Paci sa mi jedna baba ktoru casto stretavam cez tyzden, kde radsej nepisem. Nemam problem rozpravat a bavit s inymi zenami ale ak sa mi najeka paci tak sa zo mna stava velky hanblivec, a neviem s danou slecnou viest rozhovor. Citim tremu a chvenie. Radsej som v jej blizkosti ticho alebo opacne prilis nahlas rozpravam od stresu a tremy alebo radsej sa rychlo vzdialim.
Stava sa mi to len pri babe ktora ma pritahuje a teda aj pri tejto terajsiej. Ako mam sa toho zbavit? Ako to zmenit?
Mam cez 20 rokov a mam problem ako nejaky pubertak aj zato sa hanbim. Prosim rady.
Dakujem
Ako s ňou komunikovať, keď sa jej hanbím?
To co si popisal je sice pekne, ale nepomoze ti to, vobec. Aku suvislost to ma vlastne teraz s tou jednou babou ktoru stretavas casto cez tyzden?!
Zajtra je pondelok, nie? Stretnes ju, nie? Prihovor sa jej, spytaj co chces vediet a tak dalej..
Nemas co stratit, mozes len ziskat. Ak to neskusis, tak ti uz teraz vravim ze NIC nebude, nula, prehra, finito. Takze to skus.
A keď niesom, vôbec netúžim mať narvané do zadku od nejakého chlapa! To že niesom kurevník čo strčí do každej ktorá je po ruke neznamená že som gay.
Teraz som asi viac dospel alebo čo, keď mi viac záleží na jej povahe ako kráse. Aj táto je svojím spôsobom pekná ale nedívam sa už ani tak na telesnú krásu lebo jedno som zistil, že tie krásavice nestoja za veľa a sú také že chcú byť dobývané aj inými mužmi čo ich teší než len jedným a takú čo by chodila so mnou a žmurkala by na ďalších dvoch tak takú nechcem. Vtedy som chodil s takou a onakou lebo som chcel pred kamošmi pôsobiť ako frajer. Teraz mi už také pipky idú na nervy čo sa len predvádzajú a v hlave majú vatu. Ako na pekný zadok či prsia sa pozriem ale týmto končí. Aj tak ich väčšina má umelé.
Sakra ľudia, kde som písal že som sa s nimi nebozkával a nedotýkal sa ich ale na styk nedošlo lebo oni boli také že sa nemali veľmi k činu a ja pri nich tiež nie a niesom typ ktorý sa s babou vystí po treťom rande, musím kočku dlhšie zpoznať aby som svoje telo s jej telom spojil keď to chcete takto vysvetliť. Zároveň mám obavy z pohlavných chorôb lebo dnešné baby sú dosť pobehlice ako vidím, stačí ísť v piatky a víkendy von a uvidíte samé ake defky po meste behajú.
Ako chodil som viac menej len preto aby som s niekym chodil a každý mal nejakú tak ja tiež. Boli pekné ale nudné a namyslené ale táto je iná. Boli sme partie zo školy a nebolo problém dať sa s nejakou dokopy už len za pomoci kamošov a rôznych stretávok v rámci školy a poškolných akcií /šport, preteky, krúžky, vystúpenia../ Chapéte o čom točím?
V partií sa baba skôr nejaká zbalíak sa často stretávate ale keď už pracujem tak je to ťahšie nie?
no a chlapec sa odmlcal radsej, takze je to jasné :)
Hanblivy. Vies kolkym tym babam si mohol ublizit? Vsak ta zrejme lubili kedze s tebou boli. A este sam pises ze mas nalepku "zaletnika". No ak ta, co sa ti akoze ozaj paci, a je to nejake slusnejsie dievca alebo je veriaca ai, tak myslis, ze s touto nalepkou budes mat u nej sancu? U mna by skor blikala zachranna rucna brzda))
A nediv sa, ze tu takto o tebe pisu (gay ai). Lebo muzi okolo 20tky su proste hlavne taki, ze im staci ze je pekna kocka a je im jedno ze je hlupa kvockatrubela tupela ai. Proste az okolo 30tky a vyssie okrem krasy beru do uvahy aj jej osobnostne charakterove ai vlastnosti. A sam pises ze to boli pekne dievcata s ktorymi si bol.
