Dobrý deň. Nájdu sa tu ženy, ktoré tak isto ako ja po dieťati netúžia teraz ani v budúcnosti?! Ako sa s tým vyrovnal váš partner a rodina?
Ja po deťoch netúžim aj keď kľudne neterku postrážim, ale vlastné mať nechcem. Partner si stále myslí, že sa vo mne niečo zlomí a dieťa príde aj keď sme sa o tom rozprávali už veľa krát stále nevieme nájsť spoločné riešenie
Nechcem dieťa
Poznam zenu, ktora si dala podviazat vajcovody, lebo ona uz urcite dieta nebude chciet a o par rokov neskor isla na umele oplodnenie....
Zalezi kolko mas rokov.Ja som mala 25 ked som zmyslala rovnako. Zrazu som ostala tehotna a preplakala som cele noci ako si idem znicit zivot.Malu som mala doma par dni po porode a stale som cakala ze si po nu niekto pride.Den za dnom sa zacalo vsetko menit a ja som zacala citit ze je moje vsetko,ze som stastna ze ju mam.Ako som mohla tak premyslat?Moj zivot by bol prazdny.Teraz ma 13 a nemenila by som nic.Neboj sa,ked pride cas,tiez to zacnes cítiť rovnako.
Poznam dve zeny, ktore maju posledne roky na to, aby mali dieta. Maju dlhorocne vztahy. A dieta nechcu, lebo to tak necitia a ani to nikdy predtym necitili. Skutocne to nemusi prist.
ver tomu ze v buducnosti sa tvoj pohlad na toto moze velmi rychlo zmenit
kolko mas rokov?
u mna to bolo podobne, potom vsak prisiel tzv. "zlom" - velmi intenzivny pocit mat dieta - materinsky pud, prislo to zo dna na den z tyzdna na tyzden sa ten ocit zintenzivnoval... mala som 27 rokov, ked sa objavili tieto materinské pudy
u niekoho skor a u niekoho kludne aj neskor