Dobrý deň. Nájdu sa tu ženy, ktoré tak isto ako ja po dieťati netúžia teraz ani v budúcnosti?! Ako sa s tým vyrovnal váš partner a rodina?
Ja po deťoch netúžim aj keď kľudne neterku postrážim, ale vlastné mať nechcem. Partner si stále myslí, že sa vo mne niečo zlomí a dieťa príde aj keď sme sa o tom rozprávali už veľa krát stále nevieme nájsť spoločné riešenie
Nechcem dieťa
moireal konecne osoba ktora nevidi len seba ale aj ludi co natom niesu tak super :) huraaa :) konecne niekto empaticky... lebo tomu kto sa ma dobre sa uplne inak hovori o zivote... to je uplne iny svet...
Su aj ludia, co maju doooooost penazi. Poznam takych. A ti nechcu dieta a ani by nan nemali cas, lebo cely den maju vyplneny zarabanim penazi.
Ale nech uz clovek ma akekolvek dovody, je to jeho vec a teba Ovecka je to do toho velke h. :) Strasne aky si zrazu odbornik na vsetko ohladne decka, porodu a pod., odkedy cakas decko. Je to usmevne. :)
Nechcem byt zla ale ty Messje a Ovecka ste ti, co sa maju financne proste lepsie. Aj ja zijem v zahranici a tak dobre sa nemam,lebo mam zdravotne problemy. A mna tiez tlacia do deti a citim sa z toho triggered.(neviem na to slovensky vyraz)
A uz som pocula aj take, ze vsak to sa cela krv vymeni. Jo a moje chronicke problemy by som dalej tomu decku predala. Tak to urcite.
Proste, to ze je niekto v zahranici, este neznamena, ze ma stvorku mesacne. A zavisi aj od toho,kde zije
A isto ma na tom vsetkom aj tato toxicka doba, v akej zijeme. Zeny su neplodne a chlapi nechcu sex. Ako uz bolo aj xkrat spominane. Tie toxiny menia aj strukturu mozgu, mame narast depresii. Aj vela potravin sa v tele sprava ako neurotoxin.
Moireal nevies co je pre teba haterske ale nemam rad ked sa ludia takto sprosto vyhovaraju a klamu samych seba no tak to napisem a? podla mna by vas to vobec nesralo kebyze to neni pravda...
Samozrejme ze mat dieta nieco stoji nieje to zadarmo. A aj tak nevies kolko zarabaju v zahranici mozno nie kazdy sa ma tak dobre ako vy dvaja s ovcou... ona asi vie preco je to pre nich drahe a luxus ...
A este nieco...aj to som uz v nejakej teme napisala,ze ani ja som nikdy deti nechcela.Mala som.26 ked sa zadarilo a preplakala som.noci co idem teraz robit.Nakoniec som.odrodila na Slovensku a tam aj dieta vychovala.Nechcela som lebo som nechcela.Nie preto ze to stoji peniaze.To mi vobec neprislo na rozum tak rozmyslat.A preto mam len jedno,lebo sa vtedy proste zadarilo.Viac som nechcela a tiez sa ma vypytovali kedy bude teraz sestricka.Urobte si vy a mne dajte pokoj.
Nelutujem ze mam dieta a ked mam,tesim sa z toho,ze mozem dat jemu.Zrazu sa vsetko otocilo po porode a ja by som nikdy svoje rozhodnutie mat dieta vtedy nezmenila.
Len opakujem...nie je to o peniazoch.Tot vsjo.
Moireal
Je tu vela podobnych tem,kde baba ci dievca ci zena pisali...nechcem mat deti a odsudzuju ma za to.Ak si preklikas do nich,vsade najdes moju reakcou rovnaku a to...
Je to tvoj zivot,nikdto ti ho nemoze riadit,budes to ty kto sa bude o to dieta starat,nie ti ktori ta za to ze deti nechces odsudzuju.Za tym so stojim.Neodsudzujem a chapem tie zeny ako aj tie co si vyberu karieru pred detmi.Je to sakra kazdej osobnosti vec ako sa zariadi a nalozi so svojim zivotom a ani babky ani mamky,ani susedky sa do toho nemaju co starat
Ja len reagujem na vyhovorku ze to sroji peniaze.Kto dieta chce naozaj,nepojde do obchodu na kabelky,do restauracii na vecere,neviem co este,ale povie si...uskromnime sa,odpistime si ine veci a bude na kocik ci beci k tomu potrebne.Preto argument ze to stoji peniaze u mna neobstoji.Hlavne ked zijes v cudzine a zarabas tam.Ja aj ovecka v cudzine zijeme a vieme ze nic nie je lacne,ale tato vyhovorka neobstala u mna noe preto ze oveca je chlap ako pose ifantasi,ale preto ze sme priamo v diani a vidime ako to je.
Cigani maju deti, lebo nemaju co ine robit, tak kopuluju od rana do vecera. Hraju cigansku spolocensku hru- incest.
Ovecka, naco chodis sirit do takychto tem svoje hejterske narazky a takisto aj vy vsetci co mate deti?
Inak taketo temy budu plne ludi, co budu rypat. To sa nemozte radsej tesit z vasich deciek miesto rypania do tych, co si vybrali inu cestu?
Suhlasim s mikiiskou, ma rozumne argumenty. Messje bude vzdy suhlasit s chlapmi, tak si z toho mikiiska nic nerob.
mikiiska
Ty nerozumies pointe
Ked niekto nema ku detom vztah,niekto ich doslova nenavidi,niekto da prednost kariere...ok,to sa da pochopit...ale povedat ked pracuje v cudzine ze dieta nechce lebo stoji peniaze?