Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako s ňou komunikovať, keď sa jej hanbím?

Príspevok v téme: Ako s ňou komunikovať, keď sa jej hanbím?
hanblivý

Paci sa mi jedna baba ktoru casto stretavam cez tyzden, kde radsej nepisem. Nemam problem rozpravat a bavit s inymi zenami ale ak sa mi najeka paci tak sa zo mna stava velky hanblivec, a neviem s danou slecnou viest rozhovor. Citim tremu a chvenie. Radsej som v jej blizkosti ticho alebo opacne prilis nahlas rozpravam od stresu a tremy alebo radsej sa rychlo vzdialim.
Stava sa mi to len pri babe ktora ma pritahuje a teda aj pri tejto terajsiej. Ako mam sa toho zbavit? Ako to zmenit?
Mam cez 20 rokov a mam problem ako nejaky pubertak aj zato sa hanbim. Prosim rady.
Dakujem

Čierna mačka

Hanbíš sa ty psej matere nie žien. Keď si dokázal osloviť a chodiť s peknými dievčatami a museli byť pekné, sám si to o nich povedal, tak ako sa môžeš hanbiť ďalšej, ktorá je na rade. Čo ona má zlatú korunu na hlave? V čom je iná?
Mimochodom nato, že máš cca 20 rokov si už stihol viac vzťahov a všetky podľa teba mali pekné telá, ale boli sebecké či čo. Nejako sa mi nechce veriť, že chlap v tvojich rokoch radšej zostal panicom a vzdal sa sexu s takými dievčatami len preto, že boli povahovo na figu. Toto mi ale že tak veľmi nesedí, že až.
Tak buď klameš alebo potom si k tým dievčatám predtým necítil ale že vôbec nič a teraz neviem čo je horšie....

hanblivý

Panic som stále preto lebo sa vám to bude zdať asi divné ale žiaden z tých vzťahov netrval dlho len pár týžďňov alebo dva tri mesiace a tie baby boli také skôr sebecké, zahľadené na seba a na peniaze. Ani neviem prečo som s nimi vlastne chodil keď tak rozmšľam asi kvôli ich krásnemu telu.
A ako mám zistiť aký typ mužov ona preferuje? Čo sa jej mám nato spýtať priamo? To nie... Teraz nemá nikoho. Chodila už s niekym, s koľkymi neviem, nieje nymfomanka, nevyzerá nato. Vyzerá byť taká normálna.
Veriaci som, ale začo sa mám modli? Aby mi Boh dal odvahu? Niesom silne veriaci.

*adriana*

len co s nou budes robit...baba moze byt nymfomanka, alebo co ked miluje sex, je na nom zavisla alebo sexom posadnuta a bude ta chciet hned...az potom budes fakt v prdeli a to doslova :D ...

ela21

Teeeda teba by som brala vsetkymi desiatimi!!! lebo v dnesnej moralne zdevastovanej dobe je najst panica/pannu doslova rarita a priam zazrak :D podla mna sa nemas za co hanbit,hlavne si zisti ako ti tu niekto radi, akych chlapov ta baba preferuje a hlavne ako je na tom s tou ,,neposkvrnenostou'' ona ;) urcite by nemalo zmysel blaznit sa za osobou co strieda chlapov jak pononozky nie??? :-) ale na druhej strane srdcu nerozkazes ako sa vravi :D lubit zacne samo a rovnako aj prestane a nepyta si povolenie :D ale nie vazne .. citis sa pri nej neisty lebo ti prave srdce vravi ze tato osoba je vynimocna ;) vela sa da zistit aj priamym a hlbokym pohladom do oci ked mas pocit ze sa v tych druhych utopis ale vlastne ti je jedno ze sa utopis :D skus to na nu vybalit a nehanbi sa hlavne hadam si nejaky chlap ci?? :D a najmä sa usmievaj pekne zosiroka na nu sem tam aj nejaky tajuplny pohlad na nu hod az sa chyti :D a nehraj sa na toho kym nie si!! To by aspon mna ako zenu uplne domotivovalo!! Mozno je to tazke ale ked sa chce vsetko sa da a este ak si veriaci skus sa za seba aj modlit aby si bol sebavedomejsi ...by si neveril ale ono to ozaj funguje..modlitba ma neskutocnu silu..pravda uprimna od srdca... :-) a ak nie si veriaci tak nic :D zabojuj o nu aj tak :-):-) velmi vam prajem az to vyjde a hlavne nech je ona ,,poctiva dusa'' :D aby ste zili spolu stastne az navekyyyy :D :D ale vsetko je to o tvojich cistych umysloch s nou...

