Ahojte. Je normalne, aby mlady chalan po dni odpocinku alebo aj po celom vikende nemohol ani po 5 hodinach skusis druhe kolo? Neviem, ci je to naozaj tak alebo sa mu len nechce. Je to noj prvy sexualny partner. Je to tak aj u vas?
Druhe kolo
Najdi si tvoj prispevok o 13.51.48.
Pises...a ked mu poviem "ake prekvapenie este sa aj zduje"
Preco tak reagujes?
Ake prekvapenie povedat,ked ti da najavo,ze nechce...
Mne to pride,ze sa mu doprosujes.A vtedy chlap niekedy strati chut na zenu ked sa prosi o sex.Tak to vidim ja.On nepotrebuje ziadneho doktora ako tu vela ludi pise.
Proste ho nechaj.Ked da najavo,ze nie,povedz len ok.Pozrieme si teda film?Proste to viac neries.Akoby nic.Je to mozno frustrujuce,ale skus si ho nevsimat a počkaj si kym on bude mat chut.Aj chlapi si pomahaju sami ked zena nemoze alebo nechce.Tak to rob aj ty.Lahni si do postele,otoc sa ritou a vydrz tak aj 2 tyzdne.Uvidis co sa bude diat.Skus to.
Akoze prepac, ale ked napise, ze su zeny na 4 dni a na mesiac. Zda sa mi to hlupe :) a ked napise, ze zena, ktora je dominantna je smoesna a by ju nechcel :)
Vidis,nikto ta tu neodpisal.Ludia pisu ich nazory ...to si chcela.A ty uz vidis negativne reakcie na tvoj problem.
Kym ti ludia tapkaju po pleci,si spokojna.Akonahle ti niekto napise,co sa ti nepaci...reagujes inak.
"A ty co tu riesis?"
Bola tvoja reakcia.
Ivo riesil tvoj problem.Napisal len svoj nazor.
Niekde si napisala reakciu na neho ked nemal chut,ktora mne prisla absolutne nie na mieste.Pohladam a napisem kde
Nechapem, kde som sa zdula. Nemyslela som to tak. Ale vy ste ma rovnako hned odpisali. A vyznelo mi to tak ako som to napisala
Somzufala
Neviem preco mam z teba pocit,ze sa zduvas ako male dieta ked sa ti nieco povie.Ak takto reagujes aj pri nom,ked ti vysvetli,ze nema chut,potom sa mu uz necudujem.
Nereagujes prilis impulzivne?
Juj. Ved to nie je take, ze zhodim zo seba saty a skriknem na neho, nech ma pretiahne preboha:/
Kycera
Vino nepijem
Hrozno nemam rada
A po zabavach tiez nechodim
Som preto vůl?
Nie som. :-D
Ano zena moze byt dominantná,ale musi to vediet.Nie sa hned zacat vyzliekat ako si to ty pisala.A je pravda,ze niekomu to staci 1x v tyzdni a niekto chce castejsie.Ale toto nie je podla mna tak velky problem.Fakt tu stale citam ze zeny nie su v nicom spokojne.Nevenuje sa,zle je.Venuje sa prilis,zle je.Nemalo by sa v tych chlapoch hladat aj to dobre?To ked nam partner vyhovuje vo vsetkom,nie je vulgarny,agresivny,nepije,nechodi za druhymi...bla bla,tak si treba najst nieco?Znama jedna raz povedala.Chces dokonaleho chlapa?Chod do kina.
Treba si vazit co mame ak sme s nim a ostavame s nim nadalej..Nie sa stale stazovat.Ak nam nesedi,ukoncime to.Ale riesit chlapa len preto,ze nema stale chut a len raz za tyzden,pritom to moze byt uplne normalny spravny chlap...Fakt mi je ho luto uz aj ked ho nepoznam.Mozno keby si nasla ineho,co bude vzdy postaveny,tak zas najdes iny problem,väčší. Toto je ozaj nic.Ach jaj.
Somzufala. Ved pokoj klud. O nic predsa nejde) Ivo napisal v podstate pravdu) A jasne ze aj zena moze byt dominantna, no zas musis najst k sebe vhodny protipol. Pokial nejde o hratky experimentovanie ai tak plati, ze dominantny chce potrebuje subku a zas opacne) vsetko je to len o rovnovahe suhre suzneni