spravam sa k ludom milo a slusne,ked niekomu nepomozem tak neublizim, som ale trosku viac senzitivna
problem je v tom,ze fakt si vsimam ako sa ludia ku mne spravaju a mozem povedat,ze vacsina zien ma nema rado, pricom som fakt mila baba, ohovaraju ma a zavidia mi, nedopraju proste nic dobre
a co sa tyka chlapov tak ma stastie na uplnych suknickarov, normalny chalan ma nema odvahu ani oslovit ,ak sa mu pacim, už som z toho normalne zufala prečo su ludia ku mne taki hnusni
pekne a inteligetne zeny to maju v zivote velmi tazke
Ano, vsetci sme krasni a inteligentni hihi, to len ti druhi su zli a cudni :)
Okolie ta vnima uplne inak, ako si ty myslis, ze na nich posobis, alebo sa snazis posobit.
Mimochodom, ak je niekto prehnane mily v dnesnom svete, tak to v ludoch evokuje, ze je bud blazon, nieco stavnate sype, falos, ci slabomyselnost.
Ako ja netvrdim, ze taka byt nemozes, ale necuduj sa, ze sa k tebe tak spravaju, ked si sama o sebe myslis a vyhlasujes, ze si mila, krasna, inteligentna, len nedocenena a nepochopena. Vola sa to, ze pokora, to nie je nizke sebavedomie, len sa drzat trosku viac pri zemi, poludcit sa a potom ta budu brat aj ini, ktori ta inak dost vyuzivaju, lebo zo svojej az chorobnej tuzby po prijati okolia si nevymedzujes hranice, za ktore ich pustis.
Ako byt mila, ale odtial - potial.
tak nech si nevyberaju oni teba ale vyberaj si ty. nenechaj sa oslovovat ale oslovuj :) jednoduche :p :)
Uplne ta chapem. My, co sme pekni, sikovni, inteligentni muzi s hudobnym sluchom to mame uplne na prd. :(
ahoj autorka témy! :) chcem ti napísať že máš úplnú pravdu ked som ešte bývala na Slovensku tiež som na vlastnej koži pocítila aký je náš národ zlý neprajný a závistlivý naozaj sa nemáme čím chváliť. Žijem teraz s priateľom v Anglicku a musím povedať že je to 100 a 1. Ľudia tu sú oveľa spokojnejší vôbec si tak nevšímajú iných a každý si tu žije ten svoj život.Na Slovensku to máme naopak ľudia si všímajú vždy ostatných ale nedaj bože aby si ty povedala niečo im to si potom ich nepriateľka na život a na smrť. Naši ľudia sú skrátka strašne blbá mentalita (česť výnimkám) závidia že máš pár korún naviac ale nevidia koľko je za tým roboty,závidia peknej babe no nevidia že tá baba cvičí zdravo sa stravuje a pod samozrejme najľahšie je na tú babu povedať že je zlatokopka ked dobre vyzerá ale spoznať človeka zistiť aký je to oni robiť nebudú treba jednoducho človeka zaškatuľkovať bez možnosti dať mu šancu a je ved čo to je také slovenské. Proste slováci sú strašne krátkozraký vidia len to že niekto niečo má ale nevidia vôbec čo si odriekaš čo preto robíš. Naozaj by som bola rada keby ľudia troška pohli rozumom a začali rozmýšľať a nie škatuľkovať zato že nejaký debil vymyslí pojem zlatokopka pekna baba a teraz to budeme používať na každú ako ovce :) Náš národ by sa mal nad sebou fakt zamyslieť.
aliana hovoris mi z duse presne ako keby som tento prispevok ja pisala.. ono je to najhorsie ze sme na Slovensku kde ti zavidia aj 10 eur nie este to ked je clovek sikovny a lepsie vypada.. Su tu hrozne predsudky ludia kritizuju niekoho koho vobec nepoznaju a je tu strasne malo fakt rozumnych ludi co maju vlastnu hlavu a nenechaju sa ovplyvnit druhymi.. lebo ludia sa pridaju k nazoru vacsiny vobec nemaju svoj nazor a boja sa ze ked nieco povedia ze ta vacsina ich odvrhne aj ked ich nazor vobec nemusi byt spravny.. co sa tyka muzov neries ty vies naj aka si a raz pride ten pravy ktory nebude ako sama pises kurevnik ale ten kto pochopi ze si uplne normalna fajn baba..
Poznam krasne baby, ktore su oblubene u zien a maju vernych manzelov. Tak zostup z toho piedestalu, na ktory si samu seba postavila, a skus sa pozriet este raz na seba, kde robis chybu. Niekde ju robis.