Ja a muži :)

Príspevok v téme: Ja a muži :)
Lenka335

Ahojte,

chcela by som sa vas spytat, ci som normalna, resp. co si o tom myslite.. Uz asi 4eho muza som zviedla, povodila trochu za nos a odkopla :D (vyzeralo to asi takto, chlap sa na mna namotal - dal mi vsetko co mi na ociach videl, vzal ma vsade kde som chcela.. a ked ho to prestalo bavit, resp. myslela som si, ze ma odhalil tak som ho odkopla a nasla nahradu).

Ernesto

tiez sa priklanam k tomu, ze tato tema je podfuk a vtip :)

A inak k tym zlatokopkam: ako si mozete mysliet, ze ti muzi su naivni?? Su to sikovni a hlavne vychcani chlapi, ktori zarobili majland a maju na to, aby nejakej kunde platili drahe telefony a dovolenky. Naivni nie su ani naahodou, maju ju na pobavenie a na sprijemnenie casu. Je to handra, ktoru vymenia okamzite za novsi model, ked sa obkuka :)

Hned ako zlatokopka pride vekom o svoju fyzicku krasu je von z hry, tak isto i chlap ked pride o svoje prachy, tak je von z hry. Obaja to vedia, obaja to hraju, ze to tak nie je a je to idealny stav. Ziadna laska.

Ak tato tema nahodou nie je vymyslena a fakt to pisala zlatokopka, tak akurat je naivna ona ... urcite s tymi chlapmi ani nepohlo a uz sa v ich faru vyvaza nova :D A sama to naznacila, ze uz sa citila byt v riziku odhalenia, ze kopacky dostane ona, tak ich akurat predbehla. Ak jej nahodou ti chlapi vypisuju smutne spravy, tak to je divadielko, lebo na to nie su zvyknuti, ze ich cica odkopne prva - ale fakt je to len o vypisovani, vobec sa tak necitia a uz sukaju inu krasavicu :) Poznal som takych dost...

dusko111

Myslím si o tom to, že si milá peknučká ale hlúpučká a keď to chlap zistí tak povolí a už si s tebou potom len píše prípadne obmedzí komunikáciu (alebo robí zo seba dilina) a aby sa vyhol blbým konfliktom nechá sa akože poslať k vode, inak povedané skutočnosť je taká že pošleš vlastne do pr*ele samú seba a takto to pôjde ďalej a ďalej sem tam si niekto vrzne až ostaneš sama ako tvoja matka ktorá je stavím sa že rozvedená...to sú také typy nie niesi divná myslím si že každý chlap sa s takým niečím v živote raz stretne :). Prajem pekný deň Leni.

mam.naladu.komentovat

Ludia... :D Toto je tak ocividne vymyslena tema ze som hned ako prve komentare cakala robenie si srandy a vtipky, a ono sa to berie vazne.. Na 99% to pisal nejaky zklamany muz, ktory je nastvany na svoju polovicku a napisal nam co si o nej mysli takto. Snad nie som jedina co to vidi? Len nechcem aby ste mali zbytocne zly pocit z ludi kvoli tomu co sa tu hovori, fakt tu podla mna ide o nieco ine, a ten pan sa len potrebuje o tom porozpravat. Z toho hladiska je to super ze mu pomahate ale naco ta hate. Mozno su ti dvaja medzicasom znova uzmiereni. Alebo nie. Ktovie.

odbornicka

no povedzte ktori by sa nenechal zbalit takouto potvorou
lh3.googleusercontent.com
i0.wp.com
www.google.sk
aj keby vedel ze jej ide len o jeho peniaze ci zivot v lepsiej spolocnosti ktori? Ani jeden, vsetci by naleteli