Mesačný princ....tu kdekoľvek sa objaví nejaká téma, ktorá sa aspoň okrajovo dotýka toho, aké sú ženy svine a idú len po bohatých alebo vzdelaných mužoch, ty si hneď prvý, ktorý tu podsúva svoj subjektívny názor, že je to tak a aj keby ti sto ľudí napísalo, že nie, ty si budeš mlieť svoje ako pokazená platňa aj so záverečnou vetou "skúste mi niekto vyvrátiť, že to tak nie je." Konkrétne aj tu, kde podľa mňa ide o provokačnú a vymyslenú tému. A koľkokrát tento tvoj chorý názor tu nájdem, toľkokrát naň zareagujem, lebo robíš zlé meno všetkým ženám. A ja ti znova opakujem, že mne je jedno či je muž vysokoškolský profesor, podnikateľ, elektrikár, predavač, smetiar a či bude zarábať tristo alebo dvetisíctristo eúr, lebo som schopná zarobiť si na seba aj sama a ešte si predstav aj to, že mám vysokú školu a aj tak mi to nevadí. Lebo, ak to bude jeden hajzel, ktorý mi vytne, keď sa neho len krivo pozriem alebo mi bude nasadzovať parohy za každým rohom, tak sa môžem na jeho peniaze alebo vzdelanie zvysoka vy...ť.