Čaute. Kde začať...mala som krásny vzťah, ktorý sa začalt kaziť v momente, ako prestal mať môj chlap ku mne úctu. Je toho viac. Prvý spoločný rok som nepočúvala nič iné, len sťažovanie sa na bývalú, ale zároveň túžbu ostať s ňou kamoš. To by sa dalo ešte prežiť. Aj keď mi to vadilo a ozvala som sa, bolo mi povedané, že ide len o žiarlivosť a mám sa uvedomiť. Začalo mi však vadiť ako sa správal ku mne v spoločnosti iných žien. Vždy sa tak slapil po každej, až prestával vnímať čo mu hovorím. Nie som blbá, viem,že každý muž sa pozerá na iné, ale mnohí to robia tak, že si to ani nevšimnete. Začal si zo mňa robievať srandu - šli sme po ulici, on zbadal dakú ženskú a zahlásil, že by ju pretiahol. Keď som sa ozvala, povedal, že to tak nemyslel. Začala som mať o ňom pochybnosti a neraz som sa pozrela na jeho pokec, o čom si píše s inými. Ja viem, nerobí sa to. Veľa ráz som sa ho opýtala s kým si píše a či vobec a najmá o čom. Všetko čo povedal, bola lož, lebo ja som tie spravy videla. Začala som mať teda o ňom pochybnosti a kedykoľvek som sa ozvala, bola som za žiarlivú. Často sme sa hadali, až to došlo tak ďaleko, že pred vianocami navrhol, že si dáme pauzu. Ale len takú naoko. Každý bude vedieť o tom, že sme spolu, ale v skutočnosti nebudeme. Že budeme spolu spávať, ale nie akože naozaj chodiť. Keď som to odmietla, povedal, že ho nechápem a uzavrel sa. Vraj kvôli mojej žiarlivosti potrebuje volnosť a tá sa dá dosiahnuť tým, že budeme akože od seba. Našiel si na socialnej sieti daku babu, o ktorej mi povedal len toľko, že si píšu a nechce, aby vedela, že je zadaný. Opäť a zas, nahliadla som do ich konverzacie a zistila som, že ju volá vonku, prehovára ju, by prišla k ním robiť do firmy, otázkam o partnerke sa vyhýbal, klamal v mnooych veciach...a tak som jej napísala. Bola veľmi prekvapena a hneď s ním prerušila konverzacie lebo sa cítila oklamaná. Ako som z toho vyšla ja? Ako hnusná žiarlivá stíhačka, ktorá mu hlboko zasiahla do jeho súkromia. Premýšlam nad psychologom, aby mi fakt povedal, či som ozaj mimo a žiarlim bezdôvodne, alebo je tu chorý môj priateľ. Momentalne so mnou odmieta komunikovať a nechce povedat či sa teda rozchadzame alebo nie. Navrhla som partnerského psychologa, to vsak odmieta. Už vyse dvoch týždňov neviem, či mám vzťah či nie a ani ako to riešiť...
Môj priateľ ma veľmi trápi
lenze nie je to tak, ze obaja na tom maju svoj podiel viny?
Kimmuska
Naozaj nemusis vysvetlovat ako to vsetko prebiehalo.Tu ide o to,ze sa doslova stazujes,alebo chvalis,ako zijes s buranom,ktory ta nema za nic a pritom stale s nim si.Bud som totalne vymleta ja alebo uz nerozumiem.Na jednej strane pises vsetko ako sa chova...si si toho vedoma a na strane druhej ...nic.Zijes s nim akoby sa nic nedialo.
A napisem ti,,,aj ja som mala docinenia s takym niecim a vies co som urobila?Ukoncila som to.Moka mama mu raz len povedala jednu mudru vetu."Ja som svoju dceru nevychovala preto,aby si z nej niekto urobil psa.Aj ten pes ma vacsiu hodnotu ako ona pre teba.Ja som ju vychovala,aby poznala hodnoty cloveka a nie aby ju niekto udupal a utieral si o nu nohy.
To ma nakoplo lebo mi jej ,nie mna,ale jej prislo luto.
Zivot je moc kratky nato,aby sme ho prezili s otrokarom a psychopatom.Mam sa moc rada nato,aby som to dovolila.
Mesacny princ...
Mas pravdu.Nechceme dokonalost.Chceme tuzit.Ked vsetko dostaneme,nemame po com tuzit.Ja takeho chlapa mam.Az mi niekedy lezie na nervy s tou jeho dobrotou.Ale som za to vdacna.Vzdy ma prekvapi.Nieco pre neho znamenam...
tieto vase debaticky :)
Viwien - neviem síce koľko partnerov si mala ale čo ak to robili aj tí druhí, len s tým rozdielom, že si sa to nedozvedela. Ja viem, ako si to myslela, ale očakávania nás niekedy môžu veľmi nepríjemne prekvapiť. Aj ja som myslel, že mám partnerku na celý život ale po veľa rokoch si jednoducho zbalila kufre a odišla bez vysvetlenia. Aj tam bola nevera a aj všeličo iné ale to by bolo nadlho.
Len som ti tým chcel povedať toľko, že ľudia si zámerne vyberajú takých ,,iných,, partnerov. Ktorí ich doslova zničia, či už fyzicky alebo psychicky. Je to čiastočne návod z rodiny a vzťah našich rodičov a ostatné je výchova.
Však sa nechaj prekvapiť. Ak nájdeš partnera s ktorým prežiješ väčšinu svojho života, tak potom sem napíš či je taký, akého si chcela.
ľudia nemajú v dnešnom svete žiadne istoty a aj preto nepovažujú vzťahy za niečo perspektívne...ale o tom niekedy nabudúce
Mesacny princ :) Som rada, ze som ta rozosmiala ;) A myslela som to tak, ze v minulosti som sa dozvedela, ze ma moj partner podviedol, tak som to s nim ukoncila. Ja ked som vo vztahu, tak som verna. A to iste ocakavam aj od priatela.
Mesacny princ. Ja som zrejme vynimka a stacil by mi slusny, milujuci, laskavy muz...ako ty pises, taky, co by mi vsetko splnil, co by mi na ociach videl :)
A mozno je to aj preto, ze mam asi privela testosteronu :)) Preto som nikdy nemala takych, co by brali drogy, ktori by pili, boli nasilni, ci ktori by ma podvadzali. Raz som takeho mala a vykopla som ho okamzite ;)
Messje -ženám chýba ten testosterón. Potrebujú agresorov, priebojných mužov či bitkárov...ono by som to tu mohol opisovať a nestačilo by mi ani miesto na tejto stránke. Faktom ostáva, že žiadna, opakujem žiadna žena nechce slušného muža, ktorý jej splní všetko, čo jej na očiach vidí, pretože by si ho nevážila. A rozprával som sa s veľa ženami a...skús sa popýtať. Potom ťa neprekvapí už nikdy, že ženy ostávajú s tými, ktorí berú drogy, ktorí pijú, ktorí sú násilní, či ktorí podvádzajú...