Ako s ňou komunikovať, keď sa jej hanbím?

Príspevok v téme: Ako s ňou komunikovať, keď sa jej hanbím?
hanblivý

Paci sa mi jedna baba ktoru casto stretavam cez tyzden, kde radsej nepisem. Nemam problem rozpravat a bavit s inymi zenami ale ak sa mi najeka paci tak sa zo mna stava velky hanblivec, a neviem s danou slecnou viest rozhovor. Citim tremu a chvenie. Radsej som v jej blizkosti ticho alebo opacne prilis nahlas rozpravam od stresu a tremy alebo radsej sa rychlo vzdialim.
Stava sa mi to len pri babe ktora ma pritahuje a teda aj pri tejto terajsiej. Ako mam sa toho zbavit? Ako to zmenit?
Mam cez 20 rokov a mam problem ako nejaky pubertak aj zato sa hanbim. Prosim rady.
Dakujem

s.

teraz ta tu mame akoze vsetci lutovat ???
keby si ju fakt chcel, nenechal by si ju druhemu chlapovi !!
to ze sa chlap a zenska bavia a smeju pri tom nemusi nic znamenat, mozno ta chce vyprovokovat ale tebe je to aj tak jedno a neurobis nic, takze dobre ti tak :D

Kým ju ty ignoruješ, iný jej venuje úsmevy, kým ju ty odmietaš, iný jej chce venovať každú sekundu života.. kým pre teba nič neznamená, iný by za ňu dal aj život.. A keď sa ty spamätáš, už nemusí byť tvoja...

lolinka

No tak to tentoraz nevyšlo, čo už, stáva sa. Nabudúce sa neboj ženu osloviť a nemusíš sa báť, aj keď budeš pôsobiť hanblivo, niektoré ženy to priťahuje.

hanblivý

Som rad ze sa bavite na moj ucet. Na tych obrazkoch som sa zasmial aj ja, aspon nieco kedze sa moj zivot obratil k depresii.
K teme, nic uz neriesim kedze som danu slecnu videl pred par dnami s jednym mladym muzom v jej pritomnosti. Neviem sice ci to bol jej frajer ale vyzeralo to tak podozrivo. Stal v jej blizkosti, spolu sa bavili, smial sa on, ona tiez, obcas ju objal kvazi kamaratsky okolo pliec a drieku, naklanal sa k nej. Proste vyzerali byt spolu stastni a zalubeni. Takze nic nemusim planovat, riesit, asi patri uz jemu a ja som sancu stratil tak to vyzera. Nemam sil uz bojovat. Ten chalan vyzera byt priebojnejsi a vie co chce a ide si za tym. Vedel ako na nu. Spolu im to ladilo a vo mne kypela zlc pri pohlade na nich. Mozno niesu este frajeri a aj keby nie, nemaju daleko od toho. Videl som ako snazi byt v jej blizkosti, ako sa jej chce dotykat a je rad ze je... s nou. Ten smiech medzi nimi.. no stratil som sil do dalsich dni. Som ako bez duse a bez chuti do jedla.
Ak mi chcete nieco k tomu napisat tak mozte precitam si vas. Aj obrazky na zlepsienie nalady mozu byt. Dakujem

paradajkos

vazeny/a e.
chcel som iba chlapcovi naznacit ze niekedy je lepsie ist priamo na vec a nechodit okolo horucej kase a spriadat plany na zbalenie baby lebo cim viac sa pripravuje tym menej sa mu bude darit a preto je lepsia volba priamy navrh kde baba bude zaskocena jeho sebavedomou otazkou ze je mala sanca aby odmietla. Ten obrazok bol mysleny len ako inspiracia. Takze klidek hej ;-)

e.

prispevok podomno - len preto ze ty mas skusenosti s takymito primitivnymi picami, kurvami a zumpami neznamena ze kazda je taka !