Dlhodobo zvysena teplota

veronika2351

nocne potenie je velmi nebezpecny jav priatelovi mojej mamy zistili na zaklade toho rakovinu ale bolo to hrozne nocne potenie taktiez to moze byt priznak hiv kedze aj tam je nocne potenie..

Kýčera

Ak vydržíš, skús aspoň 1-dňovú hladovku, piť čistú vodu, detoxikačné čaje , zeleninové a ovocné šťavy. Ak nie, tak si daj diétu ako Ti radí Nika. Tú zvýšenú teplotu nemáš dlhodobo, začni DETOXIKOVAŤ, využi saunu, posilňuj obličky - hrdlo, oddychuj,...Nočné potenie je fyzický prejav energetickej nerovnováhy meridiánu srdca.

denisa90

Nika a ty sa teraz citis lepsie vdaka tej dietnej strave? Tie enzymi ti odporucil tvoj doktor, ci si si nasla niekde, ze by to bolo dobre?

denisa90

Ano, isla som k doktorke tym, ze ma boli hrdlo a mam uz stvrty den teplotu. Tak mi nasadila antibiotika.. Tiez mam ako ty hovoris pocity na vracanie a odpadnutie

nika82

na gastro urcite chod, aj ja som bola, robili mi gastroskopiu, nenasli mi nic, ale aspon sa vylucili ine diagnozy. aj USG brucha nech ti spravia, mozes si vypytat este aj rontgen pluc.
ta rada, ze si nemas merat teplotu, je 100bodova. nejde len o samotnu teplotu, ale clovek je vtedy malatny, nic nevladze, je mu zima a chce len lezat. je to signal, ze telo bojuje s niecim
necakala by som na tvojom mieste 2 tyzdne na gastro a sono

nika82

denisa- preco ti dala dr. antibiotika- bolelo ta hrdlo alebo nieco? ci len skusala, ci zaberu?
mne nedala nic, ze nebude davat naslepo lieky, kym nezistime, co mi je. to sa mi paci. aj mne bolo velmi zle od zaludka, na vracanie, ale nevracala som, mala som aj bolesti brucha. odporucam ti drzat dietu, kym sa ti travenie neda do poriadku a kym aspon nezistis presnu diagnozu. vynechaj cestoviny so syrovou omackou, jedz lahke jedla, zeleninu na pare, lahke maso na pare, ryzu, zemiaky, banan...mas v sebe nejaky virus zrejme a ten ti rozhodil aj travenie. aj mne sa tocila hlava a bolo mi na odpadnutie. bola som PN 5 tyzdnov, ale na vracanie a odpadnutie mu bolo uz 2 mesiace predtym- vtedy sa zacinal ten hnusny EBV virus a postupne ma uplne polozil, bola som na dietnej strave. travenie sa postupne zlepsilo. Helicid nejedz, praveze ja som brala Betain HCL (kyseliny)+ enzymy na travenie, po kazdom jedle a napinalo ma menej.
aj mne kesla teplota vecer po osmej- deviatej. a potom rano sa to zacalo odznova a okolo obeda uz som mala 37.2.
aj nocne potenie som mala resp. aj dnes som este mala
mala som precitane toho habadej o tom a skutocne to moze byt vselico, aj latentna mononukleoza, borelioza hocico.
aj ja som mala krvny obraz uplne v poriadku, aj CRP v norme

nika82

denisa- preco ti dala dr. antibiotika- bolelo ta hrdlo alebo nieco? ci len skusala, ci zaberu?
mne nedala nic, ze nebude davat naslepo lieky, kym nezistime, co mi je. to sa mi paci. aj mne bolo velmi zle od zaludka, na vracanie, ale nevracala som, mala som aj bolesti brucha. odporucam ti drzat dietu, kym sa ti travenie neda do poriadku a kym aspon nezistis presnu diagnozu. vynechaj cestoviny so syrovou omackou, jedz lahke jedla, zeleninu na pare, lahke maso na pare, ryzu, zemiaky, banan...mas v sebe nejaky virus zrejme a ten ti rozhodil aj travenie. aj mne sa tocila hlava a bolo mi na odpadnutie. bola som PN 5 tyzdnov, ale na vracanie a odpadnutie mu bolo uz 2 mesiace predtym- vtedy sa zacinal ten hnusny EBV virus a postupne ma uplne polozil, bola som na dietnej strave. travenie sa postupne zlepsilo. Helicid nejedz, praveze ja som brala Betain HCL (kyseliny)+ enzymy na travenie, po kazdom jedle a napinalo ma menej.
aj mne kesla teplota vecer po osmej- deviatej. a potom rano sa to zacalo odznova a okolo obeda uz som mala 37.2.
aj nocne potenie som mala resp. aj dnes som este mala
mala som precitane toho habadej o tom a skutocne to moze byt vselico, aj latentna mononukleoza, borelioza hocico.
aj ja som mala krvny obraz uplne v poriadku, aj CRP v norme