divny rozchod a fb

Príspevok v téme: divny rozchod a fb
elliepost

pred mesiacom sa so mnou rozisiel priatel. Bolo to ako blesk z jasneho neba, lebo tomu nepredchadzali ziadne indicie - ziadne ochladenie z jeho strany, ziadna strata zaujmu, tiez prejavy lasky boli stale ako vzdy, ziadne hadky. Mali sme pekny vztah, ktory nesklzol do rutiny, prave naopak, zlepsoval sa, silnel, menil sa. Boli sme spolu 2,5 roka a na zaciatku sme prekonali krizu - kvoli HAK som bola par mesiacov hrozna, nicila som seba, jeho , cely nas vztah. Chcel sa so mnou rozist. Podarilo sa mi ho presvedcit, ze to nie som ja, ze za to moze antikoncepcia, a ze partneri maju spolu drzat v dobrom aj v zlom. Dal nam este sancu a odvtedy sa nas vtazh naozaj zlepsil, travili sme spolu kazdu volnu chvilu, tesili sme sa na seba. Ked sme sa nemohli stretnut, aspon mi zavolal, aby ma pocul. Kazdy moj problem, bol aj jeho problemom - t.j. so vsetkymi sme si navzajom pomahali, vela sme sa spolu smiali, rozpravali, zaujimali sa navzajom o nase nazory, proste naozaj takto si predstavujem pekny harmonicky vztah. Akurat ze od tej prvej krizy kvoli HAK sme sa uz nerozpravali o spolocnej buducnosti (predtym ano).
A pred mesiacom prisiel a povedal, ze si so mnou nevie predstavit buducnost, ze je definitivny koniec. Pre mna to bol a doteraz je šok. LEbo od takeho zreleho, dobreho, inteligentneho cloveka by som necakala, ze zo dna na den zahodi nieco take pekne, co sa stale vyvija a co je stale lepsie a lepsie. V niektorych chvilach ale on vie byt extremne racionalny, vie si rozkazat a ked povedal, ze je definitivny koniec, tak to tak asi aj je. Kedze za mesiac sa mi neozval. Ja , moje srdce a moja hlava to nevedia pochopit. A teraz pre niekoho mozno hlupa otazka, budete gulat ocami a mysliet si ze som totalna krava (mozno aj som, som zufala krava, co sa chyta aj slamky)- on ma este stale na fb status "ze je so mnou vo vztahu", pritom viem, ze na fb chodieva. Neviem si to vysvetlit. Taktiez pred tyzdnom mi slubil, ze mi vrati este nejake veci, co som u neho mala, ze sa ozve, a neozval sa. Nechapem, on je maximalne zodpovedny clovek. Co to ma vsetko podla vas znamenat? aky mate nazor? prosim napiste mi, lebo ja to neviem vidiet objektivne, velmi by som potrebovala nazor niekoho. DAKUJEM

qWERTZ

k teme - toto je uplne bezne u chlapov tkzv. tichy rozchod aby sa vyhol scenam /vie ze si uz vadna a vycinas/ nechce byt viac s tebou a mozno niekoho ma a ten status tam nechal pretoze zase nechce byt za hajzla, vie ze by sa to otocilo proti nemu, on za to vobec nemoze, nejak sa ta zbavit musel
ano, chlap ked uvidi ako jeho milovana robi sceny a ze je to vlastne hysterka, laska je z minuty na minutu prec, u chlapov je to tak, na to si si mala davat pozor, dufam ze sa k tebe nevrati a ty sa daj do poriadku a nelez dovtedy do vztahu lebo dalsieho chlapa otravis rovnako!

Messje

Mne to potom pride ze ma bud nejake problemy a potrebuje byt na ne sam a vyriesit si ich alebo skutocne niekoho stretol a je z toho zmätený. Asi by som sa ho nato opytala este raz.
Viem ze predla doba a ty si to zabalil,ale v tom pripade by som si rada aspon prisla zobrat tie veci co mam este u teba.Skus to takto.Nic tym nepokazis a budete mat sancu sa stretnut osobne.Uvidis ci to uz budes mat vsetko na kopke alebo ako to bolo.Skus sa ho potom opytat ze ti to nedava zmysel a ak je vztah ukonceny z jeho strany,aby si si to mohla v sebe ulozit,chcela by si vediet dovod.Nech je uz akykolvek.Povedz mu,ze si uz velka,ze sa sa s tym vysporiadas.Len bude to jednoduhsie pre teba vediet co sa stalo.

ellie.post

on bol v mnohom zrelsi ako ja, on ma 31 a ja 33, povedal, ze nemame 15,ze ci sa mi zda normalne, ze za 2,5 roka nas vztah neposuvame, ze nehovorime o spolocnej buducnosti. Ze on citi , ze je to ine ako na zaciatku, ze sa to zmenilo. Ale pri tom, podla mna, kazdemu normalnemu cloveku je jasne, ze prvotna zamilovanost opadne. a nas vztah nebol mrtvy, bola to rutina, prave naopak. Vela sme sa spolu smiali, rozpravali, boli sme spolu uvolnení, bavilo nas byt spolu, pomahali sme si , vzdy ho zaujimal moj nazor, atdl. atd.
On mal nejake problemy v praci, plus zdravotne problemy, tak som myslela, ze kedze absolutne nie je zvyknuty na stres, tak mu z toho mierne "preplo", ale tento moj predpoklad je tiez zjavne uplne mimo. Proste on ma zo dna na den vyhodil zo zivota, napriek tomu, ze mi do poslednej chvile prejavoval lasku. Este 2 dni pred rozdhocom napr. v obchode ku mne len tak prisiel a pobozkal ma, , ked sme pozerali tv, on bol ten , co prisiel ku mne, objal ma, drzal ma za ruku. Jednoducho ja som o takomto rozchode este nikdy, ani z mojho blizkeho, ani z dalekeho okolia nepocula. Vzdy rozchodu predchadza nejake ochladenie, alebo dlhodobe hadky. On bol zodpovedny , zrely, clovek, ale teraz sa zachoval velmi nevyspytatelne. TOto by som od neho nikdy necakala

