pred mesiacom sa so mnou rozisiel priatel. Bolo to ako blesk z jasneho neba, lebo tomu nepredchadzali ziadne indicie - ziadne ochladenie z jeho strany, ziadna strata zaujmu, tiez prejavy lasky boli stale ako vzdy, ziadne hadky. Mali sme pekny vztah, ktory nesklzol do rutiny, prave naopak, zlepsoval sa, silnel, menil sa. Boli sme spolu 2,5 roka a na zaciatku sme prekonali krizu - kvoli HAK som bola par mesiacov hrozna, nicila som seba, jeho , cely nas vztah. Chcel sa so mnou rozist. Podarilo sa mi ho presvedcit, ze to nie som ja, ze za to moze antikoncepcia, a ze partneri maju spolu drzat v dobrom aj v zlom. Dal nam este sancu a odvtedy sa nas vtazh naozaj zlepsil, travili sme spolu kazdu volnu chvilu, tesili sme sa na seba. Ked sme sa nemohli stretnut, aspon mi zavolal, aby ma pocul. Kazdy moj problem, bol aj jeho problemom - t.j. so vsetkymi sme si navzajom pomahali, vela sme sa spolu smiali, rozpravali, zaujimali sa navzajom o nase nazory, proste naozaj takto si predstavujem pekny harmonicky vztah. Akurat ze od tej prvej krizy kvoli HAK sme sa uz nerozpravali o spolocnej buducnosti (predtym ano).
A pred mesiacom prisiel a povedal, ze si so mnou nevie predstavit buducnost, ze je definitivny koniec. Pre mna to bol a doteraz je šok. LEbo od takeho zreleho, dobreho, inteligentneho cloveka by som necakala, ze zo dna na den zahodi nieco take pekne, co sa stale vyvija a co je stale lepsie a lepsie. V niektorych chvilach ale on vie byt extremne racionalny, vie si rozkazat a ked povedal, ze je definitivny koniec, tak to tak asi aj je. Kedze za mesiac sa mi neozval. Ja , moje srdce a moja hlava to nevedia pochopit. A teraz pre niekoho mozno hlupa otazka, budete gulat ocami a mysliet si ze som totalna krava (mozno aj som, som zufala krava, co sa chyta aj slamky)- on ma este stale na fb status "ze je so mnou vo vztahu", pritom viem, ze na fb chodieva. Neviem si to vysvetlit. Taktiez pred tyzdnom mi slubil, ze mi vrati este nejake veci, co som u neho mala, ze sa ozve, a neozval sa. Nechapem, on je maximalne zodpovedny clovek. Co to ma vsetko podla vas znamenat? aky mate nazor? prosim napiste mi, lebo ja to neviem vidiet objektivne, velmi by som potrebovala nazor niekoho. DAKUJEM
divny rozchod a fb
No...chlapec sa zacal zase nudit.Neurobil nic preto aby ho upevnil ale radsej zase odisiel.Ked vies pribeh z jeho byvalou,cudujem sa ze sa ty cudujes ako sa zachoval ku tebe.Urobil len to iste.Asi by si mala byt rada ze je koniec lebo taky chlap sa vo vztahu zabava.Ked ho predtane zena baviť proste len zatvori dvere a najde inu.Ty si proste chod zobrat svoje veci .Zalezi co u neho mas.Snad tym nemyslis len zubnu kefku a dve tricka.A dovidenia.Nepros sa mu viac.Uz to tu bolo spomenute ze mu chybaju motyliky.Nikdy ale asi stalu partnerku nenajde.Takto sa zvyknu chovat este nedospeli ludia.
Ja súhlasím s ním v tom, že keď 30tnici majú 2,5 roka vzťah a spoločná budúcnosť nie je u nich téma, tak tomu vzťahu niečo chýba.
Nemá cieľ. Je to len príjemná spoločná voľnočasová aktivita. Chýba ten zmysel - načo to vlastne všetko spolu robíme - čo z toho má byť. Chýba ten pocit spoločného putovania, spoločného diela, nejakého vývoja - pred 2 rokmi sme boli niekde, teraz sme inde a za rok budeme zase inde.
