"Poďme do hospody"

Messje

adr1a
aspon vyuzijem tuto tvoju temu na totalnu sprostost a nieco sa opytam.Teraz zabijem,ale...uz dlho rozmyslam nad tym,preco si lezba hovori,ze je lezbicka a preco potom gay si nemoze povedat gayko?
mavas dost logicke a rozumne odpovede,tak ... :-)))

mam56
zlozis na do basnicku?

Moireal

Messje, suhlas s tebou. Naco utocit na mesacneho princa? Preco neakceptovat iny nazor? Az mi zle zostalo, ako sa vedia ludia tuna naparovat aki su oni uzasni a pracoviti. Btw, fakt netusim, co si tymto chcela dosiahnut. Ale dobreho to neprinesie. :)

adr1a.

Messje. Vsak o tomto je toto forum. Nech si pise kto chce co chce a ak niekto nieco porusuje, od toho je admin aby to tu upratal) Mne nevadia nazory nikoho. Vsak kazdy ma nieco za sebou a ma o com tocit. Takze aj on ty ja my ai. A ja by sa xytala ineho nez slovicok to fakt :D
Hlavne ze ide vikend a konecne jar leto)

Messje

no baby...
viete,ze sa zase zastanemo mesacneho princa?Mate pocit,ze tu niekoho uraza?Nie,aspon ja som si to zatial nevsimla.Pise svoje nazory a pocity.Mozno zo zivota,mozno len jeho dojmy.V kazdom pripade,ja som vela x s nim suhlasila,lebo som vedela presne,ako to a co mysli.Netreba sa niekedy chytat slovicok.Aj ja mam vela veci u rici,ale to neznamena,ze robim a konam zlo.Preco myslite,ze musi so vsetkym suhlasit?A este nieco...aj ja som v zivote prisla o vela ludi.A to bud,,,som ich zo zivota vypudila ja,alebo oni mna.Tym,aka som,a tym,aki boli oni.Nemoze ma ale niekto za to sudit,ked nevie preco.Nechala som si tych,ktori mi za to stoja.Ziadny FB,ziadne socialne siete.To je vsetko falos.Radsej budem mat pri sebe menej,ale blizkych ako vela a nanic.
Tot moj nazor.
A...nazdravie ;-)

adr1a.

Kycera) V rodicovskom mame tolko domaceho (hruskovica slivovica marhulovica ceresnovica jablckovica a neviem co este) zeby sme sa v tom aj kupat mohli :D Daj pobox poslem ti)
A ked som sa otca pytala naco tolko toho mame, ze mne na svadbu)))
A tak nech sa tesi a palieva ked ho to tak bavi) kazdy mame dake konicky :D

Kýčera

Adr1a., keď už do pekla, tak aspoň na peknom koňovi. Nemôžem za to, že ten môj ma naučil len na samé fajnové veci...To s tým pitím máš však . pravdu, je to len výnimočne! Tomu sa vyrovná len dobrá domáca slivovica, teraz by som si celkom lupla. Zuby bolia...

adr1a.

Princ, vies kolko je tu desiatok stoviek tisicok tem nesuvisiacix vobec so zdravim?))
A mas pravdu, smiex treba)
A sorry. Nebesky kral uz niekde existuje takze radsej ostanme postarom aj ked to mame obaja na haku)

Mesačný princ

adr1a. - a je mi u riti spätná väzba. To, že ju nedostávam mi napovie oveľa viac ako táto tvoja téma nesúvisiaca so zdravím, ktorá by tu nemala vôbec byť ale veď čo. Smiech treba :D

A kľudne ma volaj aj NEBESKÝ KRÁĽ, aj tak mám úplne na háku čo si píšeš na tomto fóre a ako ma voláš.