A hej. Da sa ti pomoct a prekonat to. Navstiv psychologa, pojde to (toho psyx.ti radim preto, ze ty si to uz urcite xcel riesit a riesil si aj sam, ale nedari sa ti to. Bud volis hned ustup unik alebo vedies vkuse monolog a nasleduje pak aj tak unik)
michael...on píše, že má nad 20r,
to može byť aj 25 a viac, niekolko vztahov za sebou s trvaním niekolko mesiacov ! chces povedat ze normalny hetero chlap nedá svojej babe ani poriadnu jazýčkovú a o dotykoch ani nehovorím...proste nie, nieje to normálne chovanie hetero chlapa !
Znova sme pri tom že keď niekto nevy\užije to čo sa mu ponuka, a hľadá niečo viac, tak je Gay.
Prečo by mal byť? Možno mu viac funguje predný mozgový lalok a vie sa ovládnuť, teda že ten predný mozog ktorý je mladší ako tá časť kde sa nachádzajú základné pudy sex atď preberie ulohy vtedy keď má možnosť s nimi niečo mať a povie mu: "Ale veď nemáte nič spoločné ste rozdielny, sú povrchné, myslia len na seba atď atď, také ženy naozaj chceš?"
A tam prichádzajú na rad aj hormóny a základné sexuálne pudy, a je len na ňom čo z tých dvoch vecí si vyberie. Asi má pevnejšiu vôľu ako mi všetci tu dokopy tak preto sa čudujeme.
Je to ako s jedlom, chceš zmeniť stravu? Musíš mať pevnú vôľu sa toho držať.
Čo je na tom?
neverim, chalan má pri sebe pekné baby, je vo vztahu, moze si snimi robit co chce da sa povedat a on nic o nic sa ani nepokusi ?
ze si panic ok, ale ani jednej z tych bab si sa ani nedotkol nechal si to tak ? co si s nimi potom robil? toto normalny zdravy chlap nedokaze !!! sorry ale vazne si si isty ze si na zeny, ze ta pritahuju zeny nenahovaras si to ? podla mna si latentny homosexual
niesi nahodou zvyknuty na sex s muzmi a na zeny si tak trochu "zabudol" ? :D stava sa
cim ta teda tato baba pritahuje a ako vies ze ta pritahuje? ako reaguje ona na teba? to ze ta pritahuje, to predsa nic neznamena, nieje to laska ani nic tak o co ti ide ???
pises ze si mal pekne baby, nejak si ich musel ziskat a dostat do vztahu, takze tam nieje tvoj problem
Pýtaš sa, za čo sa máš modliť, či za odvahu. Je dobré sa modliť za to, aby človek rozoznal aké má re neho Boh povolanie. Ak je to manželstvo, tak potom sa modlím aby som toho životného partnera, ktorého má Boh pre mňa prirpaveného od stvorenia svet, rozoznal. Potom sa modlím, za toho partnera aj keď ho ešte nepoznám - aby mu Boh žehnal a aby ho viedol. A potom sa modlím za to, aby viedol a učil mňa aby som mu bol dobrým partnerom.
Keď budeš vo vzťahu hľadať vôľu Božiu tak nejaká hanblivosť nemá šancu, pretože On bude s tebou a s vami.
Lenze keby si nemal tremu, chvenie a tak dalej, ako by si vedel ze sa ti zena paci? Ty to beries ako nejaky hendikep, ale opak je pravdou. To ti vlastne urcuje, ze za tym MAS ist, MAS nieco spravit, nieco sa STANE. Takze by si mal byt stastny, motivovany atd..
Panic? A teraz co ako? Naco to sem tahas? To nieje podstatna vec, dokym s nou niesi v posteli (a ani tam to neni iste este).
Podla mna by si mal zanou ist, a spytat sa na to, co ta zaujima - nebyt debil samozrejma. Nemusis otravovat dve hodiny, na zaciatok staci par viet.. Dalsi krat sa len usmej nanu, pozri.. a tak dalej.. Proste si zvykni, lebo ked budes s nej dolepeny, dobre to nebude. Nie vsetko je vyzor, ked si nebudete mat co povedat, tak co dalej?! Podla mna ju nepoznas, takze este ani ty sam nevies ci by si ju chcel..
A ked ti potom, neskvor povie nie, nic sa nedeje. Ak povie ano, tak dobre. Nic nestratis, mozes len ziskat, nie?