Dlhodobo zvysena teplota

denisa90

Praveze som brala probiotika.. Antibiotika som brala do 7.2. Nerozumela som ani ja tomu, preco mi ich kazala brat dalej..

Shayleen

Žalúdok máš preto podráždený lebo na ATB neberies probiotika. A na chrípku sa ATB neberie tak baco kazala dobrat?

denisa90

Ahoj, ano mam aj ine problemy. Zacalo sa mi to tym, ze mi doktorka nasadila antibiotika na ktore som mala reakciu. Na druhy den od zaciatku uzivania som mala na obed cestoviny so syrovou omackou. (Antibiotikum Zinnat500 som zjedla rano o piatej, obed o 10:30). Zacalo sa mi to takou divnou chutou na jazyku a strasne ma palil zaludok a horuco som citila hore na chrbate pod krkom. Doktorka mi ma to povedala, ze mliecne vyrobky sa nemozu na antibiotika a ze asi su silne na mna a znizila mi davku na polovicku a ze mam ich douzivat. Asi po troch dnoch som bola znovu v ambulancii s tym, ze teplota je stale okolo 37, ze asi nezaberaju antibiotika. Sestricka mi spravila Crp a zistilo sa, ze to mam chripku, teda ze antibiotika mi nepomozu a kazala mi uzivat este tri dni antibiotika a vitaminy C a vela tekutin. Stazovala som sa aj na podrazdeny zaludok. Na to mi predpisala Helicid20. Bola som na krvne testy, tie mam ukazkove vraj, aj moc ok, aj vyter z nosa aj hrdla ok. Tento tyzden som si volala na dalsie vysledky krvi, chlamidie a neviem co vsetko a este cakam na jefny vysledky, co budu na dalsi tyzden. Celkovo sa necitim velmi dobre, som slaba, toci sa mi hlava a uz mam dobre nervy z toho, lebo len rozmyslam ako sa z toho dostat. Doktorka mi odporucila nemerat si tak casto teplotu a ak nepomoze Helicid na zaludok, mam prist o dva tyzdne a posle ma na usg a gea

nika82

okrem krvneho obrazu ti vysetrovali krv aj na nejake mozne choroby, virusy? mas aj ine tazkosti- unava, zavraty, bolesti hlavy?
ja som mala teplotu 6 tyzdnov, ale mala som aj ine tazkosti- neskutocnu unavu, zle travenie.
nakoniec mi zistili v krvi aktivny EBV virus. bolo to hrozne, ale uz mi je lepsie. este cakam na vysledky na boreliozu, bartonelu, chlamydie a mykoplazmy...
okrem toho mi robili testy na toxomplazmozu, cytomegalovirus (tiez bol zvseny), HIV, stolicu vysetrovali na parazitov. Nenechaj to urcite tak, pytaj si interne vysetrenie a imunologicke