ela21

Teeeda teba by som brala vsetkymi desiatimi!!! lebo v dnesnej moralne zdevastovanej dobe je najst panica/pannu doslova rarita a priam zazrak :D podla mna sa nemas za co hanbit,hlavne si zisti ako ti tu niekto radi, akych chlapov ta baba preferuje a hlavne ako je na tom s tou ,,neposkvrnenostou'' ona ;) urcite by nemalo zmysel blaznit sa za osobou co strieda chlapov jak pononozky nie??? :-) ale na druhej strane srdcu nerozkazes ako sa vravi :D lubit zacne samo a rovnako aj prestane a nepyta si povolenie :D ale nie vazne .. citis sa pri nej neisty lebo ti prave srdce vravi ze tato osoba je vynimocna ;) vela sa da zistit aj priamym a hlbokym pohladom do oci ked mas pocit ze sa v tych druhych utopis ale vlastne ti je jedno ze sa utopis :D skus to na nu vybalit a nehanbi sa hlavne hadam si nejaky chlap ci?? :D a najmä sa usmievaj pekne zosiroka na nu sem tam aj nejaky tajuplny pohlad na nu hod az sa chyti :D a nehraj sa na toho kym nie si!! To by aspon mna ako zenu uplne domotivovalo!! Mozno je to tazke ale ked sa chce vsetko sa da a este ak si veriaci skus sa za seba aj modlit aby si bol sebavedomejsi ...by si neveril ale ono to ozaj funguje..modlitba ma neskutocnu silu..pravda uprimna od srdca... :-) a ak nie si veriaci tak nic :D zabojuj o nu aj tak :-):-) velmi vam prajem az to vyjde a hlavne nech je ona ,,poctiva dusa'' :D aby ste zili spolu stastne az navekyyyy :D :D ale vsetko je to o tvojich cistych umysloch s nou...

mtf

to ze si panic s nou urcite nepreberaj
je to tvoja osobna vec a tiez ti to nebrani pohnut sa dopredu
dokedy chces cakat a na co preboha ???
uvedom si, ze si chlap, nie zenská !! tak sa tak aj chovaj a hlavne pri zene ktora ta pritahuje
bolo by dobre vediet co to je za babu a akych chlapov preferuje
ak ju chces dostat a mat pre seba, aby si vedel ako vobec na nu
podla mna sa nemas coho bat, ak je to obojstranne tak budete spolu

Usmev

Nevzdavaj to ! :) ..to je laskou
Zhlboka dychaj , snaz sa citit uvolnene...ved preca ona je tiez len clovek..a ak je to vhodne a je vas vztah taky..tak jej skus povedat co citis..ona si toho urcite vsimla ..tak by si mal zistit co na to ona ! :) drzim palce

hanblivý

Neviete niekto preco sa to tak u mna deje?
Teraz mi napadla jedna piesen od oblubenej skupiny mojho kamosa
www.youtube.com :-)
Nie, ale vazne, preco som zrazu iny pri tej co sa mi paci? Preco sa neviem uvolnit? Preco?
Potom doma ma to trapi ze som sa k nej opat neozval, neoslovil, nenadviazal rozhovor len prehodil par slov, pricom slo skor o monolog a necakal som ani odpoved lebo som jej ju neumoznil. Z tej tremy kecam v kuse alebo vobec.