Ja a muži :)

Príspevok v téme: Ja a muži :)
Lenka335

Ahojte,

chcela by som sa vas spytat, ci som normalna, resp. co si o tom myslite.. Uz asi 4eho muza som zviedla, povodila trochu za nos a odkopla :D (vyzeralo to asi takto, chlap sa na mna namotal - dal mi vsetko co mi na ociach videl, vzal ma vsade kde som chcela.. a ked ho to prestalo bavit, resp. myslela som si, ze ma odhalil tak som ho odkopla a nasla nahradu).

Čierna mačka

Ešte chcem doplniť, ak by mi to niekto povedal, tak ako ty Messje, tak s tým skoro úplne súhlasím. Všímam si to sama žiaľ aj na väčšine žien, ale aj na mužoch, že rozmýšľajú práve takto, Ale nemám rada také škatuľkovanie, že len ženy a že všetky do bodky, je to tak a inak nie. A keď už sa bavíme o tom, podľa čoho si vyberajú ženy, spýtajme sa podľa čoho (okrem spomínaných peňazí) si vyberajú muži? Skúsim hádať.....žeby vzhľad? A čo, že som vzdelaná a relatívne inteligentná? A čo, že som samostatná a nevisím nikomu na krku? Akonáhle nespadám do mužských meradiel ženskej krásy, mám smolu. Teraz použijem tvoju vetu Mesačný princ. A skúste mi to niekto vyvrátiť....

Čierna mačka

Messje ja nehovorím, že to tak dnes nefunguje, žiaľ vo veľkej väčšine je to tak, uznávam. Ale ja reagujem na to, že Mesačný princ keď o tom hovorí( a ja som si prečítala už viacero jeho príspevkov na túto alebo podobné témy), tak stále spomína len ženy, ženy sú také, že idú po peniazoch, stále len ženy, ženy, ženy...

Messje

Cierna macka..
Vies co je na tom najsmutnejsie?
Ze mesacny princ ma pravdu.Doktor si nevezme sustruznicku a modelka si nezacne s tym smetiarom.Riaditel akejkolvek spolocnosti si nevezme svoju pracovnicku co uklada topanky donkrabic.Ako milenku možno ale malokedy ako manzelku.A je pravda,ze zeny idu naozaj po peniazoch.Ake mas auto?Mobil?Mas byt alebo byvas s rodicmi?Aku mas poziciu?Toto je dnesny svet.

Čierna mačka

Mesačný princ....tu kdekoľvek sa objaví nejaká téma, ktorá sa aspoň okrajovo dotýka toho, aké sú ženy svine a idú len po bohatých alebo vzdelaných mužoch, ty si hneď prvý, ktorý tu podsúva svoj subjektívny názor, že je to tak a aj keby ti sto ľudí napísalo, že nie, ty si budeš mlieť svoje ako pokazená platňa aj so záverečnou vetou "skúste mi niekto vyvrátiť, že to tak nie je." Konkrétne aj tu, kde podľa mňa ide o provokačnú a vymyslenú tému. A koľkokrát tento tvoj chorý názor tu nájdem, toľkokrát naň zareagujem, lebo robíš zlé meno všetkým ženám. A ja ti znova opakujem, že mne je jedno či je muž vysokoškolský profesor, podnikateľ, elektrikár, predavač, smetiar a či bude zarábať tristo alebo dvetisíctristo eúr, lebo som schopná zarobiť si na seba aj sama a ešte si predstav aj to, že mám vysokú školu a aj tak mi to nevadí. Lebo, ak to bude jeden hajzel, ktorý mi vytne, keď sa neho len krivo pozriem alebo mi bude nasadzovať parohy za každým rohom, tak sa môžem na jeho peniaze alebo vzdelanie zvysoka vy...ť.

Mesačný princ

mýliš sa, aj keby vyzeral ako model, tak sa za nim žiadna neobzrie. je to naučené škatuľkovanie ľudí, ktoré tu bolo odjakživa a bude tu vždy.

A nie je to výplod mojej fantázie, vidím to na každom kroku a celý život. Presne tak ako keď niekto povie, že má psychický problém...omg

Kýčera

Mesačný princ, ak by ten smetiar bol vysoký blondiak s modrými očami, tak by som vedela najmenej o jednej, kt. by sa obzrela.:)

Mesačný princ

Aj tak sa mi veľmi páči toto video. Ono to takto funguje aj v bežnom živote a ženy čo akože nie sú ,,zlatokopky,, alebo tvrdia že sú také či onaké by sa nikdy nezačali baviť s niekým takýmto :)

Vidím to celý môj život čo pracujem a za ten čas som na každom kroku videl takéto príklady. A týka sa to väčšiny žien. Niekto ak je v práci špinavý alebo robí prácu, ktorá ľuďom nevonia je okamžite zaškatuľkovaný ako napríklad smetiari vzadu, ktorí sa držia naboku auta a berú koše. No ktorá by si takého smetiara všimla?
ďalej je to škatuľkovanie, prečo robí smetiara? Určite nebude inteligentný a dobrý....mohol by som pokračovať ale je to super téma, tak som to musel napísať a skúste mi to niekto vyvrátiť, že to tak nie je.

-Gábina-

pravda je taká že títo muži to potrebujú ako chlieb, zarobia prachy a potom sa musia ukazovať pred známymi a kamarátmi akú pipku si našli. On má prachy a krásnu babu aj keď častokrát vymletú ako dutý klas. Ale hlavne že má kozy a dlhé nohy čo natom že je dutá.
Pravda je aj taká že také pipky si hľadajú muži ktorí majú buď príliš vysoké ego o sebe alebo sú zakomplexovaní buď svojím vzhľadom nepekným alebo iným problémom. Normálny muž si nájde normálnu babu ktorá nemusí mať mieri 90-60-90 s dlhými nohami a vlasmi až po zadok.