"Poďme do hospody"

Filip TT

Mesacny princ,preco si si zvolil tento nick?

Inak ty si tu mozno sluzobne najstarsi alebo jeden z najstarsich, aj ked si tu kedysi posobil pod nickom Delete. Si tu zazil ine partie diskuterov... ked porovnavas, ake to tu bolo kedysi a ake teraz?

Som "pocul" nazor, ze kedysi tu nebolo tolko sporov medzi diskutujucimi a ze viac to bolo o pomoci. Iny nazor zas bol opacne...

potopa

Zdravim! Super, mám radosť, že sme sa sem zišli :D
hlavne sa tu nepranierujme, skôr sa ozaj vykecajme z frustrácií. Myslím napr, že Mesačný má tieto vyhranené názory (pričom je pravda, že na konkrétnych ľudí až tak neútočí, aź tie názory vyprovokujú ostatných a potom už to ide...) lebo má tiež svoje sračky, tak ako my všetci. Osobná skúsenosť je síce štatistika nahovno, ale pre jedinca je to silná záležitosť, preto je pochopiteľné, źe u niektorých dominuje práve záver a hodnotenie na základe osobnej skúsenosti. Len nezabúdajme, že každý máme tú skúsenosť inú, tak sa neodsudzujme.

Biela.Kobra

Tak to mam vlastne stastie, ze cely zivot zijem obklopena ludmi, ktori nepovazuju hmotne statky a telesne pozitky za ciel svojej existencie, ale zasa su natolko schopni a sikovni, ze ich ziskavaju automaticky a vedia sa z nich potesit ako z bonusu, ktory zivot prinasa. Co sa tyka medzipohlavnych interakcii, kazdy z mojich znamych je taky, ze dokaze radsej zit aj vyzit aj sam, pokial by ziskanie druheho pohlavia znamenalo kupcenie s citmi a sebauctou. A ked ziskaju partnera, beru to ako dar na cely zivot, so vzajomnou laskou, uctou, spolocnymi cielmi, prekonavanim prekazok, zmierenim sa s tymi neprekonatelnymi, a doplnanim sa. A v tomto duchu vychovavaju aj svoje potomstva. Ja ked sa pozriem okolo seba, tak ma pocit, ze tento svet nie je este az taky strateny.

adr1a.

Macka. Nic tu nikomu nekazis. Tu si predsa kazdy moze co chce a kedy xce.

A neprisla si na nic nove) vsak toto uz je zname od jaskynnyx ai ludi. Nieco za nieco) Ty ulov dovlec mamuta a ja som s tebou udrzujem ohen ai) Preco zeny tolko investuju do krasy diet kozmetiky handier mody plastik kadernicok ai? No aby sa pacili. Krasa "predava". Lebo obal predava (pisem o vacsine nie o kazdom. Vynimky vzdy boli su a budu. No je ich mensina). To je aj princip reklamy modneho kozmetickeho ai priemyslu. A zas u vacsiny zien je to zas o tom, aby si ulovili co najlepsieho samca)) po vsetkych strankach. Kuk komparativnu diferencialnu psyx.o tom to cele je. My ludia sa od zvierat prilis nelisime) sme pred nimi len vdaka mozgu rozumu no i o tom neraz clovek poxybuje))

Mesačný princ

,,Želám si, aby mohli byť všetci
bohatí a slávni a každý dostal
všetko o čom sníva.
Len tak zistíme, že v tom nie je
žiadna odpoveď.,,
( Jim Carrey )

Čierna mačka

Dievčatá, môžem aj ja niečo? A zase sa to istým spôsobom bude týkať MP. Nech to teraz nevyzerá, že sa ho zastávam, ale párkrát som sa tu s ním pochytila ohľadom témy, že po čom "idú" ženy (peniaze, vzdelanie, postavenie). Stále nad tým musím rozmýšľať a nedala som si pokoj a v mojom blízkom okolí (kolegyne, kamarátky a tak) som si urobila taký malý tajný prieskum, že ako to je. No názor som síce nezmenila, ale do frasa on nehovorí až tak do vetra. Ja som také nikdy neriešila a neverila by som, že koľko žien takto fakt rozmýšľa. Takže predsa len má v niečom náš princ pravdu. Medziiným som si všímala aj mužov, že po čom "idú" oni a som hlboko sklamaná z oboch pohlaví. A teraz si idem založiť vlastnú tému, aby som vám to tu nekazila svojou fázou sebaľútosti, ktorá na mňa dnes nečakane doľahla....

adr1a.

Messje) preto ich ja volam 4%tni)) a som bez dilem :D

A tiez mimo temu ale tak mne to k tym zenam sekne)) nemyslim teraz tie muzatky ale tie zenske typy, vsak su to take pekne mile hrave maciatka))) tak preco im nadavat do lesieb? (aspon pre mna slovo lesba skor ako nadavka posobi nez lesbicka, to je take primeranejsie ked uz)) ).

sk.m.wikipedia.org

A gejovia je predsa normalny vyraz)

Kýčera

Mám, ja tú Tvoju báničku doplním, ak dovolíš :
Mea culpa, to tá moja hlava hlúpa.
Hlava hlúpa, na rozum skúpa.
Napriek tomu mi do nej sláva stúpa.
A ideš Ty Mám...