0vecka

ellie..post ono tazko povedat nepovedal ti ze preco? ono je to take ze partner ti fakt musi sadnut a je million dovodov preco nie. mozno len opadlo to prvotne zamilovanie a mozno sa rozhodol ze sa chce este raz poriadne zamilovat... akoze mna to tiez niekedy taha spoznat nejaku novu ale nei preto ze by som chcel terajsiu vymenit ale tie zaciatky su imho najlepsie...

inak kolko mate rokov??

ellie..post

dakujem za kazdy nazor, len s jednou vecou nesuhlasim - ze so mu nedala dychat. Ja som bola ta, co kolkokrat navrhla, ze sa nemusime vidiet, ze urcite si aj on potrebuje nieco vybavit, doma porobit a ja som tiez potrebovala napr. doma poupratovat, alebo tiez nieco povybavovat a on bol ten iniciator, co vzdy prisiel, chcel byt so mnou. Vzdy vsetko zariadil tak, aby sme sa vidiet mohli. Este na Vianoce sme si robili plany na leto, na silvestra, teraz na jar chcel ist so mnou do prahy. Nezda sa mi to normalne. Nie som nejaka zaslepena pubertacka, ktora by si nevsimla take tie detailiky, ktore znacia, ze "nieco sa vo vztahu deje". AKo som povedala, po vysadeni HAK bol nas vztah naozaj krasny, to ze bol stastny bolo evidentne. MOje okolie, co ho s o mnou videlo, co ho poznalo to len a len potvrdzuje a tiez nikto nechape, co sa mohlo stat

0vecka

pridavam sa....ten vztah nebol taky idealny pre neho ... ako dobre potvrdenie je aj to ze vidis to ze si nezmenil status ako to ze to vlastne rozchod nebol atd... inak niesi prva ani posledna neni to ziadna hanba.. skus zabudnut na to mas na nete plno clankov...podla popisu si mu asi nedala velmi dychat a nejako to uz nezvladol... neboj sa mala si toho najdes aj ineho niesi 30 rocna panna

lolinka

Ten vzťah si videla taký šťastný a dokonalý len ty sama. On v ňom zrejme šťastný nebol, inak by sa predsa nerozišiel. Je blbé, že ti nijak nedal najavo, že mu niečo vadí a že to dusil v sebe. Ak by ti povedal, že mu niečo fakt že vadí, mohli ste skúšať hľadať kompromisy, mohla si skúsiť to čiastočne zmeniť. Ale takto si nemala šancu a doteraz nevieš, čo sa mu vlastne nepáčilo. Ale je to jedno, už sa nedá nič robiť. Budeš musieť na neho zabudnúť. To, že si nezmenil status na fb je zrejme len preto, že ho to ani nenapadlo. V každom prípade nejaké nádeje by som od toho nečakala. Zruš to ty keď chceš.

adr1a.

Ty si sem napisala svoj subjektivny jednostranny pohlad a videnie ohladne vasho vztahu. Keby sme citali jeho verziu, bolo by to zrejme diametralne odlisne (inak by zrejme k rozchodu nedoslo).
Pozri. Sama si priznala ze "z tej" hak ste mali viac mesiacov krizu, ze si sa spravala zle ci uz ohladne seba jeho vas, ze uz vtedy sa chcel rozist (mozno sa mu to ulezalo v hlave co s tebou hormony robia stvaraju a ked si predstavil teba ako tehotnu ci po porode, kazdomesacne v cykloch, pak prechod ai tak radsej dovi dopo) ).
Nevies co mu behalo beha hlavou. No kedze sa rozisiel (sama pises ze je clovek co si neone do ust a co povie aj dodrzi, mesiac nie je s tebou v kontakte) tak to zrejme myslel definitivne. Fb s tym nic nema do cinenia. Nezmazal teraz zmaze neskor. Vsak to nic neznamena. Pre mna fb nie je vobec podstatny. Tie veci ti vrati. Zrejme este nie je len mozno na stretnutie s tebou pripraveny. No nevkladaj do toho dake plane nadeje tuzby sny.
Inak neviem. Ja som tiez bravala hak a nic. Na mna to ziadny efekt vplyv nemalo a uz vobec nie ako si ty pisala. Tak kazdy sme iny

Cariboo

elliepost, je uplne jedno co ma na fb ako stav. rozisiel sa s tebou :/
radsej na fb ani nechod, nech tam ma vycapene hocico. ano, suhlasim ze je to DIVNE... no nerob si nadeje.
on so vztahom nebol spokojny uz dlho, ale ty si si to nevsimla. Asi sa ti nezdoveroval alebo si ty prehliadala jeho signaly.

PS: ti co jej tu pomaly do krav nadavate, nemusite hned urazat. ja sa jej zmatenej reakcii ani necudujem, sama pise ze to nevie posudit, zila cely cas v presvedceni, ze ich vztah sa posuva k lepsiemu a zrazu sa to skoncilo.

Salmonella1

No tak ten vzťah asi až taký úchvatný nebol, keď ti dal kopačky. Čo sa týka FB, to snáď asi nemôžeš myslieť vážne, že si na základe toho robíš nejaké nádeje...