Ahoj princ. Myslim si, ze som ta neurazala. No tvoja odpoved ze to mas u rici ai mi je tiez u rici))
Neraz si tu vsak na forume tu otazku do eteru hodil. A ked ta niekto na nieco upozornuje smeruje, tak mozno nieco na tom zrejme moze byt ...
Ja:
Prva som ta uz daavno zacala volat Namesacny. Potom ta aj kycera tak oslovila. Teraz tu ivana. Podumaj ci nieco na tom predsa len nebude??
Pisem to preto, ze si neraz spomenul ze ludia z tvojho zivota odxadzaju miznu bez vysvetlenia a ty nevies preco, nemas spatnu vazbu. Mozno aj tu vidiet iste suvislosti. Neviem. Popremyslaj
Ty:
Adr1a - pozri, je mi úplne u riti že mám iný názor, ako väčšina z vás! A je mi úplne u riti, že mi nerozumiete! Pretože by ste museli vidieť ako fungujem a zistili by ste, že to nie je také jednoduché, ako píšete. Spätná väzba? Možno by sa zišla ale ak si niekto nedá vysvetliť a má klapky na očiach tak je mi to úplne jedno. Nepotrebujem ju. Je to strata energie Vám tu niečo vysvetľovať, aj tak si myslíte, že chalan je ,,lenivý chudák,, ale čo ak sa mýlite???
Napadlo to niekoho z Vás? Aj keby áno, tak je zbytočné o tom písať a je úplne zbytočné, aby som sa obhajoval. Nepotrebujem to ku šťastiu :) Tí, ktorí ma poznajú viem čo robím a vedia aj to, aké ťažké je presadiť sa pokiaľ človek nemá vstupný kapitál, alebo kontakty.
Kľudne ma volaj námesačný, je to tvoje rozhodnutie :)