pred mesiacom sa so mnou rozisiel priatel. Bolo to ako blesk z jasneho neba, lebo tomu nepredchadzali ziadne indicie - ziadne ochladenie z jeho strany, ziadna strata zaujmu, tiez prejavy lasky boli stale ako vzdy, ziadne hadky. Mali sme pekny vztah, ktory nesklzol do rutiny, prave naopak, zlepsoval sa, silnel, menil sa. Boli sme spolu 2,5 roka a na zaciatku sme prekonali krizu - kvoli HAK som bola par mesiacov hrozna, nicila som seba, jeho , cely nas vztah. Chcel sa so mnou rozist. Podarilo sa mi ho presvedcit, ze to nie som ja, ze za to moze antikoncepcia, a ze partneri maju spolu drzat v dobrom aj v zlom. Dal nam este sancu a odvtedy sa nas vtazh naozaj zlepsil, travili sme spolu kazdu volnu chvilu, tesili sme sa na seba. Ked sme sa nemohli stretnut, aspon mi zavolal, aby ma pocul. Kazdy moj problem, bol aj jeho problemom - t.j. so vsetkymi sme si navzajom pomahali, vela sme sa spolu smiali, rozpravali, zaujimali sa navzajom o nase nazory, proste naozaj takto si predstavujem pekny harmonicky vztah. Akurat ze od tej prvej krizy kvoli HAK sme sa uz nerozpravali o spolocnej buducnosti (predtym ano).
A pred mesiacom prisiel a povedal, ze si so mnou nevie predstavit buducnost, ze je definitivny koniec. Pre mna to bol a doteraz je šok. LEbo od takeho zreleho, dobreho, inteligentneho cloveka by som necakala, ze zo dna na den zahodi nieco take pekne, co sa stale vyvija a co je stale lepsie a lepsie. V niektorych chvilach ale on vie byt extremne racionalny, vie si rozkazat a ked povedal, ze je definitivny koniec, tak to tak asi aj je. Kedze za mesiac sa mi neozval. Ja , moje srdce a moja hlava to nevedia pochopit. A teraz pre niekoho mozno hlupa otazka, budete gulat ocami a mysliet si ze som totalna krava (mozno aj som, som zufala krava, co sa chyta aj slamky)- on ma este stale na fb status "ze je so mnou vo vztahu", pritom viem, ze na fb chodieva. Neviem si to vysvetlit. Taktiez pred tyzdnom mi slubil, ze mi vrati este nejake veci, co som u neho mala, ze sa ozve, a neozval sa. Nechapem, on je maximalne zodpovedny clovek. Co to ma vsetko podla vas znamenat? aky mate nazor? prosim napiste mi, lebo ja to neviem vidiet objektivne, velmi by som potrebovala nazor niekoho. DAKUJEM
divny rozchod a fb
Ta HAK je dobre svinstvo. Na co je muzovi, ze ziska telo, ked strati dusu svojej zeny.
toto nemozes mysliet vazne
Zeny potrebuju vsade vsetko vykricat,pochvalit sa,pustit do eteru...chlapi nie.Ti neriesia veci roztrubovat .Pre neho ten fb nie je dolezity.
Stale mi sle nejde do hlavy co si pisala.Ten vztah si podla vsetkeho asi videla tak dokonaly ty,pretoze ak by to vsetko tak videl aj on,neurobil by to takto.Zvlast ak je taky dokonalý. ..takto sa vztahy,ktore funguju,neukoncievaju.
....dalsia krava