Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pekne a inteligetne zeny to maju v zivote velmi tazke

Príspevok v téme: pekne a inteligetne zeny to maju v zivote velmi tazke
aliana4

spravam sa k ludom milo a slusne,ked niekomu nepomozem tak neublizim, som ale trosku viac senzitivna
problem je v tom,ze fakt si vsimam ako sa ludia ku mne spravaju a mozem povedat,ze vacsina zien ma nema rado, pricom som fakt mila baba, ohovaraju ma a zavidia mi, nedopraju proste nic dobre
a co sa tyka chlapov tak ma stastie na uplnych suknickarov, normalny chalan ma nema odvahu ani oslovit ,ak sa mu pacim, už som z toho normalne zufala prečo su ludia ku mne taki hnusni

Filip TT

Takze: dakujem za povzbudive slova. A toto nebolo nic co by sa malo dramatizovat. Barbarka mozem ti dat kludne kontakt na mna :)

Takze

Barbara
Najprv poriadne citaj a potom sa do niekoho pusti.Filip je tu jeden z mala ludi,ktori skutocne pomahaju svojimi radami.Vybuchnut a potom sa omluvit...mmm.Potom to zahras ze si si chcela pytat kontakt.
Si dost prudky clovek ktory nevie udrzat emocie.Mas daleko od Filipa

Barbarka

Prepáč, Filip. Nechýbalo veľa a vypýtala by som si od teba kontakt, že si dám vyveštiť budúcnosť. Tak potom nič, idem na Moneo :)

Filip TT

Dik Adria. Ano je to tak, mal som an mysli osobu ktoru poznam z realneho zivota. Poucenie do buducnosti - musim to napisat zretelne.

adr1a.

Barbara. Ahoj. Musim si Filipa zastat, i ked on to zvlada aj sam) On nepisal o Aliane-o autorke temy, ohladne tej zeny a psychiatrie. Aspon ja som to pochopila brala, ze pise o niekom koho osobne, zo svojho okolia realu pozna a ma s nou skusenost. Ja len aby nedochadzalo k nedorozumeniam ohladne pojmov a dojmov, lebo aj mna neraz chapu inak))

Barbarka

A máme tu jasnovidca. FilipTT má jasnovidné schopnosti, lebo on jediný zo všetkých najlepšie vie, ktorý účastník fóra chodí po psychiatroch. A ktože by iný po tých psychiatroch chodil, ako študentka školy, na ktorú sa z 5000 uchádzačov dostanú sotva 20-ti, že? Filipko, dobré ránko, otvor oči a spamätaj sa, čo za blud si to tu napísal. Ak máš naozaj jasnovidné schopnosti, tak začni veštiť ľuďom a nestrácaj čas na blbom fóre! Z vysedávania na fóre nič nemáš, z veštenia ti aspoň peniažky kvapnú, tak do toho!
Aliana iba prosí o radu, nič viac. Keď má niekto maličký problém a napíše o ňom na fórum, ešte to neznamená, že je psychicky chorý a nešťastný sám zo seba. Aliana - trpezlivosť ruže prináša. Máš záľuby, chodíš medzi ľudí - všetko robíš správne, tak chce to proste len čas. Máš tu veľa dobrých rád, tak už nemám čo k tomu viac napísať. Držím palce, no vyzerá to tak, že asi ti bolo naozaj súdené nájsť lásku až neskôr.

Moireal

Ja ti verim, ja tiez lepsie vychadzam s muzmi. Tym na mne vzdy viac zalezalo a to aj ako kamaratom, aj ked im neslo o viac. Zenam kamoskam nejak nechybam. Mne je len smutno z toho ako sa k sebe zeny spravaju, chcela by som to zmenit. Priznam sa, aj ja viem byt zlou zenou, aj ked sa s tym snazim bojovat.