Ja a muži :)

Príspevok v téme: Ja a muži :)
Lenka335

Ahojte,

chcela by som sa vas spytat, ci som normalna, resp. co si o tom myslite.. Uz asi 4eho muza som zviedla, povodila trochu za nos a odkopla :D (vyzeralo to asi takto, chlap sa na mna namotal - dal mi vsetko co mi na ociach videl, vzal ma vsade kde som chcela.. a ked ho to prestalo bavit, resp. myslela som si, ze ma odhalil tak som ho odkopla a nasla nahradu).

Kýčera

Zabudla som napísať, že sa volal Jozef, bol to čiernovlasý vysoký mládenec, ťažký fešák, ale mal obidve ruky ľavé, čo sa fyzickej práce týka. A ja som ho presviedčala, že musí spraviť skúšku, ak chce do našej rodiny - vykopať celé pole zemiakov. Ktovie, možno mi uveril a možno som to bola ja, kto ho odplašil?! A ten druhý mládenec bol nízky, plnoštíhly a mal problém s očami, ale obe ruky pravé, takže?

Kýčera

Mesačný princ, nepochybujem o Tvojom zraku.:) A Ty nepochybuj o mojich životných skúsenostiach.:) Sama osobne poznám 4 páry, kde má žena VŠ, jedna dokonca 2 tituly a majú pekné manželstvá so stredoškolákmi. Nie sú to síce smetiari, ale aj medzi nimi môžu takíto pracovať. A poznám aj mužov nosiacich každý deň oblek a viazanku a nemajú žiaden problém vymeniť ich za staré šatstvo, otrhané tepláky. Radi relaxujú pri lopate, rýli a ohníku...No a tým, čo som v predchádzajúcom príspevku napísala, som chcela povedať, že ak takýto muž niečím zaujme, preskočí iskra, tak nie je čo riešiť! Ak ja osobne vidím muža v špinavých montérkach, tak mi to hovorí, že je pracovitý...Sama mám sestry, kt. mali lekárov napadníkov a odmietli ich. Jedna zo sestier je tiež lekárka, chodila s lekárom, mohla sa dostať do čisto lekárskej rodiny, mohla byť za vodou a vieš, čo sa stalo? Lekárovi ju prebral šikovný stredoškolák a oni žijú šťastne a skromnejšie v cudzej krajine!

Messje

Mesacny princ
Tu nie je zaco dakovat.Naposala som len svoj nazor a ten bol totozny s tym tvojim.
Maloktory chlap to tak vnima.
Naozaj je vela zien ktore stratia dostojnost len pre peniaze toho druheho.A chlapy su tiez uslintany len dekoltom a co je v hlave ich nezaujima.
Aproppo...v takom anglicku maju smetiari vacsi plat ako ti z kancelárií

michael067

A zas keď sa chlap nedíva na babu ktorá na seba upozorňuje veľkým výštrihom a podobnými vecami ako na svatý obrázok niekoľko desiatok sekund vkuse tak si o ňom každý myslí že je gay.

NIE len už ma prestalo baviť hrať so ženami tie ich hry.
Čo si myslí že keď príde a promenáduje sa pred niektorými chlapmi že čo? Že budem na ňu vkuse vyvaľovať oči a len o nej premýšľať?
Ani náhodou, buď ma žena zaujme aj niečim iným alebo má smolu.

Kýčera

Čierna mačka, drž sa a nedaj sa! Chcela by som vidieť toho chlapa, kt. by len pomýšľal nad tým, aby zdvihol ruku na Teba?!

Čierna mačka

Mesačný princ a ja som tak chcela pokračovať, keď už som bola taká naštartovaná, ale ty si ma tou vetou úplne odzbrojil...že si vedel, že sa chytím :-). Ale ja som už raz taká, niekedy by som dokázala celé hodiny obhajovať niečo alebo niekoho aj s ohnivou zanietenosťou, ak si myslím, že sa niekde deje alebo hovorí nespravodlivosť. Prepáč, ak si to bral ako osobný útok. Inak si spomenul mhd...áno čestne priznávam aj ja mám niekedy chuť vylepiť v autobuse niektorým (všimni si slovíčko niektorým) ženám, keď vidím, ako sa správajú k iným ľuďom,ak ich nepovažujú za rovnocenných sebe, resp. ako sa snažia až priehľadne zapôsobiť na mužov svojimi vnadami a podobnými zbraňami, čím sa vraciam k svojej pôvodnej otázke, že mi je záhadou, prečo tí muži na to skočia. Prepáč nedalo mi...aj ja by som si zaslúžila jednu za prehnanú úprimnosť.

Mesačný princ

Čierna mačka - nikde som nenapísal, že sú ženy svine!

A vedel som, že sa chytíš a budeš na mňa útočiť, tak som si to chcel vyskúšať :D Ja som napísal len, ako to v tomto svete funguje a nie, neškatuľkujem. Zažívam to denne :) Je to z vlastnej skúsenosti.

Aj ja mám povolanie, ktoré veľmi veľa ľuďom nevonia a je veľmi náročné na čas, takže tak. píšem len z vlastnej skúsenosti a pozorovania. Môjho kolegu tak urazili, keď sme išli minule v mhd, že som myslel, že udriem tie ženy....omg

ale to by bolo nadlho. Neškatuľkujem a negeneralizujem ale stáva sa mi to stále, tak na tom asi niečo bude.

marion78

ja neviem,vsak aj smetiari byvaju zenati..a ked uz tak chlapi chcu dokonale sexice a zeny zase prachy,tak je to podla mna fer,nie?preco by jeden mal mat naroky a druhy nie