Ja a muži :)

Príspevok v téme: Ja a muži :)
Lenka335

Ahojte,

chcela by som sa vas spytat, ci som normalna, resp. co si o tom myslite.. Uz asi 4eho muza som zviedla, povodila trochu za nos a odkopla :D (vyzeralo to asi takto, chlap sa na mna namotal - dal mi vsetko co mi na ociach videl, vzal ma vsade kde som chcela.. a ked ho to prestalo bavit, resp. myslela som si, ze ma odhalil tak som ho odkopla a nasla nahradu).

odbornicka

nepisete tu spravne, ona je praveze inteligentna zlatokopka. Vie ako na muzov aby ich dostala tam kam chce. Je v tejto oblasti sikovna aj ked ku*va. Ale sikovna kur*a. To ti muzi su hlupi a naivni ze vzdy prave takym zlatokopeckym pobehliciam naletia. Oni su ti idioti a ona je ta chytra. Obmota si ich, ocari ich svojim dokonalym sexi telom (prsia, zadok, vlasy, nohy atd.), stavim sa ze aj sexi hlasom a smiechom a vznesenym vystupovanim. Tie zlatokopky vedia ako na muzov a kedze mnohi vieme aki sexuchtivi a chvalenkarski muzi su ze aku dokonalu sexi kocku maju po svojom boku tak naletia.
to je ako jing a jang, plus a minus, proste opacne poly sa k sebe pritahuju. On(muz) je naivny a chvalenkarsky prachac so svojimi komplexami ktore si takto kompenzuje a ona (zena) vypocitava mrcha s dokonalym sexi telom ktora vydbkava zrno z jeho dlani.

Mesačný princ

A podľa mňa sa vždy nevráti to, čo odošleme a to, čo vykonáme. Dobrým sa nevráti dobré a zlým to zlé a Boh má už dávno múku v sáčkoch v Tescu. Chodí kupovať už pomletú a mlyny stoja!

Nie vždy sa človeku vráti to, čo do sveta dá. Niekedy sa to obráti úplne.
A neviem presne o čom ste tu kecali v posledných príspevkoch ale každý jeden človek je zodpovedný sám za seba a za svoje rozhodnutia.
Ako ženy, tak aj muži.
Nech si každý robí čo sa mu len žiada. je to jeho život.

tasty

ohromne sa bavíš na tom ako zaobchádzaš s mužmi, tak sa bav naďalej, užívaj si to pokiaľ možeš,,,, lebo ako sa hovorí, Božie mlyny melú pomaly, ale isto..

dočkáš sa aj toho, že sa ti to vráti naspäť, a potom sa každý okolo teba bude baviť :-) len ty nie

Carny

Patrek, priklad inym zenam nedava.
Kazda,ktora za nieco stoji takou zenou pohrda, nieto aby sa od nej ucili.
Keby muzi viac pouzivali srdce a rozum ako to co maju v nohaviciach, takato zena by nemala sancu.

A pre Teba, autorka... Co zasejes budes zat. Ver, ze život Ti oplaca tým, čo do neho vkladas. Zamysli sa nad sebou a dokial nevyhras nad svojim demonom, bud radsej sama a neublizuj mužom!

Slobodna

Chudaci muzi, ale na druhej strane letia na taketo mrchy a dobre zienky kvoli hentakym odkopnu a nevazia si.

Postradam zmysel tejto temy, nakolko sa na tom dobre bavis, tak asi pomoc nehladas. Mozno ti niekto aj zatlieska, ale ja to nebudem.

karma76

neboj sa, raz sa ti to vrati..spoznas muza, zalubis sa a ten ta potom s radostou odkopne, verim, ze si uzijes ten pocit ;)