spravam sa k ludom milo a slusne,ked niekomu nepomozem tak neublizim, som ale trosku viac senzitivna
problem je v tom,ze fakt si vsimam ako sa ludia ku mne spravaju a mozem povedat,ze vacsina zien ma nema rado, pricom som fakt mila baba, ohovaraju ma a zavidia mi, nedopraju proste nic dobre
a co sa tyka chlapov tak ma stastie na uplnych suknickarov, normalny chalan ma nema odvahu ani oslovit ,ak sa mu pacim, už som z toho normalne zufala prečo su ludia ku mne taki hnusni
pekne a inteligetne zeny to maju v zivote velmi tazke
Slobodna vidis a ja sa vobec nestazujem... asi preto ze to mam take tazke ze sa nevladzem stazovat
A preco ich neoslovis ty? V roku 2016 ked zeny uz iba vypadaju ako zeny ale uz davno sa tak nespravaju kludne moze oslovit aj zena ked sa muz neodvazi ;)
no ale tie sproste a skarede maju niekedy viac stastia:D
UKAZ FOTKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chori to maju tazsie
No a najtazsie to maju sprosti a skaredi muzi, ktori si o sebe myslia, ze su pekni a inteligentni :) Z toho vyplyva jedine: Tazke to maju vsetci ;)
Ovecka, vynimocne s tebou suhlasim. :DDDD
A sme zase pri tych ocakavaniach. Necakaj, ze ludia sa budu k tebe spravat urcitym sposobom, nemozes ovplyvnit ich spravanie. V skutocnosti sa za dobrotu dostane len velmi malo ludom uznania. A zas, aj ty mas chyby, fakt niesi dokonala, ako to vyznieva z tvojho prispevku. Ty ani netusis, ako si mohla niekomu ublizit. Ak mas cely zivot v hlave formulku:"Ja som dobra, ti druhi su zli.", este sa vela naplaces. Prijmi aj to, ze robis chyby tak ako druhi a s vyzorom to nema nic spolocne.
Prestan chciet byt oslavovana a ospevovana, najdi zalubenie sama v sebe. Skutocne, nie take aby si si povysovala nad druhych. V skutocnosti sme si vsetci rovni, aj ked to na tomto svete vyzera uplne inak. Kazdy je len na inom stupni vyvovoja a to nas odlisuje. Ale hodnotu mame vsetci rovnaku, to si zapamataj.
Urcite natrafis v zivote aj na prajnych ludi, aj na verneho muza. Niesu vsetci zli, tak prestan fnukat a tes sa z toho, co mas. Co si dostala darom. :)
keby si bola taká dokonalá ako píšeš, tak by si tento problém nemala
jojo to je Pravda, akurat ze sproste a skarede to maju este tazsie...