Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bonznut neveru?

Príspevok v téme: Bonznut neveru?
Neviemcourobit

Kamosova frajerka sa priznala mojej frajerke, ze mu bola neverna a akoze o tom neviem. Ale viete si predstavit co sa mi odohrava v hlave. Najradsej by som zasiel za kamosom a bonzol mu to, lebo pri predstave, ze by som bol v jeho kozi, sa mi dviha zaludok. Ale zase niekto sa drzi zasady, ze sa nema miesat do vztahu inych, aby on nevysiel ako ten najhorsi. Ale zase dobry kamos, ja fakt neviem. Dajte par nazorv, i ked viem, ze budu rozdielne. Hlavne argumentujte, preco tak rozmyslate, snad sa rozhodnem, co urobim :(

Filip TT

iggzig: u mna by to ta partia mala prehrane, nemal by som vobec chut s nimi nieco podnikat. Aj ked by ma volali, necitil by som sa tam dobre. Ked som bol teenager poznal som take partie, kde to bolo pre mna viac menej utrpenie. Aj ked si myslim, ze casom dospeju. Aj tych com som poznal zivot prefackal a uvedomili si niektore veci. Len to trva dlho.

viktoriabb

ked niekto podvedie darmo sa to budete snažiť zlepovať znova a znova jednoducho v tom vzťahu niečo nefunguje ked sa už človek odváži k takému činu. A môžete si nahovárať čo chcete je to tak. Rozchod je úplne že najlepšia voľba jednak preto že už nebudete s niekym kto vas nemiluje neváži si vás a druhá vec preto lebo od neverného partnera môžete chytit hiv, syfilis alebo aj niečo menej vážne . Z vlastnej skúsenosti radím nestojí to za zničené psychické a fyzické zdravie.

nikuska2222

urcite o tom kamaratovi nehovor ty, ale "donut" jeho priatelku aby sa mu priznala sama, proste jej povedz ze to nie je fer a ze nech mu to povie, ak bude protestovat, vyhroz, ze mu to povies sam..alebo nech jej dohovori tvoja priatelka..toto sa nerobi...

Messje

Iggzik
Zakladat temy sa pyta ci to ma povedat najlepsiemu kamaratovi.Tebe ta baba nebola taka blizka a v tom je trosku rozdiel.Ty si chlap a bonzol si chlapa.Preto to brali hlupaci ako podraz.

Mesačný princ

iggzik - s tým TYRNOSAUROM máš pravdu. preto radšej nemať žiadny vzťah, ako by mal byť človek podvádzaný.

iggzik

no jo,, to su tie zivotne situacie kde nech si vyberies hociako tak to nem dobre dopadne..

otazne je ked aj povies, ci tomu bude chciet verit..

a neviem,, teda aspon ja nevidim v tom prispevku, ze sa "chvalila" mozno ju to tazilo na srdiecku a potrebovala si ulavit a vyspovedat sa naj kamosske o:) ..

buh vi kolko nas chodi pod slnkom co sme boli aj sme podvedeni.. co som sa ja vsetkeho napocuval a videl v zivote tak mi to pripada, ze skor najdem TRexa ako cisty verny vztah..

ked som bol este ako pubertiak.. som chodil do partie a bol tam jeden vztah,, no holka mala zakazane s nami ist von na silvestra.. tam nas bolo asi 15, je pravda, ze sme boli ozrati teda dosti (aj ked priemerny vek ~15r =)) tak jej priatel sa tam olizoval s kazdou jednou babou a dokopy asi 2h. Ja som jej to povedal,, no vdaka tomu som bol vysackovany z partie a uz sa so mnou nikto nechcel bavit.. takze asi tak moje skusenosti..

xem

ak si s ním naozaj kamoš tak mu to napíš z nejakého anonymného emailu a nehaj si to odložené pokial sa to neprevalí alebo ona kym sa neprizná a potom mu to ukáž

ale najlepšie je asi ísť narovinu mu to povedať ak je ta informácia na 100% pravdivá lebo ak nieje tak si prišiel o kamoša...

ak mu to nepovieš a zisti to že si to vedel tak si prišiel o kamoša navždy (niečo ako ked sa ženy pohadaju za kktinu a aj o 20r si to vyhadzuju) lebo toto je važna tema

vela šťastia a tvoja frajerka to pochopí a bude rada ked to prezradíš a ani nemusíš hovoriť že to máš od nej

Filip TT

Pre toho podvadzaneho je najhorsia situacia, ked to uz vsetci vedia, len on je ten blbec, ktory nic nevie. Ked sa to potom prevali ma tazke srdce na svojich kamaratov, ktori o tom vedeli a nic mu ani nenaznacili.