"Poďme do hospody"

Filip TT

Vtedy som chodil na Neviditelneho psa. Neviditelny pes sice este existuje ale uz ma vobec nebavi...mozno by tak dopadol aj Inzine.

Filip TT

Ked clovek pride z diskusie SME sem, tak je tu ina atmosfera. Ludia tu tak nejdu po sebe za nazory. Nas SME maju chlapci kolty proklate nizko a hned palia ostrymi :)

Messje

sa mi vidi,ze lost kedysi mail nemal a...aspon ja urcite nepotrebujem niekoho vyhladavat.Mne je tu dobre takto,ako to je.
Zo SME myslis ako?
A ano,ukludnuje to tu,ze?

Filip TT

Ten Lost bol registrovany nick, takze by ho nemal pouzivat niekto iny. Mal tam aj email, takze ho mozete ak mate zaujem mozno aj kontaktovat
www.zdravie.sk

Messje

tak to som tu bola v tom obdobi aj ja Mesacny princ.Ja som tu chodila pred cca 10 rokmi a mas pravdu,,,bolo to ine.Ja by som povedala,ze to bolo horsie.Vulgarnejsie.Vtedy sa dalo pod nickom laknut na plus alebo minus.To sa len skusalo,ci to bude fungovat.Podla toho,ci sa prispevok pacil,dal sa ohodnotit.Bola pod nickom aj IP adresa,tak sa dalo skoro zistit,ci jeden a ten isty clovek meni nicky alebo nie.Aj to sa zrusilo.Teraz je to kludnejsie.pamatam si aj na Losta a...mam pocit,ze som sa niekde nedavno nejakym sposobom dostala z nejakeho clanku ku jeho nicku.Bol podpisany ako Lost.Len nemusel to byt on.

Mesačný princ

Filip TT - nick mám od Dúhovej víly :) Áno existujú a ja som jednu naozaj uvidel, no ako to v živote býva, rozprávkové bytosti a obzvlášť bojazlivé víly neostávajú s ľudskými bytosťami. To je možné len v rozprávkach a tak som si nechal aspoň tento nick, ako pamiatku na túto bytosť :)

A čo sa týka toho, čo tu bolo predtým, tak to už teraz neriešim. Bol tu Lost a Lilii, ktorí mi tu veľmi chýbajú ale väčšinou sa tu hádal jeden diskutujúci s druhým. Admin mazal témy a aj preto som išiel odtiaľto preč. A mal som ešte jeden nick, podľa takej krásnej kvetinky :)