Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bonznut neveru?

Príspevok v téme: Bonznut neveru?
Neviemcourobit

Kamosova frajerka sa priznala mojej frajerke, ze mu bola neverna a akoze o tom neviem. Ale viete si predstavit co sa mi odohrava v hlave. Najradsej by som zasiel za kamosom a bonzol mu to, lebo pri predstave, ze by som bol v jeho kozi, sa mi dviha zaludok. Ale zase niekto sa drzi zasady, ze sa nema miesat do vztahu inych, aby on nevysiel ako ten najhorsi. Ale zase dobry kamos, ja fakt neviem. Dajte par nazorv, i ked viem, ze budu rozdielne. Hlavne argumentujte, preco tak rozmyslate, snad sa rozhodnem, co urobim :(

Messje

ovecka
to uz je na nom ako sa rozhodne,Ak jej da sancu ,moze byt aj 5 deti,ale aj dalsie sklamanie.Pisala som,ze tam nevyzera,zeby jej to bolo luto,co urobila.
Neda jej sancu...bude koniec.End,ende,fine,,,ale rozhodnutie by malo byt na nom.
Ja som si kedysi prisahala s kamaratkami,ze si povieme,keby sme nieco vedeli o sebe.
A aj sme to dodrzali ;-)

Mesačný princ

načo majú ľudia vzťahy? Aby toto robili?

Ja by som sa priklonil k názoru Ewelin, aj keď neviem, ako by sa to dalo urobiť. Jedno dobré video kolovalo internetom, ako priateľ pripravil nevernej priateľke na Valentína prekvapenie. Zapálil sviečky, obsypal byt lupienkami ruží a na posteľ zabalil malý darček. Keď ho v napätí otvorila, tak tam bola fotka chlapa s ktorým ho podvádzala. Je to super video ale neviem ho nájsť.

Ak niečo také urobil človek raz, urobí to opäť. problémy sa majú riešiť a nie pred nimi utekať. Ja by som mu to asi povedal.

neviem11111

on by im to nepokail, pokazila to ona v momente, ked mu bola neverna. ja by som teda "navzdy" nemala zaujem ostavat s clovekom, ktory je neverny. mozno ani ten chlapec nebude chciet.

0vecka

akoze podla mna je lepsie nepovedat ak to bola jednorazovka... si zober ze by im to vyslo aostali by spolu navzdy a ty by si to pokazil...zase na druhu stranu ja nikdy ziadne tajomstvo neudrzim...

ewelin2828

ja neviem, či by som šla priamo za ním a povedala mu to....každopádne má právo sa to dozvedieť....anonymne mu napíš e-mail....proste, že ho poznáš a že ti môže veriť....napíš mu všetko čo vieš a už nech on sa o tom sám presvedčí....inak by si si pohneval hlavne svoju priateľku, ktorá ti to asi prezradila s tým, že ty budeš čušať....
časom keď sa to ustáli a on si fakt overí, že je to pravda, sa mu priznaj, že ty si mu to napísal ;)

Messje

takze ja by som povedala.Aj ked je pravda,ze sa netreba starat.Ty sa starat nebudes,ale ak ide do dobreho kamarata,uz nechaj potom na nom,ako sa rozhodne to riesit.Ona sa s tym chvalila druhemu cloveku a to mi pride,ze ju to ani nemrzi.Povedz mu a viac to s nim neries.Len daj pozor,aby si to vedel vysvetlit svojej priatelke.Aspon ona to nemusela pustat dalej.To je tak,ked baby su klebetnice.

anoano

Podla mna povedat. Do nicoho sa miesat nebude, nech sa on uz dalej rozhodne ako chce, ale ma pravo to vediet, kedze zrejme s nou nebude chciet byt vo svetle tejto informacie.