Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bonznut neveru?

Príspevok v téme: Bonznut neveru?
Neviemcourobit

Kamosova frajerka sa priznala mojej frajerke, ze mu bola neverna a akoze o tom neviem. Ale viete si predstavit co sa mi odohrava v hlave. Najradsej by som zasiel za kamosom a bonzol mu to, lebo pri predstave, ze by som bol v jeho kozi, sa mi dviha zaludok. Ale zase niekto sa drzi zasady, ze sa nema miesat do vztahu inych, aby on nevysiel ako ten najhorsi. Ale zase dobry kamos, ja fakt neviem. Dajte par nazorv, i ked viem, ze budu rozdielne. Hlavne argumentujte, preco tak rozmyslate, snad sa rozhodnem, co urobim :(

Messje

Rastlonocka
Ano je lepsie nevediet lebo maju strach.Ano niekedy koname nerozumne a mozme to napravit ale ako hovorí Kycera...podraz alebo podvod u mna nema ospravedlnenie.

nikuska2222

nuz najlepsie by to bolo ako som povedala, pretoze hlavne oni dvaja si to musia vyriesit..dufam, ze ja nieco take nikdy nezazijem, ale keby predsa, menej by ma to bolelo, keby sa mi partner prizna sam ako keby mi to ma povedat napr. najlepsia kamaratka.. proste ona spravila chybu a musi sa k tomu postavit spravne, pretoze pokial ho ma rada, klamat do oci mu urcite nedokaze.. len mozno ju do toho trosku treba posunut..

niektore pary zvladnu aj toto... ale treba o tom hovorit, dokonca poznam pary, ktorym to pomohlo a maju teraz ovela lepsi vztah..ale napr. ja by som na to zaludok asi nemala :) evidentne vo vztahu nieco nie je vp oriadku.. my mame tiez problemy, ale urcite by som to neverou neriesila, predsa ho milujem... ach, nechapem tych co podvadzaju a je mi z toho smutno..vsade na okolo sa riesia len nevery...

kam tento svet speje....nepochopim

Kýčera

Rastinôčka, viem, viem...Dokážem odpustiť, ale v určitých veciach som nekompromisná. Urobíš raz, skončil si!!! Ľudí, kt. poskytnú druhú šancu však obdivujem.

Kýčera

...a ľudia si neveria! Aj ja by som radšej o tom vedela...Hoci tých telefonátov, anonymov,...som si užila neúrekom. Aj môj muž. Dokonca boli také, že sme boli spolu a do toho telefonáty, že on je s inou, ja som s iným...A sme spolu doteraz. Ak je toto schopný jeden z partnerov spraviť na začiatku vzťahu, tak to žiaden vzťah nie je...Čo bude robiť slečna v manželstve, potom keď nastanú ozajstné problémy, keď príde dieťa, choroba, nedostatok,...? Aj vtedy si odskočí? Aj vtedy uľahčí svojmu svedomiu tým, že sa vyspovedá kamarátke? Prečo si plnými dúškami neužije aj tú druhú slasť, slasť z Pyrrhovho víťazstva?

Jax

To su dnes nadherne vztahy, partneri si neveria, kamarati si neveria, naco sa vobec socializujete?
Ja by som to urcite chcel vediet, takze by som bol rad za info. No mnohi radsej ziju v sladkej nevedomosti, ty musis vediet aky je ten tvoj kamos.

xem

tiez sa priklánam k rade od nikuska2222

ale s podmienkou ze si ju pri tom nahráš na diktafón (aj smartfóny maju tu funkciu) lebo coak mu ona nakecá blbosti a kamos sa s tebou prestane bavit nahraj si ju aby si mal dokaz a je to hotové dokonca ked si ju ahras kde o tom ona sama bude hovorit kludne chod rovno za ním povec mu co je vo veci a pusti mu to