Otázka len je, že keď identifikujem tento problém vo vzťahu - že sa nevyvíjame, prečo ten vzťah zahodiť, prečo radšej partnerovi neavizovať, že mám problém, nevidím zmysel, prečo sme vlastne spolu, cítoš to aj ty tak? Čo s tým budeme robiť? Takéto veci sa dajú riešiť, vzťah sa dá oživiť a dať mu novú dynamiku - ale možno o tom nevie.
podla mna robis unahlene uzavery. chvilu ho nechaj, nepis nevolaj a poto by si mala ist znovu za nim ale osobne a nehovorit o tom co sa stalo, skus ho niekam zavolat ale musis tomu dat cas a neotravovat ho tyzden-dva uvidis ze to vyjde len musis to proste vydrzat
adr. ano, ten predchadzajuci vztah podla mna tiez skoncil cudne. Neviem podrobnosti, ale nikdy som presne nepochopila okolnosti a dovod. Zil s nou 2 roky, vsetko v pohode , tiez ziadne hadky, ziadny problem. Mne tvrdil, ze s nou sa nikdy necitil ako so mnou, nudil sa s nou, jej nazor tolko prenho neznamenal,a td. atd. A rozchod bol jednoznacne tiez necakany, pretoze mali kupene letenky na vylet do ameriky a par tyzdnov pred odchodom sa rozisiel s nou, peniaze im prepadli, atd. Takze podla mna to dievca to tiez necakalo, tiez to pren muselo byt sok. Uz som rozmyslala, ze jej napisem. Ale nechcem ju otravovat, ona je uz vydata, nechdecm v nej vyvolavat taketo smutne spomienky
Ellie. Aky bol rozchod s tou predoslou? Ak takyto isty scenar tak problem bude unho. Mozno ma daky psych.problem blok ai.
wertz :
pisem sem prave preto, lebo inak by som sa namiesto pisania sem za nim rozbehla a chcela hovorit s nim. Lenze uz nesmiem. Prvy tyzden som mu volala, pisala e-maily, on ma prosil, nech to nerobim.
Dokonca pred 2 tyzdnami som ho aspon prosila, aby mi vratil 2 veci, ktore som si zabudla zobrat a ktore potrebujem. SLubil ze sa mi na buduci tyzden ozve a dohodneme sa (to mal byt minuly tyzden), ale neozval sa. On ma proste vyskrtol, nekontaktuje ma. Pre neho je to vybavene. A pisem sem prave preto, lebo to neviem pochopit, 2,5 roka som mala pocit, ze zijem vedla starostliveho citliveho cloveka, ale on sa zachoval zrazu uplne necakane bezcitne ako robocop. Zrazu je to pre mna cudzi clovek.
elliepost preco jednoducho nejdes k nemu domov a netrvas na tom aby ti to vysvetlil ked ste spolu nejaky ten cas chodili ????
mas na to pravo vediet co sa stalo tak nevypisuj, ale zober sa a chod za nim!
ako ludia na fore maju vediet preco ma na fb status aky ma.....totalna debilita !!
K danej téme len toľko : Nazývať dotyčnú kravou môže iba niekto
plytký, človek, pre ktorého skutočná láska a vzťah má asi takú cenu
ako odpadky v kontajnery. Ak on cítil, že mu v tom vzťahu niečo
chýba, mal o tom hovoriť a nie sa celý čas tváriť, že je happy.
niekto to veru uniesť nevie
Moze byt financne zabezpeceny ale bez prace sa citi neuzitocny.Jeden moj velmi blizky clovek po prepusteni z prace po rokoch co odpracoval,spachal samovrazdu.Uz tu nie je.Nezvladol to ze ho viac nechceli.Ostali po nom deti.Mozno ho to tazi a chce byt na to sam.V kazdom pripade ti odporucam urobit ako som pisala nizsie.Mozno sa viac dozvies.Skus tie veci.