienkami. Vediet lubit, poznat lasku,, lubit seba, svojich bliznych atd.. Zdravo sa stravovat. Udrziavat telo po psychyckej aj fyzickej stranke. Toto vsetko praktizuje asi tak 0.1% obyvatelstva,, a to mozno prehanam a bude aj menej.. A kedze vacsina to nerobi a zijeme tak ako zijeme potom z toho vypliva, ze je "normalne" ked je sex na utlme s odstupom casu...

Teraz teda k teme ako vsade aj tu si neodpustim, aj ked si pomerne dost napisala, stale je to malo info na to aby sa dalo poriadne rozanalyzovat problem.
Napriklad: Vek oboch, jeho charakter, kolko hod pracuje, kolko ich ma "volnych", k tej lenivosti - co vacsinou robi z tym volnym casom, ako dlhy uz ten vztah je, je taky ze "know it all" alebo da moznost aj inym nazorom a zamysli sa.. co sa tyka teba, rypes? poukazujes chyby? si narocna? .....

ja osobne ked som mal vztah aj ked bol stres v robote,, sex a cas straveny s partnerkou bol vzdy moj relax a cas dna na kt. so sa vzdy tesil..

K tomu mat viackrat za sebou,, u mna to funguje tak, ze po org. mam taky dooost slusny energicky upadok, cize ak sme boli v posteli a vecer tak to bolo GN.. cez den vsak sa to dalo uhrat a aj ked som moc nesledoval myslim, ze asi tak za par minut by som mohol ist dalsie,, no partnerke vzdy stacila jedna runda..

Musis sa tiez zamysliet teda, ci ti ten vztah za to stoji, bo vyzera to tak, ze to nebude lahke to zmenit,, da sa ale ...

Kýčera

A rozprávať sa na túto tému zrejme nechce...Možno chlapec vie, čo mu v skutočnosti je, kde je jeho problém... A tak namiesto toho, aby zašiel za urológom, sexuológom, endokrinológom,... rieši to pohárikom. Možno by mu len stačilo dať do rovnováhy riadiaci meridián...

somzufala

Stale nieco. Bud je unaveny alebo toho viac vypil atd. A ked uz som podrazdena a poviem, ze ake prekvapenie, este sa urazi

somzufala

Kycera, ja som ho aj nechala tak par tyzdnov, ze ked bude chciet, nech nieco on naznaci, ale to bolo este horsie. Som myslela, ze sa zblaznim. Aj tabletky som vysadila, lebo sa mi to neoplacalo do seba pchat. A on nikam cez vikend ist nechce. Maximalne na poharik

Kýčera

Môže byť za tým aj nejaké ochorenie, fyzický prejav energetickej nerovnováhy niektorého orgánu, vyčerpanosť,...Čo takto dať si na chvíľu pauzu a energiu vybiť na spoločnej túre,...?