Ako s ňou komunikovať, keď sa jej hanbím?

Príspevok v téme: Ako s ňou komunikovať, keď sa jej hanbím?
hanblivý

Paci sa mi jedna baba ktoru casto stretavam cez tyzden, kde radsej nepisem. Nemam problem rozpravat a bavit s inymi zenami ale ak sa mi najeka paci tak sa zo mna stava velky hanblivec, a neviem s danou slecnou viest rozhovor. Citim tremu a chvenie. Radsej som v jej blizkosti ticho alebo opacne prilis nahlas rozpravam od stresu a tremy alebo radsej sa rychlo vzdialim.
Stava sa mi to len pri babe ktora ma pritahuje a teda aj pri tejto terajsiej. Ako mam sa toho zbavit? Ako to zmenit?
Mam cez 20 rokov a mam problem ako nejaky pubertak aj zato sa hanbim. Prosim rady.
Dakujem

hanblivý

lenze ja mam taky problem ze som este panic a aj ked som s babami zopar chodil vzdy to bolo len o chodeni s objatiami, drzanim sa za ruky a letmymi bozkami ale nic viac. Aj ked kamosom a znamym som kecal o tom ze ako to v posteli robim a tak klamstva same ze polohy a vselijake vymysly o sexe ale v skutocnosti som ako lalia neposkvrnena :-D
Pisem vam to tu lebo nikto o mojej situacii nevie a vsetci si myslia ze som zaletnik lebo ako som pisal ak ma baba nijako nezaujima tak nemam problem sa s nou bezne bavit a mat vselijake narazky na nu a dvojzmyselne reci ale ak mi na nejakej zalezi tak som v prdeli doslova. Nevyznam sa v sebe lebo vtedy som ako zakliaty. Proste moje sebavedomie je na bode mrazu a vsetka ta suverennost je fuc. Uplne zamrznem a potom sa spravam ako som pisal. Chvenie, tras, tichost, alebo hlucnost lebo niekde to napatie z pritomnosti danej slecny musim ventilovat a dostat von.

gabi07

Pocuj... velmi mi pripominas chalana, ktorý je asi podobnej vekovej hranice ako Ty aj má rovnaký problém s hanbením :D hovorím to z pouície ženy, o ktorú má ten dotyčný záujem a ked sa stretneme, správa sa rovnako, takže dobre viem o čom hovoríš :) je to síce milé a občas aj vtipné, ked začne hapkať sem-tam :)) ale mne sa to na ňom páči a možno aj Tvojej vyvolenej to nie je ,,proti srsti" ale k téme - skutočne sa treba správať úplne uvolnene ako keby to bola len dalsia z mnohých kamarátok, ktoré poznáš, ale bližie Ta nepritahujú ;) možno sa to jednoducho povie, ale najlepšie je byť samým sebou a na nič sa nehrať , neoplatí sa to ver mi :) aj ked sa ja pri ňom občas cítim podobne ako opisuješ Ty, lebo mi nie je ľahostajný a možno aj Tvoja drahá to cíti rovnako, len prvý krok by mal vždy urobiť muž, takže hor sa do toho a hlavne: ak budeš pridlho čakať a hanbiť sa, niekto sebavedomejší Ti ju vyfúkne ani sa nenazdáš :D ;)

Prezyvka-xxx

prispevok podomnou - dobra blbost
ak ju chce musi jej to dat pocitit a hlavne s nou sa nebavit tak, ako s kazdou inou bezne a "na priatelskej rovine"
ale ak ho len pritahuje a nechce nic riesit, len komunikovat, tak moze byt, ale ako daleko sa tak dostane...

smejo02

Problem je v tvojej hlave a v strategii. Proste ked nemas problem zo zenami coz je plus, tak ked sa ti dievca fakt paci tak chod k nej a zacni sa len tak rozpravat. V hlave si nastav taky mentalny stav ze kazda komunikacia s dievcatom aj co sa ti paci je len na priatelskej note a nic od TOHO NEOCAKAVAM. Myslim ze prehnane ocakavanie robi tu sarapatu, alebo sa mylim?