Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhodobo zvysena teplota

Noelinka

Sorry ale 37,2 nie he teplota ja mam momentálne 37,5 a som tu gerobim kboli tomu divadlo a este ku tomu he keto to he normslne ze teplota sa zvysi. Ziadny clovek nema teplotu 35 ci 36. Nevhapem ludi kt msju TT 37 a uz stresuju

JurajZA

Ahoj Denisa-
asi tu uz nechodis ale ak by nahodou, tak nasla si recept na svoje problemy s teplotou???
ja mam detto, rano a vecer ok ale cez den do 37,2-3 a zacalo to po chorobe.

dikesky.
ak tak pls napis.

martos.juraj@gmail.com

vvvvvv

ja som mala zvýšenú teplotu z mandlí. aj keď som nemala zápal ani som nebola nijako chorá mala som tam baktérie.

Kýčera

Môj kamarát workoholik prekonal vážnejšie infekčné ochorenie, s kt. bol hospitalizovaný. Zvýšené teploty do 38°C mu lietali ešte mesiac po. Lekár mu robil rôzne testy, výsledky boli o.k. Tak som mu poradila to, čo Tebe. Prestal s prácou, fitkom, zaľahol, potil sa, neskutočne veľa spal, držal 1-dňovú hladovku, teplota klesla. Na druhý deň celý vytešený zjedol tuhú stravu a už sa chystal do práce, lenže...Lenže teplota mu opäť vyletela, a tak milý chlapec pochopil, že musí poslúchať...Jeho manželka mu okrem vody, čajov, odšťavených citrusov, vývarov nedávala pár dní nič iné. Postupne začala pridávať ľahkú stravu. Dostal sa do takého stavu, že nevedel, kde je sever. Trvalo mu to 10 dní a teplota zmizla. Dokázal len spať, potiť sa, sprchovať a frflať. Ešte pár dní trvalo, kým celkom zosilnel. Ak Ti to nezaberie, potom vyhľadaj lekára.

nika82

ja som si skusila robit zeleninove smoothies ale musim prestat, lebo ma boli zaludok :/ bolel ma uz pred smoothies a tie mi na to tiez nepomohli

Noelinka

Nechapem co riešite 37,2 ja mam denno denne odjakziva 37,0 - 37,5 a nerobim z toho dramu jak vy. Necudujem sa ze vam lekari nic nenajdu. Ine je keby ste riesili 38 - 39