Kamosova frajerka sa priznala mojej frajerke, ze mu bola neverna a akoze o tom neviem. Ale viete si predstavit co sa mi odohrava v hlave. Najradsej by som zasiel za kamosom a bonzol mu to, lebo pri predstave, ze by som bol v jeho kozi, sa mi dviha zaludok. Ale zase niekto sa drzi zasady, ze sa nema miesat do vztahu inych, aby on nevysiel ako ten najhorsi. Ale zase dobry kamos, ja fakt neviem. Dajte par nazorv, i ked viem, ze budu rozdielne. Hlavne argumentujte, preco tak rozmyslate, snad sa rozhodnem, co urobim :(
Bonznut neveru?
Mňa bývalý podvádzal a vedeli o tom všetci kamaráti a nikto z nich nemal gule mi to povedať ! Vraj "sa nechceli miešať do cudzích vecí." So všetkými som prerušila kontakt. Akože sorry, mali gule sa mi pozerať celý čas do oči ?! Už je to 8 rokov, nebavím sa s nimi stále, max sa pozdravíme, ak sa raz za rok-dva stretneme, nič viac. Prerušila som so všetkými kontakt, nezaujímajú ma viac. Už síce nemám partiu, ale nikto z nich mi nechýba. Radšej žiadnych kamarátov, ako falošných (a nech si o tom myslí kto chce, čo chce, takto to cítim ja).
Ja to vidím tak, že je to stratená existencia, persona non grata...
Žiadna rozprávková, či nadprirodzená a už vonkoncom nie bytosť...
Za neveru môže podľa mňa vo väčšej miere podvádzaný, ako ten, ktorý podvádza. nemusí to tak byť vždy ale potvrdilo sa mi to u viacerých. Takže sa zamyslite.
Súdiť ľudskú bytosť je to najľahšie, čo človek dokáže ale je to len nevedomosť. Človeka nikto nedokáže spoznať aj keby s nám prežil celý život a obyčajne býva pod lampou najväčšia tma.
Ja osobne by som to chcela vediet.
Ale chapem ze nie kazdy pravdu ustoji, niektori ludia chcu zit radsej v krasnej nevedomosti v klamstve. Ludia su rozni.
Pozri. Ja som velmi uprimna. A ked sa ma priatelka opytala na nazor ohladne jej frajera priatela tak som jej uprimne odpovedala. A prisla som o priatelku na 3-4r) za ten cas si pri nom preskakala vselico a nie pekne veci. Zial doslo na moje slova. A potom ako keby sa hanbila za mnou prist. Ja som bola mimo daleko a nevedela som co sa zatial udialo stalo. No ten prvy krok som k nej urobila ja. Zas sme boli spolu a bolo vidiet ze som jej chybala. Ospravedlnila sa mi. Len skoda tych rokov co sme boli bez seba.
No po skusenostiach z minulosti (prist kvoli pravde o niekoho blizkeho koho mas rad), by som to urobila uz asi inak. Lebo vacsinou zvestovatel zlej spravy byva akoze ten "najhorsi". Takze teraz by som uz len poslala mail o nevere partnera. A nechala by som to na dotycneho cloveka ako on sam s tou informaciou nalozi. Bud si zacne vsimat viac partnera a najde/nenajde dokazy sam, uveri/neuveri, bude zistovat/nezistovat alebo len nad tym mavne rukou) No bude to na nom. Ak ide o pravidelne nevery odhali to aj sam. Ak slo o nahodnu jednorazovku skrat, tak nech si to riesi kazdy sam so svojim svedomim moralkou vnutrom ai
Nemontuj sa do cudzích a duplom nie, keď môže výjsť osoba, ktorú máš najradšej (tvoja priateľka) z toho práve najhoršie. Všetko sa prevalí raz toho sa neboj, ale dnes ani zajtra nie je ešte ten správny deň.
Povedz mu, že frajerka nejakého tvojho kamaráta ho údajne podviedla a máš dilemu, či mu to povedať, že či by to on povedal na tvojom mieste, resp. či by to chcel vedieť alebo radšej nevedieť... a podľa toho urob, ale inak som za, ja by som to chcela vedieť a povedala by som to.
Presne tak, niekedy je vztah idealny, ale niekomu prepne a podvedie ani nevie preco. Ale podla mojho nazoru aj ak su vo vztahu problemy, kazdy je zodpovedny za to, co sam robi. Podvedeny partner nedrzi nevernikovi pistol pri hlave, aby podviedol. Problemy sa daju riesit roznymi sposobmi. Ak sa ktosi rozhodne podviest, je za to plne zodpovedny. Niekto iny by to riesil uplne inak. Ako vravim, je to rozhodnutie a zodpovednost jednotlivca.
Vzdy je lepsie sa nemontovat do cudzich veci. Taketo veci sa potom casto obracaju proti tomu, kto to hovori, hlavne ked to nema ako dokazat. S argumentom, ze ti to niekto hovoril a tomu to niekto hovoril nemusis obstat. Pokial by ale z jej strany islo o opakovanu neveru a mala by staleho milenca, tak to je lepsie mu povedat. Ale predtym ako mu to povies - zaobstarat si dokazy. Ak mu to nepovies, nebudes mat z toho zle, ako bude vediet, ze si o tom vedel.
-Čo už len za problém môže byť pri chodení, za kt. nesú zodpovednosť obaja? Žeby jednostranná nezodpovednosť, neúprimnosť, nezrelosť, hazard s citmi, zvedavosť, túžba po dobrodružstve, veľa alkoholu, odplata, či?
-Neviemčourobiť, nechcela by som byť v Tvojej koži. Cica sa začala hrať s ohňom, vyrobila horúci zemiak, kt. posunula kamarátke a teraz pristal na Tvojom tanieri...Tak sa rozhodni tak, ako to cítiš Ty...
Nie ale vzdy.Su pripady ked si chlap chce len nieco dokazovat ale vzdy sa ku tej svojej vrati.Pohopka si a ide "domov".Pritim doma ma vsetko.Poznam jeden pripad.